Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми филми с Bad End

KenwooD

Recommended Posts

Темата спокойно може да се преименува на "Препоръчайте ми филми с неочакван край",а не само с лош край. :D

Всеки филм,който завършва по различен и неочакван начин,може да попадне в темата.Под неочачван край имам предвид,всичко различно от добрия стар завършек - всички биват спасени,оцеляват,стават национални герои и заживяват мирно и спокойно,до края на дните си. :laughing:

• 2 weeks later...

В "Мъглата" разказва за малко градче, което е погълнато от гъста мъгла, убиваща всеки хванат в тъмнината. Ужасените оцелели търсят убежище в един супермаркет, докато множество убийствени създания се опитва да се доберат до тях.

Dawn Of The Dead

Прекалено хубав край :devil заслужава си да се види.

бахахаха супер як филм мн се смяхме с един приятел вчера то се чудиш физиономийте на зомбитата да гледаш или как бягат като изтървани тея зомбита тряяше в олимпийските игри да се запишат

иначе още един глас за Requiem for a dream понеже повечето който знам са изброени

имаше един ама не му помня името нещо роза имаше в него по телевизията го бях гледал преди много време

Те почти всички холивудски филми са с Bad End. Като ги изгледам и после ми става лошо и се ядосвам два дена, че съм ги гледал. Какво по-лошо от това?

:lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...