Runner Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Ето линк към програма за желаещите: ACDSee 8. Обаче ме дразни едно нещо, което го имаше и в 7-цата и си мислех, че ще го оправят, ама явно нищо не са направили. В предните версии wallpaper-а се сетваше с Ctrl+W, в 7ма и сега в 8ма версия, с тази комбинация се излиза от програмата. Някой знае ли дали изобщо има някакъв шорткът за това или да си минавам на старата версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 А има ли някаква забележима разлика от 7-та? Някакви подобрения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 System RequirementsHardware Pentium® III 500 MHz processor or equivalent (Pentium® 4 recommended) 128 MB RAM (256 MB RAM recommended) 100 MB free hard drive space (250 MB free hard drive space recommended) High Color display adapter at 1024x768 resolution (High Color display adapter at 1280x1024 resolution recommended) Software Windows® 98 SE, ME, 2000, XP (Windows® 2000 or XP recommended) Microsoft® Internet Explorer™ 5.0.0 (Microsoft® Internet Explorer™ 6.0.0 recommended) TiVo® Desktop Software - to publish images to your TiVo Microsoft® DirectX® 9.0 - for Microsoft DirectX file format support, and to create slide shows and screen savers Ghostscript® 8.0 - for PDF support Windows® Media™ Player 9.0 or later QuickTime™ 6.0 - for QuickTime file format support Mалее и това само за да си разглеждаш някакви картинки Дано поне е зарибена като 7мицата, сега ще я дръпна да тествам ЕДИТ: Хмм харесва ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Ами сменили са интерфейса, сега е още по-шарен и на мен лично не ми допада много. Но пак си чакаш 5 секунди първоначално зареждане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Е, щом е само 5 секунди пак бива. Харесва ми. Ама много големи изисквания за такава дребна програмка. Сигурно на следващата версия ще покривам вече минималните изисквания, а на по-следващата няма да мога и да я пусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Сигурно си прав, но затова човек понякога трябва да умее да се преориентира, когато вече не може да живее в разбирателство с дадена програма . Когато почне да иска минимум 3ГХц, 512 МБ рам, 500 МБ хард и т.н. само за едното разглеждане и мениджване на картинки , естествено ACDSee отива в небитието поне за моя комп. Picasa например е едно доста добро решение за този момент, дори не само за него, ами и за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 А крак някой да има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 А крак някой да има? <{POST_SNAPBACK}> Не виждаш ли, че в архива има крак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Добре звучiи, дано тоя път да са сложили опция за сетване на пътя, където да се сторват базите с данни, че постоянно ми товари С: тая 7-мица а там всичко е изчислено за 1СD ghost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Добре звучiи, дано тоя път да са сложили опция за сетване на пътя, където да се сторват базите с данни, че постоянно ми товари С: тая 7-мица а там всичко е изчислено за 1СD ghost... Ами време е тогава да го изчислиш вече за 1 DVD поне! Сега сериозно, 7-цата си има опция за пътя за базата данни - Tools - Options - Database. Предполагам не си ровил достатъчно из опциите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Ами време е тогава да го изчислиш вече за 1 DVD поне! Сега сериозно, 7-цата си има опция за пътя за базата данни - Tools - Options - Database. Предполагам не си ровил достатъчно из опциите.. Има ама мойта нямаше, явно е била някаква орязана версия... но 8-цата си има доволно опции за ДБ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.