niko Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Значи , проблема ми е следния - имам компютър , имам телефон , имам слушалка с микрофон, имам факс модем/с него си пращам факсове/ ,обаче искам да си звъня из града от компютъра.Как става това , само със софтуер или трябва и нещо друго да си взема ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Преди години бях правил проби със това.. исках да си направя телефонен секретар (и съответно да си говоря чрез микрофона), но след като пробвах около десет различни програми се отказах тъй като коя от коя беше по бъгава.. и поне с моя Lucent Winmodem (който работеше и под Linux между другото ) нищо не стана.. така че мога да ти пожелая успех само Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 дай името на някоя от програмите които си ползвал , да пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Нищо друго не ти трябва, освен модема ти да е Voice/Speakerphone. Аз лично преди ползвах PhoneTools, която вървеше с моя модем Acorp 56K HW с чип Conexant. Отдавна се наситих на подобна гъзария, и вече го ползвам само за факсове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 дай името на някоя от програмите които си ползвал , да пробвам <{POST_SNAPBACK}> Беше наистина отдавна.. не си спомням.. пък скоро правих чистка на дисковете.. да не говорим че тези софтуери са вече доста стари така или иначе.. затова като толкова ти е мерак - www.google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.