Jump to content
BulForum.com

FIFA Manager 2006

simbata

Recommended Posts

Ето, че скоро (на 8 октомври) би трябвало да излезне следващата луда игра от поредицата мениджъри на ЕА Sports! :woot

Можете да изтеглите демо от тук!

(661 MB ; Server - HeaDoFF)

Или от тук

(Official Site)

Опаа - вече си имаме Clone release от NForce :

PC Game ISOs - FIFA Manager 06 © EA Sports

DOWNLOAD

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
Abe kak sha e taq igra i ima li smisal da q teglq,shtoto izleze iz nqkoi torenti?

Ako sravnite s FM i drugite manager-i biva li q?

Izvinqvam se 4e ne pisha na kirilica!

Излезе само германския й вариант ;) А колкото до бива ли я - най-добрия мениджър след FM, а някои фенове на поредицата може да ти кажат че е и изобщо най-добрия ;) Предишното й име е Total Club Manager, може така да си я чувал

всичко което е от електроник артс не струва.(с изключение на burnout 3 и burnout revenge)

всичко което е от електроник артс не струва.(с изключение на burnout 3 и burnout revenge)

Това е НАЙ-СМЕШНОТО изказване което съм чувал :lol: :lol: :lol:

Чух, че неска излиза официално и някой ще успее ли да я качи?

Иначе Total Club Manager ми е известна и не е една от любимите ми, но да се надяваме, че тази версия ще е добра :beerchug

Излезе само германския й вариант ;) А колкото до бива ли я - най-добрия мениджър след FM, а някои фенове на поредицата може да ти кажат че е и изобщо най-добрия ;) Предишното й име е Total Club Manager, може така да си я чувал

Тамън щях да попитам дали е Total Club Manager.

Играй си тогава баскетбол и хокей симулатори на други производители.

Аз тамън се заиграх на старата и тя ся нова ще излезе... свинщина. винаги така става...

да нормален съм.тва че не съм като всеки втори който играе бозите на ea незначи че не съм нормален.жалко че има хора които никога няма да изиграят devil may cry,onimusha,metal gear solid 3 и тнт.

:lol:

w00x :

Няма ли някакъв начин да си прехвърлим отборите щото и аз тамън се заиграх :ph34r:

И защо не излиза вече ? През 2 мин щракам рефреш на nforce :bgrin:

да нормален съм.тва че не съм като всеки втори който играе бозите на ea незначи че не съм нормален.жалко че има хора които никога няма да изиграят devil may cry,onimusha,metal gear solid 3 и тнт.

И кажи кои са бозите на ЕА.А за тези игри ,които посочи те са за ПС2 и не всеки има възможност да си купи конзола и после да дава по 100лв за игра.Lord of the rings поредицата боза ли е.Всички спортни симулатори и те да не са бози?!Ами НФС???

хахаха забавляваш ме.ти имаш ли представа че гран турисмо 4 е на светлинни години пред нфс.

казах 1нствената добра игра от еа е бърнаут ,много брутални катастрофи,бясна скорост и страхотна графика

e moje da go pocukam predi da izleze fm2006 koito e po-dobriq manager za men pone, a po vuprosa za EA az sum suglasen s foruma i horata koito pravqt workshop te ubivat electronite zabavleniq da moje da pusnat edna dve ka4estveni igri no ostanaloto e plqva i prosto povtarqne na ideite za pe4elene na pari e zashto mi trqbva vsqka godina fifa ili nba po- dobre na nqkolko godini no naistina s ka4estveni novovuvedeniq a ne prosto pipnata grafika i obnoveni otbori sled letnite transferi..

:lol:

w00x :

Няма ли някакъв начин да си прехвърлим отборите щото и аз тамън се заиграх :ph34r:

И защо не излиза вече ? През 2 мин щракам рефреш на nforce :bgrin:

Няма начин. аз съм се пуснал с един отбор в Аржентина и тамън започнах да мачкам, но това ми е за урок. друг път да играя като излезе веднага, а не да я сваля и да седи на харда в продължение на 8 месеца преди да почна да играя.

хахаха забавляваш ме.ти имаш ли представа че гран турисмо 4 е на светлинни години пред нфс.

казах 1нствената добра игра от еа е бърнаут ,много брутални катастрофи,бясна скорост и страхотна графика

А ти имаш ли представа, че Gran Tourismo за PC НЕ излиза? говориш несвързани неща.

все едно да ми кажеш - "В Плазма правят най-яките партита" и аз да ти кажа "Ти луд ли си ... стрийт парада в Цюрих е светлинни години напред". :blink:

Гейм индустрията не се развива само откъм конзоли, затова не мисля, че имаш право да говориш единствено и само за конзолни игри при положение, че тук говорим за PC такава.

Единственият неоспорим "грях" на ЕА е, че купуват по-малки компании и ги "заробват" да правят само сикуъли. Никаква оригиналност, всичко е само продължения на старото име .. друг е въпроса, че FIFA, NBA и NHL не играя и не ми харесват(освен донякъде NBA), но тва си е мое лично мнение, докато първото не можете да го оспорите :)

Не уе пич ти ме забавляваш.Тук говорим за ПЦ игри,а не за ПС2.Разбра ли?!Или пак да ти обясня.Както каза w00x говориш несвързанни неща. :wacko:

А между другото ,,твоят" бърнаут ми изглежда супер нереален.Блъскаш се в някоя кола и тя излита,а ти си на пътя.Много глупаво

Излезе ли играта? Някой ще даде ли линк и да обясни ако има нещо по специално в инсталирането?10x!!!

Не е излезнала.Като излезе ще напиша в първия поуст.

Очакваме я с нетърпение в нфорс.

и аз я чакам, но в сайта на ЕА не пише нищо за нея :huh:

simbata, някаква информация да имаш за дата на излизане?

Последното отлагане беше за 13-ти октомври, но тъй като информацията не е официална, не съм я записал в първия поуст.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...