Blade13 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Нещо като сваля key generatora i go startiram mi dava greshka nqkakva...daite ako moje nqkakuv CD-key pls. mesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Имам сейв с Торино и един със създаден от мен германски отбор, играещ в 8 дивизия. И в двата сейва ВИНАГИ преките свободни удари са равносилни на голове. Разбира се, имам предвид директна стрелба, не центриране Edit: ZOMG, току-що за първи път не влезе гол след пряк свободен удар .. Хм при мен е точно обратното с пряк свободните. От всички май само 1 е влезнал Започнал съм със създаден от мен отбор в англия и вече минах 1 сезон (завърши 1-ви с 27 точки пред 2-рия и +150 гола голова разлика) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Нещо като сваля key generatora i go startiram mi dava greshka nqkakva...daite ako moje nqkakuv CD-key pls. mesi cd-key има в info фаила към играта прочети го Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Е тая игра ме изуми просто Играя си аз с Ливърпул, преминах първия и втория предварителен кръг на ШЛ и дойде време за третия, НО сезонът в Англия си върви с пълна сила, а и идва мача с ЦСКА Москва за Суперкупата и се стигна до исински куриоз: Два мача в един ден! Едновременно трябваше да играя реванш с Бетис и с Чарлтън за първенстовто и най-странното беше, че изиграх и двата мача с един и същи състав В резултат, от което загубих и двата и играчите ми бяха преуморени Този героичен ден, в който бяха изиграни два мача беше сряда, като в понеделникът вече бях играл с Арсенал, а в петък предсоеше мача ЦСКА Москва... Същевременно съм и треньор на българсия национален отбор, където заварих футболисти като Георги Пеев и Милен Петков и още куп дори несъществуващи играчи, докато голяма част от истинските липсват. Не съм очаквал, че играта може да е толкова недодялана Смятам да се захващам направо с другия мениджър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Излезе вече и БГ пача за Менеджера!!!!! BFL Тук го има.Обаче първо трябва да си инсталнете пач 1.1!И да попитам дали трябва да се изтриват сейфовете,за да инстална пача? :) EDIT:При мен изникна един проблем......Играя 2-ри сезон с Уест Хям Юнайтед,2-ри полусезон.Имам още 3 мача докрая на сезона и 1-вия от тези 3 мача ми е с Болтън.С тях играя в Събота,но когато настъпи Петък и точно преди да ми изпише че мача почва играта автоматично ми се изключва....Малко помощ? EDIT 2: Има ли някой желаещ да му пратя сейфа ми и да ми изиграе мача с Болтън,след което да ми го върне.Ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Моля този пост да бъде изтрит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.