tankera Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 когато играя на всякакви игри и екрана винаги ми е стеснен от ляво и дясно.разширявам го до край и пак неще сигурно иска някви драйвери.моляви ако някой разбира да ми помогне монитора ми е Hansol 730D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 когато играя на всякакви игри и екрана винаги ми е стеснен от ляво и дясно.разширявам го до край и пак неще сигурно иска някви драйвери.моляви ако някой разбира да ми помогне монитора ми е Hansol 730D Ами виж в тези игри на коя разделителна способност включва първо и си оправи на тази разделителна размерите на активния прозорец от самия монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 не стаа баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 кажете ми на колко да си настроя играта и компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 нямали никои да помогне на бедния човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.