Jump to content
BulForum.com

FIFA Manager 2006

simbata

Recommended Posts

Е то и аз още се уча,щото не съм разбрал всичко!! :lol:

Например:Когато ми почне мача и аз трябва да излизам някъде,не мога да го изклиюча------или няма такава ;) опция,или с времето ще разбера откаде да я включвам

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Е то и аз още се уча,щото не съм разбрал всичко!! :lol:

Например:Когато ми почне мача и аз трябва да излизам някъде,не мога да го изклиюча------или няма такава ;) опция,или с времето ще разбера откаде да я включвам

Какво ще рече, "да излизам някъде"?

Че просто трябва да изляза от играта,щото ще ходя някъде ;)

Няма такъв вариант. или цъкаш паузата и излизаш от вас, или излизаш директно от мача и симулираш остатъка от мача.

Или оставяш мача да се доиграе, а ти си излизаш. Аз преди на мениджърите така правех :)

Готово, изтеглих я, сега започвам да я инсталирам, ще има въпроси :bgrin:

daite nqkva ideq za trenirovki ili da ostavq tezi koito kompiutara mi dava avtomati4no?

Ако имаше някаква специфична и единствена програма за тренировки, нямаше да има възможност играча да си създава сам. в зависимост от нивото на треньорите ти се определя колко ефективна е тренировъчната схема (ако оставиш на тях да решават).

Тренировката се определя в зависимост от това коя е слабата страна на отбора ти. ако на полувремето фитнеса им е под 30%, концентрираш тренировката върху фитнес, защото иначе второто полувреме ще те смазват от бой независимо какви са ти играчите. Ако ще и най-добрите да са, щом са изморени, няма полза от тях.

приятелски мачове си уреждаш от календара, но трябва да има отбори които да искат да играят с/у теб.

Krak moje i da nqma, oba4e az kato pusna 3cdi pak mi pi6e onova : please insert correkt cd, pres OK..... :huh: Ae nqkoi da mi kaje kvo da prava pls. tva mi e lubimiq janr igri a ne moga da q pusna :(

инсталирай я с даемон 3.47 :)

za6to ne moga da kupq igra4(namiram se v c liga v angliq) digam i zaplatata i iskanata suma i vse mi otkazvat...

Ами има няколко вариянта:

1. Ти си в слаб отбор и играча не иска да прави крачка назад, отивайки в слаб отбор

2. Нямаш достатъчно пари

3. Клубът не е съгласен със дадената от теб сума или не пуска играча си

mai4e e 6toto sam v slab otbor no pak za smetka na tova mu predlagam mnogo pove4e pari ot iskanite....

zna4i napravih si sobstven otbor no ne6to ne moga da Ci pusna trenirovkite kato cakam varho tqh ni6to nemi dava kakvo d anapravq?

mai4e e 6toto sam v slab otbor no pak za smetka na tova mu predlagam mnogo pove4e pari ot iskanite....

zna4i napravih si sobstven otbor no ne6to ne moga da si pusna trenirovkite kato cakam varho tqh ni6to nemi dava kakvo d anapravq?

Не е това!Просто ти си в аматьорски отбор и не можеш да му предложиш работа :unsure:

Няма такъв вариант. или цъкаш паузата и излизаш от вас, или излизаш директно от мача и симулираш остатъка от мача.

Добре де,как да сим-на остатъка от мача.И да питам последно---има ли такава функция като на предишния мениджър да им задаваш какво да правят :blink: Например:Full Attack,Presing... :confused

Ами има няколко вариянта:

1. Ти си в слаб отбор и играча не иска да прави крачка назад, отивайки в слаб отбор

2. Нямаш достатъчно пари

3. Клубът не е съгласен със дадената от теб сума или не пуска играча си

4. Борда на директорите на твоя отбор не позволява да дадеш толкова пари за футболиста.

Добре де,как да сим-на остатъка от мача.

натискаш, че искаш да излезеш и то ти казва, че ще симулира остатъка.

4. Борда на директорите на твоя отбор не позволява да дадеш толкова пари за футболиста.

натискаш, че искаш да излезеш и то ти казва, че ще симулира остатъка.

Кое натискам?? :confused

Някой да е чувал за Botev United от London Beach?Е вече го има... :punk ....тва е най-якия мениджър дет съм играл супер заребявка!!!Според мен следните неща липсват и се надявам да ги направят в някое продължение:

1.Надявам се най-накрая да направят нещо с тая публика...например:Размирици по стадиона,мачовете да могат да бъдат прекасване заради збиване или нахлуване на терена,да се плаща глоба от клуба ако стане нещо подобно,за всеки мач да се наемат полицай или договор с фирма които да намалят шанса от такива размирици,проблема с публиката да се дължи на слаба игра на отбора или заради лошо финансово положение да са вдигнати цените на билетите.

2.Защо никъде няма опция да Подкупваш мач/съдия/определен играч?Единствения мениджър в който съм видял тая опция е USM 98 и много често кат подкупвах съдията и ме изпортваше на пресата и хоп аре изгонен....така че мисля че ще е много добро попълнение малко да живне човек а не само да цака "Match" или "Proceed"!!!

3.Няма да е зле да се пуска Едитор за правене на собствено първенство или преобразяване на някое...в USM 98 и F.A. Premier League 2001/2002 имаше такав едитор и си беше доста сполучлив....

Засега не се сещам за други....а като цяло пак казвам играта кърти Вани....много ми допада вътрешната Интернет страница и това че можеш да си създаваш клуб!!!

zna4i napravih si sobstven otbor no kato cakam na trenirovkite prez sedmicata ne moga da gi promenqm nqkakvi idei?

Как така не можеш? :confused Натискаш,мисля че беше.........REST и там си избираш! :rolleyes:

Само при мен ли е така, или абсолютно 100% от преките свободни удари се превръщат в гол ? Независимо кой отбор напада, независимо кой стреля и кой е на вратата .. винаги гол ? Ако и при вас е така - "евала" ЕА, осрахте се пак ..

Само при мен ли е така, или абсолютно 100% от преките свободни удари се превръщат в гол ? Независимо кой отбор напада, независимо кой стреля и кой е на вратата .. винаги гол ? Ако и при вас е така - "евала" ЕА, осрахте се пак ..

axaxxaaxaxaaxxaxaxaxa!!! :punk :punk

Ами до сега са ми били 2 преки и 1 гол са ми вкарвали от тея преки!

Хаха ся си направих отбор и още 1 мач получавам право да изпълня пряксвободен. Разбира се, гол ;)

Edit: В следващия мач 2 преки свободни - 2 гола. Тая игра не е наред ..

Хаха ся си направих отбор и още 1 мач получавам право да изпълня пряксвободен. Разбира се, гол ;)

Страмно аз не съм така...я вижте дали просто играча дет бие няма добра статистика и това е просто огромно съвпадение....аз съм бил към 10 преки и са ми били над 20 и неповече от 7 гола има вкарани 7/30 според мен е случайност....споко EA тоя път са се постарали....макар че ми се струва тъпо от 25 метра да вкара ама от 5 да изкара в аут де ама аре преживява се нали тряя адреналина да се включи....ИГРАТА КЪРТИИИИ!!!

Имам сейв с Торино и един със създаден от мен германски отбор, играещ в 8 дивизия. И в двата сейва ВИНАГИ преките свободни удари са равносилни на голове. Разбира се, имам предвид директна стрелба, не центриране :)

Edit: ZOMG, току-що за първи път не влезе гол след пряк свободен удар ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...