dunata Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Може, но пък на един-два мениджъра като напиша някакво име и нищо не ми изписва ... Вчера вечерта пуснах мениджъра да се сваля и сега е на 55%-та . Утре по това време ще се опитам да я инстална, ама нещо не ми се вярва Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Awe hoda !! Taq igra iska li nqkvi krakove .... ili ne6to takova ? Mai ima ne6to kato crack na tretiq disk ama kato go slojai pak mi pi6e onova : Please insert the corrent CD-ROM... PLS , Kajete kvo da naprava ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Не иска крак, върви с DAEMON Tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 igraite hattrick tam zaribqvkata e absoliutna Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Не иска крак, върви с DAEMON Tools S 3 CD li ? Sorry za vtoriq poreden post, ama moje li da mi obqsmite podrobno koi fail da otvora s daemon-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 S 3 CD li ? Sorry za vtoriq poreden post, ama moje li da mi obqsmite podrobno koi fail da otvora s daemon-a ? Ами екстрактваш си файловете(разархивираш).Получават ти се 3 файла -------.ccd и img. и нещо друго---------на всеки диск!Маунтваш .img файловете и играеш си с диск 3! igraite hattrick tam zaribqvkata e absoliutna Hattrick RuLzzzzzzz!!!!! FC Botev04 е моя отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Още 9 часа и аз ще жуля FIFA Manager 2006 .Някой знае ли дали има в тоя мениджър football fusion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Бахти или аз съм най некъдърният мениджър или тази игра няма нищо общо с реалноста, играя на carier mode със Фиорентина и до сега нямам нито една победа след 5 мача имам 3 ремита и 2 загуби, доуточнявам че това са контроли в които искам да стана наясно с отборът си но ... До 21.10.2005 ще играя това а след това ... В играта има football fusion, между другото колко и да се пуля не мога да намеря къде са тренировките хайде някой да удари едно рамо ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Бахти или аз съм най некъдърният мениджър или тази игра няма нищо общо с реалноста, играя на carier mode със Фиорентина и до сега нямам нито една победа след 5 мача имам 3 ремита и 2 загуби, доуточнявам че това са контроли в които искам да стана наясно с отборът си но ... ) и аз играя на кариера с нюкасъл и в приятелксите срещи имах победин с 10-0, 8-0, 5-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Hattrick RuLzzzzzzz!!!!! FC Botev04 е моя отбор moq e Botev_ole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 В играта има football fusion, между другото колко и да се пуля не мога да намеря къде са тренировките хайде някой да удари едно рамо ако може Тренировките са в Team-----Training!! Hattrick RuLzzzzzzz!!!!!FC Botev04 е моя отбор moq e Botev_ole Ай канарееееееееее!!! Ако имате въпроси-------питайте ме!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Някой може ли да ми каже от къде точно да си пусна football fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Имам един проблем! Изписва ми че иска 525 MB of free SWAP space и че трябва да ги осигуря за да ми подкара играта Не знам дали е заради PC-то, но моля помогнете и аз да се насладя на играта И има ли крак тази игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Имам един проблем!Изписва ми че иска 525 MB of free SWAP space и че трябва да ги осигуря за да ми подкара играта Не знам дали е заради PC-то, но моля помогнете и аз да се насладя на играта И има ли крак тази игра? Kрак нема,спокс! А за да я подкараш,мисля------------Преинсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Kрак нема,спокс!А за да я подкараш,мисля------------Преинсталация или пък да прочитате read me фаиловете преди да давате такива съвети NOTE: If you experience any virtual memory issues, please set the minimum to 525MB or higher Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 moq e Botev_ole Защо ли си мисля, че това е за Fifa manager 2006 , а не за хет-трика ? Утре сутринта ще съм я свалил, но ще съм в училище и чак после като се върна ще се пробвам да я инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Имам един проблем!Изписва ми че иска 525 MB of free SWAP space и че трябва да ги осигуря за да ми подкара играта Не знам дали е заради PC-то, но моля помогнете и аз да се насладя на играта И има ли крак тази игра? Десен бутон на My Computer -> Properties -> Advanced -> Performance Settings -> Advanced -> Virtual Memory Change. BTW - Колко свободно място имаш на харда в драйв-а, на който си качил играта ? Защо ли си мисля, че това е за Fifa manager 2006 , а не за хет-трика ? Утре сутринта ще съм я свалил, но ще съм в училище и чак после като се върна ще се пробвам да я инсталирам В играта има възможност да създаваш свой собствен тим, като започваш кариерата си от най-долните дивизии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ако имате въпроси-------питайте ме!! Знаеш ли как да си играя мачовете на football fusion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Десен бутон на My Computer -> Properties -> Advanced -> Performance Settings -> Advanced -> Virtual Memory Change.BTW - Колко свободно място имаш на харда в драйв-а, на който си качил играта ? В играта има възможност да създаваш свой собствен тим, като започваш кариерата си от най-долните дивизии Имам в C-640 MB, D- 1.8 GB, инсталирана е в D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Знаеш ли как да си играя мачовете на football fusion? В играта няма Futboll Fusion.Но пък защо ти е да го гледаш на Фифата?? Нали за тва е мениджър?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Yami Yugi, е прав, вие фифа ли играете или мениджър а за тая систем мемори, ей сега проверих и ми е 383мб, а играта си върви и не ми отчита никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 ot kade moga da si napravq sobstven tim i da startiram s nego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ами избираш си ТИП ИГРА--------FOUND NEW CLUB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 В играта няма Futboll Fusion.Но пък защо ти е да го гледаш на Фифата?? Нали за тва е мениджър?? Мерси за инфото.Правси.Едно е да играеш , друго е да оставиш твоите момчета да покажат на какво си ги научил. Respect!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Kрак нема,спокс!А за да я подкараш,мисля------------Преинсталация Krak moje i da nqma, oba4e az kato pusna 3cdi pak mi pi6e onova : please insert correkt cd, pres OK..... Ae nqkoi da mi kaje kvo da prava pls. tva mi e lubimiq janr igri a ne moga da q pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.