Jump to content
BulForum.com

FIFA Manager 2006

simbata

Recommended Posts

Po-barzo da izliza,za6toto ve4e me sarbqt racete-samo dano da e hubava kato klasikata v janra-CM manager2001/2002

Нищо общо нямат двата мениджъра освен, че и на двата се разправя за футбол.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Пак сменен интерфейс. пак 2 часа докато му свикна и 2 дена докато го разуча целия.

Самоче това AlcoholClone ме смущава. мисля да изчакам версия с крак. освен ако AlcoholClone не е само името на групата.

Znam be 4ovek oba4e se nadqvam igrata da e gotina kato CM manager2001/2002 6toto otdavna ne sam cakal ne6to gotino kato stariq manager

няма и да играеш... :D

някой свали ли вече играта..?

как стоят опциите за гледане на мачовете...пак ли се гледат с енджина на Fifa...?

а като цяло играта пак ли се влачи като предишните версии..?

има ли снимки на всички футболисти...?

малко много въпроси станаха, ама трябва да си разчистя харда преди да я сваля та викам да ви питам как стоят нещата.. :rolleyes:

Edit: w00x мерси за отговорите...:)

няма и да играеш... :D

някой свали ли вече играта..?

как стоят опциите за гледане на мачовете...пак ли се гледат с енджина на Fifa...?

а като цяло играта пак ли се влачи като предишните версии..?

има ли снимки на всички футболисти...?

малко много въпроси станаха, ама трябва да си разчистя харда преди да я сваля та викам да ви питам как стоят нещата.. :rolleyes:

Току що прочетох НФОто и там имаше отговори за голяма част от въпросите ти. :)

ще има някаква свободна камера да си мърдаш по терена където си искаш.

ще има 7000 снимки на футболисти от англия, германия, италия и испания.

за еднжина и влаченето не мога да ти отговоря :)

видях, че ще може да наглеждаш с детайли всеки футболист на тренировките (незнам дали в 3д или просто с надписи). колко разстояние и за колко време бяга, как е с пасовете и такива работи.

Еми майна незнам какво да ви кажа преди малко си пуснах играта, нищо кой знае колко забелижимо и променено сравнение с Total Club Manager дано поне в игрово състояние играта да е по добра от нея.

pravo.gif

сега се мъча и аз да я сваля и се надявам до към 10-11 да е готова, но като гледам ква е ужасна връзката ще мога да дам коментар чак утре сутринта май :cry

1 Защо не може да се сваля от японския сайт :confused

2 Това Тotal club manager ли е :confused

1 Одеве и аз не можеш, но сега я свалям

2 Да, това е Total club manager, но сега се казва FIFA Manager 06

И при мен до преди малко не щеше да сваля, но сега тръгна :)

Дано да е хубава играта. Очакванията ми са големи :)

За съжаление чак до утре вечерта ще я свалям :cry

Нека, който почне да играе да споделя впечатления!

някой може ли да напише системни изисквания :bgrin:

edit: видях ги

Operating system Microsoft Windows 98SE/2000/ME/XP (Microsoft Windows 95 and Microsoft Windows NT are not supported)

Processor 1.0 GHz Intel Pentium III processor (or equivalent)

Memory 256 MB

Video card 32 MB (AGP/PCI-E) Video card (see section 10 for supported video cards)

HDD space 1450 MB free hard disk space before installation (for minimum install size)

CD ROM speed 8x CD-ROM drive

Sound card DirectX 9.0c or higher compatible sound card

DirectX DirectX 9.0c or higher

В момента както ми е останало свободно място 1,1 ГБ там кадето си свалям всичко нямам големи мераци иначе тея дни ще си я сваля и аз ще попиша за нея...Тоtal Club Manager 2004 беше мн мн як!

2005 беше доста тъп и затова смених на ФМ2005 ся ще видим 2006 как ще се представи...предполагам че ще си остана на ФМ2006 най-вече заради Българското първенство :D

Само аз ли не мога да сваля 1вия диск :blink: Другите се свалят, но 1вия неще :huh:

аз свалям в момента 2-рия диск и то ако може да се каже на това сваляне. сървъра явно е изпушил отвсякъде, щото повече от 60к не мога да кача, повечето време ми е 3-10 и после скочи за малко до 60. затва си пуснах 3-тия диск от арената :D

сървъра явно е изпушил отвсякъде

Кофти работа е да излязат AOE3 и Black&White 2 едновременно :)

този е от nfo фаила и не знам дали работи

17N6-UE25-3333-WSCH-LONG :bgrin:

10x,тва е кода.Ся да видим дали ще тръгне след като я инстална.Стискайте палци и ще коментирам ;)

пичове, не знам аз ли нещо се побърквам, но не мога да търся играч по име :blink: опитвам се да намеря стилян и не мога :( може би аз не го виждам, а може би изобщо няма такова нещо, което ще е направо адски малоумно. някакви предложения?

пичове, не знам аз ли нещо се побърквам, но не мога да търся играч по име :blink: опитвам се да намеря стилян и не мога :( може би аз не го виждам, а може би изобщо няма такова нещо, което ще е направо адски малоумно. някакви предложения?

Сигурно си сложил някакви други ограничения на търсенето.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...