ultra_botev Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ботев Пловдив-Локо Сф, неделя, 17 часа, стадион Христо Ботев Тази тема е за да бъдат призовани всички истински и милеещи за отбора Бултраси да подкрепят мощно своя любим Ботев Пловдив и заедно с футболистите след мача на 11 септември от 17 часа да имаме вече първите си 3 точки в А група.Мача е много важен и всеки трябва да присъства защото всеки човек на трибуна изток и не само там е изключително необходим.Ами това е напред канари и успех!!! Ясен Петров: Ако с феновете ни сме ръка за ръка, отборът на Ботев ще тръгне нагоре, защото играе добре и прави интересни неща на терена. Във футбола е така - когато нямаш точки, напрежението расте. Но с нашите привърженици нямаме проблеми. Всички футболисти разбират, че нашата работа е да побеждаваме. Затова чакам и феновете ни да ни подкрепят още по-мощно срещу столичния Локомотив идната неделя, когато на нашия стадион "Христо Ботев" ще трябва да счупим каръка и да запишем първия си успех в новото първенство. Заедно с хората от трибуните трябва да преодолеем слабостите и взаимно да си помогнем в името на Ботев. Вярвам, че в този труден момент феновете ще ни подадат ръка, защото разбират, че повечето момчета в отбора още са много млади. Та след изваждането на Пирин сега ние сме най-младият състав в елита, затова е необходимо търпение, но и непримиримост към грешките на футболистите. Разчитам на всички момчета, че ще покажат хъс и характер. Иначе Саидходжа и останалите са доказали таланта си и само от тях зависи докъде ще стигнат в развитието си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 аз съм 99% на мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 А аз 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.