genecatcher Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Така от втория опит май я видя а, съдейки по едит-а, : но виждам че са ти трябвали 8 минути за да откриеш грешката, което не е похвално Но все пак: Моля, пак заповядай... <{POST_SNAPBACK}> Не предполагах Бомбар, че си толкова дребнав човек. Първо грешката е поради разсеяност. И темата не е по литература, а... ти се сети сам. Предпочиташ да се дразниш с мен или... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Ехаа,тва изглежда страхотно.Как правиш ефекта с подрбраната цветност?Само не ми казвай че е фотошоп-а. Сейвнах си го. свалям шапка. Мислех да се пробвам с черно и бяло отдавна. :allien За мен не е важна толкова рамката,няма смисъл да се хващаме за нещо незначително когато снимката просто взима цялото ни внимание. Със сигурност имаш някакви програми и техника на обработка.Ще ми издадеш ли тайната си,а ако искаш можеш само да подразниш любопитството ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Не предполагах Бомбар, че си толкова дребнав човек. Първо грешката е поради разсеяност. И темата не е по литература, а... ти се сети сам. Предпочиташ да се дразниш с мен или... Ми, нямах идея да се заяждам, а само да ти помогна да не се излагаш, но ти пръв почна с "Бомбар пак си се объркал нещо мой човек. Вземи се стегни", на това ако не му викаш заяждане, дразнене или каквото там си измисляш - не знам. И после на пострадал не се прави, нема сми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 здрасти,реших да въ ъпна едно ново,за почитателите на графитите...добавих масата за да е по-ефектно.Става за десктоп-а.http://img36.imageshack.us/img36/3785/webp10101971sy.jpg <{POST_SNAPBACK}> Моите поздравления за тази снимка! Между другото, имаме такава маса на тавана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Eto neshto i ot men: Tova: I tova: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Доста зарибени снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.