Jump to content
BulForum.com

HIP-HOP JAM

HawkS

Recommended Posts

С Участието на SunriseProject(Хората на изгрева, NRG Squad, Spear cru) ,DRS, Нокаут, Поднулевия & Вильо, DJ Станчо.

Brakedance Batle & Freestyle Batle.

Жури: Емо & Пешо (Electric force) & T.Fresh (Efect)

Start: 17h 04.10.03

Зала Строител

Mnogo 6te e qko :) Otivaite gledaite . Hawks kolko 6te e vhoda znae6 li ?

Mejdu drugoto ako si breaker sigurno se poznavame :)

A nqma da vi kazvam toq T.Fresh kak se izloji na poslednoto sustezanie.Kak mogat da go slagat da ocenqva kato ni6to ne razbira gorkiq .

ae dj ivo ne sa izlagai be piuence... T-Fresh mozhe da ne e nai-golemiq tancior ama e postavil osnovite ne BG RAP-a .... kvoto i da si govorim picha si e edin ot pyrvite .. maniac e .. verno ne e mnoo dobyr ama si prai kefa i ne e komers laino kato R&B Kenefna hatriq....

ako si fan i razbirash pone malko nidei govori gluposti za takiva xopa ....

pokazhi malko R.E.S.P.E.C.T.!!!

:sayjin

Vhoda e 3leva. 6te ima nagradi ot GLOBE(Kecove), o4akva se i 6ou na tarambyki.

Za MC batalite 6te se tegli jrebii, 6te ima polu-finali, final, za pobeditelq nagradata e ot GLOBE. Taka 6te e i pri B-Boy. 6te ima i B-Girl 6ou. PEACE

dj ivo ... opredeleno ne sam bil ama nqma znachenie... ot uvazhenie samo trqbva da plqskash na takiva xopa... mozhe i za nishto da ne staa ama toi e vytre po-dylgo ot kolkoto ti nqkoga si bil dushko :P nishto lichno ne sa obizhdai ili neshto....

prosto neshtata sedqt taka...

vsichko dobre de ... ama nqma li da ima malko UGS.. udarnata grupa iskam da slusham... nishta da gledam tolkoz kylchene... iskam UNDERGROUND HIP-HOP LIVE ... :angry: to biva R&B KINEFNA HARTIQ ... aman veche ot komers laina... daite MALKO HARDCOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE :angry1 :evil :angry1

Mi udarnata grupa kvo iskash... nali podnulevia i viliotva v pld sa nai dobrite.

A knockout majat qko :evil

Inache za breakdancerite edva li nqkoi she ima shans pred papata(ako nqma ot sf de)...

Tva e oseshtam she padat glavi :evil ....samo malko problem s pribiraneto ..shtot she svurshi sled 11-12 ...ta tam po oneia raioni malko opasno :devil

uhuh 6to ste go postnali tuka , a ne v other - vse pak tva ne e mp3 :D

Puk i udarenieto na jam-a (pone kaktosme go zamislili ) e varhu breakdance :D

Ina4e elate mom4eta mnoo vi sa molq 4e sponsorite kato vidat 4e ima publika za tva 4udo da sa naviqt dogodina pak :devil

Ina4e za sadiistvoto nqma da komentiram - po perfektna 3oika ot taq v BG zdrave mu kaji - EF si razbirat ot rabotata a T-Fresh , mamin zlaten , koito go pliue6 , e guru-to na breakin' v BG . Hi4 ne iskam da slu6am gluposti sre6tu nego i ne mi kazvai kvo e stavalo v turgovi6te - da ne misli6 4e t-freshkata ima vina za vsi4ko 4e ne e bilo organizirano na visota :D

Ina4e osven razmazva6tata break 4ast (mmm ne e vqrno 4e nqma koi sa opre na papy-to :D - vsu6tnost ne znam dali ot eazy snatch mojem da go vzemem jam-a 6tot 6a ima o6te edna suriq izrodi - nai malkoto EFFECT (pleven) i BlackStyle ot Burgas ako doidat sa hiper izrodi , i o6te dr. mom4eta kato monstaz squad i t.n.)

Az s netarpenie o4akvam freestyle MC battle-ite 6tot tva 6a bude purvoto ne6to ot takuv ma6tab koito 6a vida v BG :D - 4uvstvam kak skoro 6a sa zarodi mania v stil 8th mile :D

Mi 6a bude super lud kupon - qko kul4ene , tanci haha :D - elata sa omajem

Ne go pliuq pone predavam tova koeto sa mi kazvali za nego . A si mislq 4e nakata i papito sa po-dobri ot tiq ot burgas :P a za Pleven ... nqma da govorq . Dano Electric force naviqt i da poigraqt malko .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...