Vartkes Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Requiem for a dream. Целият филм е страхотен, а краят е просто черешката на тортата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 11, 2008 Author Share Posted August 11, 2008 Темата спокойно може да се преименува на "Препоръчайте ми филми с неочакван край",а не само с лош край. Всеки филм,който завършва по различен и неочакван начин,може да попадне в темата.Под неочачван край имам предвид,всичко различно от добрия стар завършек - всички биват спасени,оцеляват,стават национални герои и заживяват мирно и спокойно,до края на дните си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 THE MIST Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 THE MIST Филма е жесток,краят - покъртителен,музиката също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 За кво става въпрос може ли да ми кажеш накратко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 В "Мъглата" разказва за малко градче, което е погълнато от гъста мъгла, убиваща всеки хванат в тъмнината. Ужасените оцелели търсят убежище в един супермаркет, докато множество убийствени създания се опитва да се доберат до тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Tales From the Darkside: The Movie Не един, цели 3 гадни финала. Действа пристрастяващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Dawn Of The DeadПрекалено хубав край заслужава си да се види. бахахаха супер як филм мн се смяхме с един приятел вчера то се чудиш физиономийте на зомбитата да гледаш или как бягат като изтървани тея зомбита тряяше в олимпийските игри да се запишат иначе още един глас за Requiem for a dream понеже повечето който знам са изброени имаше един ама не му помня името нещо роза имаше в него по телевизията го бях гледал преди много време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Те почти всички холивудски филми са с Bad End. Като ги изгледам и после ми става лошо и се ядосвам два дена, че съм ги гледал. Какво по-лошо от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Pathology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.