NightKiller Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Малко късно я отварям темата ама сега тече 2 сезон на един от най-яките Sci-Fi сериали дет съм гледал....в .hu можете да намерите филма(който трябва да гледате първо за да знаете закво става дума) първи сезон също е там (без последните 2 епезода който можете да свалите от .co.jp) и 2 сезон също е в .hu стигнали са до 7 епизод и страмно защо 8 се забавя прекалено много търсих го в чуджи торенти ама го няма може и почивка да правят сега...Сериалът е с чудесно измислена история с 13 колоний една от който е земята...космически битки,предаделства,саботажи,открития,заплетени историй абе този сериал си има всичко...супер много ме кефи и искам и вас да заребя а тези който са го гледали да си споделят мнението тук...Enjoy!!! Нарочно не съм написал целите имена на сайтовете вие си ги знаете(да не дойде Бат Бойко! ) 8 епизод излезе тъй като всички от 2 сезон се превеждат от един човек(Деян Касабов) очакваме субтитри до няколко дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 По принцип и аз съм фен на фантастиката,но този сериал нещо хич не ми харесва много е мудно се развива действието и .......Гледал съм 8 епизода и не смятам да гледам повече.Иначе Stargate Atlantis rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Нарочно се накарах да изгледам този сериал и се убедих, че не е нищо особено! Екшън-трилър в космоса с елементи на оцеляване! Игралният филм беше много по-добър като замисъл и послание! <{POST_SNAPBACK}> Ми то сериала е продължение на филма замисъла и посланието са едни и същи просто сериала дава продължение на това...на мен много ми харесва ама всеки си има вкус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.