Jump to content
BulForum.com

18 Wheels of Steel : Convoy

po_taka

Recommended Posts

• 2 weeks later...

eeeeee !@#$ igra pak li ne varvi na gforce 4 li ?

pak li 6e trqq da q igraq otataka v drugata staq eeee......(6toto tam na FX200)si varvi

I normalno li e 1.8GHz da nasi4a pri polojenie 4e si4ko e na max ?

Аз я свалих и я играх.Играта не е лоша въпреки ,че има какво още да се желае.Проблема беше ,че иска да се настроят шейдърите на минимални изисквания за да ми върви нормално (GeForce FX 5600 128 ram) и да не сече...Иначе за любителите на поредицата ще е интересно...Има доста новости ,има и някои неща ,които са премахнати...

Уффф свалих си играта .... тъъъ качих я сичко ОК като я пусна нали давам на New Game , след което ми зарежда както би трябвало и после ми пуска играта да playvam , обаче нищу не виждам в смисъл само километража долу в дясно ми го има с оборотометъра и нищу други сичко друго черен екран ?!? Закво така рових са из настройките и не можах да го оправя ПЛС хелп доста ми се играе ази игра , защото бях МНОГО голям маниак на предишната версия , а пък и не съм вклучвал волана скоро ...

Компа ми е 1.8,128/128 9200 , 512 ддр 333 ..... а на вас защо ви нсича като изискванията и са 800 , 32 видео , 256 рам ?!? странно ...... ПЛС ХЕЛПППП :excl:

Уффф свалих си играта .... тъъъ качих я сичко ОК като я пусна нали давам на New Game , след което ми зарежда както би трябвало и после ми пуска играта да playvam , обаче нищу не виждам в смисъл само километража долу в дясно ми го има с оборотометъра и нищу други сичко друго черен екран ?!? Закво така рових са из настройките и не можах да го оправя ПЛС хелп доста ми се играе ази игра , защото бях МНОГО голям маниак на предишната версия , а пък и не съм вклучвал волана скоро ...

Компа ми е 1.8,128/128 9200 , 512 ддр 333 ..... а на вас защо ви нсича като изискванията и са 800 , 32 видео , 256 рам ?!? странно ...... ПЛС ХЕЛПППП  :excl:

Играта е бъгава за това насича ...

качи си нови драйвери на видеото (най-новите)

Може и от драйверите да е но опитай с бутона С да смениш камерата.Между другото наистина е много бъдава играта защото вчера си взех ремаркето и подкарах.Като стигнах трябваше да вляза в някакъв двор за да разтоваря.Завивайки към двора се блъснах в невидима стена :confused И така и не успях да вляза защото явно тъпите програмисти там са сложили стена а текстура на двор...Махам я защото този бъг ме скапа просто и не виждам смисъл да карам по 2-3 часа и накрая да се блъскам в невидими стени...

Компа ми е 1.8,128/128 9200 , 512 ддр 333 ..... а на вас защо ви нсича като изискванията и са 800 , 32 видео , 256 рам ?!? странно ...... ПЛС ХЕЛПППП  :excl:

в ония прозорец дет ти излиза преди да стартира играта шедърите ги остави на нормал не на МАХ.

На някой случвало ли му се е да го изхвърла играта?????

Единствения проблем който имам аз е че на всички детайли на мах ми лагва но на 800х600 и мах детайли върви много добре... :bgrin:

Със С си сменям камерите и нямам проблеми....

А за невидими стена до сега не ми се е случвало :confused

Играта е бъгава за това насича ...

качи си нови драйвери на видеото (най-новите)

Качих ги тругна :excl: Много ти благодаря :punk Пеаце :huh: Ама играта е доста тъпичка като цяло ...... а пък и много ми насича ве мамууу ?!? Като гледам изискванията и ги сравна с компа ми !?! би трябвало ВСИЧКО НА МАХ и да не ми засича па аз едвам го играя на медиум :confused Баси бъгавата история !

Играта е много готина бая подобрения има в графиката и в поведението на трафика :punk Имам 1 въпрос може ли докато пътувам да си пусна мои мп3ойки :confused (имаше такава опция в предишната версия но тук не мога да разбера дали може :confused )

ПП дано да може щот не ми се слуша тъпия трафик постоянно :(

Абе, вътре в диска има демо на Hot Rod: Garage to Glory. Ама то е малко по-особено демо. Цъкаш един час и после трябва да си платиш да играеш още, а и инсталацията е доста голяма. Така че си мисля, че това е пълната версия само трябва да се регистрира. Но никаде немога да намеря крак или код. А играта май е излезнала, но я няма в сайта с цъкни. Някой може ли да каже нещо по въпроса?

Абе, вътре в диска има демо на Hot Rod: Garage to Glory. Ама то е малко по-особено демо. Цъкаш един час и после трябва да си платиш да играеш още, а и инсталацията е доста голяма. Така че си мисля, че това е пълната версия само трябва да се регистрира. Но никаде немога да намеря крак или код. А играта май е излезнала, но я няма в сайта с цъкни. Някой може ли да каже нещо по въпроса?

ako ne si si restartiral kompa ot instaliraneto na igrata do sega mislq 4e moga da ti pomogna ina4e ne.

ako ne si si restartiral kompa ot instaliraneto na igrata do sega mislq 4e moga da ti pomogna ina4e ne.

Е. Рестартвал съм го. Аз преди няколко дена я пусках. Ама пак можеш да ми го кажеш. Може след следващото преинсталиране на уиндолса да го направя.

Е. Рестартвал съм го. Аз преди няколко дена я пусках. Ама пак можеш да ми го кажеш. Може след следващото преинсталиране на уиндолса да го направя.

6te ti go obqsna nakratko 6toto ne mi se zanimava

v registrite

ActiveMARK Software

installation_time

2005/09/17@00:10:58

godina@mesec/4isloMesec@4as:minuti:secundi

promenq6 toq 4as da e na nqkfa date da kajem utre.puska6 igrata i si caka6.

nedostatyk e 4e na vseki 1 4as te izhvarlq i ne raboti sled restart.

i taka sled vsqko izhvarlqne smenq6 installation_time i puska6 igrata....

az taka igrah 18wos convoy demoto 1 sedmica :)

v registrite

ActiveMARK Software

installation_time

Разбрах. Само да те питам тея регистари как да ги отворя?

Kak da si instalna igrata sled kato e razdelen na nqkvi failove deto nemogat da se napravat s winrara na bin file.Ako moje malko info

Ако съм разбрал правилно въпроса ти значи цъкаш на първия файл, даваш "Select the program from a list" и избираш WinRAR-а или там с каквото си. Ако го няма в списъка даваш "Browse".

• 2 months later...

v registrite

ActiveMARK Software

installation_time

Я някой да каже как да променям installation_time-а. С някоя програма ли.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...