Jump to content
BulForum.com

левски - ЦСКА

ThE_UfO

Кой ше бие?  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Имам чуството, че ще е поредното скучно "дерби" :huh: Даже незнам дали ще наподобява дерби. Според мен ще завърши Х, можеби 1:1 - това е моята прогноза. Локо - Ботев е къде къде по-интересен мач :woot  :D  :P  :)

Изглежда прогнозата ми се опроверга :D :P :)

ЦСКА да се радват че на края на мача не получиха втори гол , нестига че с контузени вратари играха Левски ами на края садията им е виновен на чорбетата :P смях чак Наско бил садия чакаи малко бе колега на вас се садиите са ви виновни > относно Kenwood <> ;) ;) ;) ;)

4efo ти бая ги разбираш да не беше там когато го уреждаха :wacko: кажи кое е уредентото , смисал за двата отбора по 1 точка . Разбирам уреден да победи единия отбор ама при Х :unsure: :unsure: :rolleyes:

Мога само едно да ви кажа:

Левски и ЦСКА никога не са ме интересували и никога няма да ме интересуват,така че оставяйте ги тъпите шопи да си коментират там и тва е! :tongue

Не мисля че Левски и ЦСКА ще направят дерби като Ботев-Локо.Много скучни мачове последните години между "вечните съперници",дори не ми е кеф да ги гледам(не че днес го гледах).Хубав мач може да стане само ако от него зависи титлата,може би... :bgrin:

4efo ти бая ги разбираш да не беше там когато го уреждаха  :wacko:  кажи кое е уредентото , смисал за двата отбора по 1 точка . Разбирам уреден да победи единия отбор ама при Х  :unsure:  :unsure:  :rolleyes:

Мачът си беше пародия отвсякъде!

ЦСКА игра 30 минути тка, както може след което вкара гол и започна цирка!

Виж хубаво гола на Левски. Гай и Илиев първо оставиха Домовчийски да овладее топката, а пък Силва пусна Телкийски пред себе се. Такъв гол просто при нормална игра не може да стане.

Второто полувреме мача се доиграваше. ЦСКА ако не се лъжа отправи 1 или 2 удара всичко. :D

Обяснението на всичко това не е, че и двата отбора са много слаби. Слабият в момента е Левски. И точно за това, ако ЦСКА бяха били интригата за титлата щеше да падне още сега. И двата отрбора пък не искаха да си дават много зор преди мачовете от евротурнирите. Това не е първият, нито ще е последният уреден мач между Левски и ЦСКА. Срамно е наистина това, което става и точно това е причината да има все по-малко хора на така нареченото "вечно дерби". Феновете виждат, че им се подиграват в очите. :angry1 Радвам се, че не съм фен ня някой от тея два отбора!

П.С. Статията, която най-точно описва станлолото. :)

Имам чуството, че ще е поредното скучно "дерби" :huh: Даже незнам дали ще наподобява дерби. Според мен ще завърши Х, можеби 1:1 - това е моята прогноза. Локо - Ботев е къде къде по-интересен мач :woot  :D  :P  :)

Мача е равен според мен. Пак ще има наредби.

Един мазен хикс ще си врътнат двата отбора

btw коефициентът в Еврофутбол е 2.85 и може да се изкара някой лев :D

NO COMMENT за "великото" дерби

Мачът си беше пародия отвсякъде!

ЦСКА игра 30 минути тка, както може след което вкара гол и започна цирка!

Виж хубаво гола на Левски. Гай и Илиев първо оставиха Домовчийски да овладее топката, а пък Силва пусна Телкийски пред себе се. Такъв гол просто при нормална игра не може да стане.

Второто полувреме мача се доиграваше. ЦСКА ако не се лъжа отправи 1 или 2 удара всичко. :D

Обяснението на всичко това не е, че и двата отбора са много слаби. Слабият в момента е Левски. И точно за това, ако ЦСКА бяха били интригата за титлата щеше да падне още сега. И двата отрбора пък не искаха да си дават много зор преди мачовете от евротурнирите. Това не е първият, нито ще е последният уреден мач между Левски и ЦСКА. Срамно е наистина това, което става и точно това е причината да има все по-малко хора на така нареченото "вечно дерби". Феновете виждат, че им се подиграват в очите. :angry1 Радвам се, че не съм фен ня някой от тея два отбора!

П.С. Статията, която най-точно описва станлолото. :)

Прекалено много гледаш Сашо Диков ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...