Jump to content
BulForum.com

Zapitvane

Lord Vegas

Recommended Posts

Приятелю, ще си развалиш добрата машинка. Това е моето мнение, разбира се.

Аз имам подобно возило от конкурентна марка, но се отказах да слагам газова уредба, защото тези системи на впръскване на горивото не са предназначени за подобни манипулации, колкото и да те убеждават разни "майстори". Казано на прост език - ще си развалиш "инжекциона".

Освен това защо искаш да "скопиш" този чудесен двигател :confused Ако целта ти е икономията - варианта е TDI или нещо от сорта. Ако пък някой ти е казал, че има газова уредбя, която няма да промени динамичните характеристики на двигателя - просто можеш да го заплюеш в лицето.

Надявам се, че не съм те объркал с това мнение ;)

Kude e nai-dobre da otida?

Shtom govorim za BMW, razhodi se do Sofia (neznam dali vav Plovdiv ima istinski serviz na BMW) do firmenia serviz na BMW i tam ste ti dadat palna i izcherpatelna informacia po vaprosa. Viarno e i obache che ste ti vzemat i pari kato za BMW, no kato govorim za takova vozilo zabravi da idesh v serviza na bai Pesho i da tio go naglasi kakto triabva.

Inache s 2 ruce bih podkrepil Godfather po vaprosa za "skopiavaneto" i razvalianeto na hubavata mashinka.

Nedei si slagai nito gazova uredba nito 4ip tuning . Povqrvai mi ! moje gazta da e 79 stotinki , a benzinut - 1.50 ili tam kolkoto e ama si struva povqrvai mi .Nito 6te ti vurvi tolkoz nito 6te ti gori tolkoz.Kakto si re6i6 de .i godfather e napulno prav.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...