Jump to content
BulForum.com

FIFA Manager 2006

simbata

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Имам сейв с Торино и един със създаден от мен германски отбор, играещ в 8 дивизия. И в двата сейва ВИНАГИ преките свободни удари са равносилни на голове. Разбира се, имам предвид директна стрелба, не центриране :)

Edit: ZOMG, току-що за първи път не влезе гол след пряк свободен удар ..

Хм при мен е точно обратното с пряк свободните. От всички май само 1 е влезнал :lol:

Започнал съм със създаден от мен отбор в англия и вече минах 1 сезон (завърши 1-ви с 27 точки пред 2-рия и +150 гола голова разлика) :rolleyes:

Е тая игра ме изуми просто :ohmy:

Играя си аз с Ливърпул, преминах първия и втория предварителен кръг на ШЛ и дойде време за третия, НО сезонът в Англия си върви с пълна сила, а и идва мача с ЦСКА Москва за Суперкупата и се стигна до исински куриоз:

Два мача в един ден! :blink: Едновременно трябваше да играя реванш с Бетис и с Чарлтън за първенстовто и най-странното беше, че изиграх и двата мача с един и същи състав :lol: В резултат, от което загубих и двата и играчите ми бяха преуморени :angry: Този героичен ден, в който бяха изиграни два мача беше сряда, като в понеделникът вече бях играл с Арсенал, а в петък предсоеше мача ЦСКА Москва... B)

Същевременно съм и треньор на българсия национален отбор, където заварих футболисти като Георги Пеев и Милен Петков и още куп дори несъществуващи играчи, докато голяма част от истинските липсват. :huh:

Не съм очаквал, че играта може да е толкова недодялана :angry1 Смятам да се захващам направо с другия мениджър!

• 2 months later...

Излезе вече и БГ пача за Менеджера!!!!! :D :D

BFL

Тук го има.Обаче първо трябва да си инсталнете пач 1.1!И да попитам дали трябва да се изтриват сейфовете,за да инстална пача?

:) :) :)

EDIT:При мен изникна един проблем......Играя 2-ри сезон с Уест Хям Юнайтед,2-ри полусезон.Имам още 3 мача докрая на сезона и 1-вия от тези 3 мача ми е с Болтън.С тях играя в Събота,но когато настъпи Петък и точно преди да ми изпише че мача почва играта автоматично ми се изключва....Малко помощ?

EDIT 2: Има ли някой желаещ да му пратя сейфа ми и да ми изиграе мача с Болтън,след което да ми го върне.Ще съм му много благодарен :)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...