Jump to content
BulForum.com

Активна Surround Система за PC

Recommended Posts

Искам да си купя въпросното устройство, само че не съм сигурен за марката и модела. Ако може някакви съвети да дадете от опит. Спрял съм се на една Creative само че във Технополис имат 7 канална, а аз искам 5. Някой знае ли къде се продава такава?

http://erabg.com/era_prc.htm

К-т Creative Inspire 7900 7+1  ,109.00     

К-т Creative Inspire T560 5+1  ,57.00   

К-т Creative Inspire 5900 5+1  ,115.50   

К-т Creative Inspire 5800P 5+1  ,70.00  ,2.00  К-т Creative Inspire 5800P 5+1 - 17W+5x6W 

Luxeon не е ли по-хубаво ?

Аз ако знаех, дали е по-хубаво нямаше да питам :D В тая област съм пълен лаик :bgrin: Тия цени са в ЛВ надявам се

Аз ако знаех, дали е  по-хубаво нямаше да питам :D  В тая област съм пълен лаик :bgrin:  Тия цени са в ЛВ надявам се

Надявай се. Освен това трябва да добавиш ддс. Най-добре е да кажеш с какви пари разполагаш за да получиш съвета, който ти трябва. Иначе ще стане поредната тема: "кои колонки са най-хубави"

Надявай се. Освен това трябва да добавиш ддс. Най-добре е да кажеш с какви пари разполагаш за да получиш съвета, който ти трябва. Иначе ще стане поредната тема: "кои колонки са най-хубави"

Да, всъщност наистина няма как да са в лева. Продължавам ли продължавам да си смятам долара по 2 кинта..... :wacko: С пари не разполагам с точно определен брой, защото получавам финансиране баща си, което означава, че може и повече пари стига да си заслужава и естествено в рамките на нормалното. Смятам, че до 200лв може. Въпроса е да е 5 канала, защото тия 2 канала оскъпяват много цялата работа пък и едва ли ще доловя разликата. Да не говорим, че 7 говорителя просто няма къде да ги сложа.

Ами аз също мисля, че Луксион-ът е добър вариант.Аз имам една такава системка-ама не помня модела-беше към 45$.Та да ти кажа за тия пари не свири зле.Ако можеш, вземи по-скъпите модели-има някакви дървени колони-мисля,че ще вършат перфектна работа!Но аз лично съжалявам, звукът ми е вграден в дъното.Може би, ако не е и си с добра звукова картичка, ще останеш много доволен!

Ами аз също мисля, че Луксион-ът  е добър вариант.Аз имам една такава системка-ама не помня модела-беше към 45$.Та да ти кажа за тия пари не свири зле.Ако можеш, вземи по-скъпите модели-има някакви дървени колони-мисля,че ще вършат перфектна работа!Но аз лично съжалявам, звукът ми е вграден в дъното.Може би, ако не е и си с добра звукова картичка, ще останеш много доволен!

Това май ми е следващия въпрос. Трябва ли да си купувам звукова карта? МОята е вградена 7 канална. Дъното ми е Asus K8N

Щом си решил 5 канала имаш 2 избора

Creative GD580 110$

Creative DIG 5700 389$

в Мост.Като задължително си земи Креатим Лайв! 24бит за 30долара

Creative GD580 110$

Creative DIG 5700 389$

Не знам дали има смисъл дори за първия от тези модели, защото няма разлика в самите говорите с P5800 например, Разликата е само в един контролен панел и дистанционно управление. Въпросния панел е ненужен, защото ще управлявам всичко от ПЦто, а дистанционното ще го преживея някакси на цената на 30$ и отгоре

Ас съм с Luxeon T5.1 суббуфеr 30w другите 5 по 15W и съм доволен

ако си взимаш creative карта ппрепорачвамти и колони creative

В Smart System

http://www.sms.bg

Цена:61$ бес ДДС

Лепер съветвам те да не купуваш нищо от Смарт!!!

Ами аз искам да си купя 5.1 колони за 150лв но искам баса да е над 30w защото аз си имам 20w+5*10.Дайте някакви предложения

Luxe-On. Другото просто го забравяш за 150 лева с това изискване за вуфера.

Creative GD580 110$

Creative DIG 5700 389$

ти страшни предложения даде. най-добрите възможни. човека казва, че има 200 лева, ти му предлагаш колони за $389.

Ако искаш да надуваш колкото да бумти нещо си купи Luxe-On.

Ако искаш чистота в звука на филмите и игрите си вземи Creative.

Ако искаш и двете, си вземи или скъп модел на Creative (които можеби няма да са ти по силите), или Logitech, които имат и допустими модели, но повечето са доста скъпи.

Аз препоръчвам това. Малко по-скъпо ляга, но си заслужава всеки лев. Дървенийка, 45+5х15, дистанционно (нищо че е с 4 копчета - върши перфектна работа), Много добро качество (и количество) на звука, всякакви входове(можеш да навържеш едновременно и двд, дек и телевизора и да ги превключваш от бутони на буфера. Аз съм с такива. Намери някой познат да ти върне ддс-то (като кажеш примерно фактурата да ти я пишат за компютърен компонент, а не тонколони). Но не мога да те ориентирам от къде могат да се вземат.

Аз препоръчвам това. Малко по-скъпо ляга, но си заслужава всеки лев. Дървенийка, 45+5х15, дистанционно (нищо че е с 4 копчета - върши перфектна работа), Много добро качество (и количество) на звука, всякакви входове(можеш да навържеш едновременно и двд,  дек и телевизора и да ги превключваш от бутони на буфера. Аз съм с такива. Намери някой познат да ти върне ддс-то (като кажеш примерно фактурата да ти я пишат за компютърен компонент, а не тонколони). Но не мога да те ориентирам от къде могат да се вземат.

Яко е, ама мноооо кинти бе....пък и се води HOme Theater. На мен тва ми трябва, за да си слушам музика на компа иначе си имам свястно озвучаване в хола. Намерих едно P5800 на далавера за 60$, така че най-вероятно ще е това и след време евентуално ако звучи гадно една саунд карта. Благодаря на всички помогнали ;)

Leper_Messiah от магазин ли е тази цена 60$, защото и аз си търся колонки, а тази цена наистина е доста изгодна. Ако може да кажеш магазина ще съм ти благодарен. :punk

Leper_Messiah от магазин ли е тази цена 60$, защото и аз си търся колонки, а тази цена наистина е доста изгодна. Ако може да кажеш магазина ще съм ти благодарен. :punk

Ами малко по-късно ще ти кажа, защото в момента нямам подобна информация (не съм ги купувал аз)

Всъщност не е 60$, а 120лв от Гигахерц ;)

Ами малко по-късно ще ти кажа, защото в момента нямам подобна информация (не съм ги купувал аз)

Всъщност не е 60$, а 120лв от Гигахерц ;)

Е да определоно 120лв. не са 60$ :) аз намерих в магазин за 70$ ако искаш пиши ми и ще ти дам инфо.

Е да определоно 120лв. не са 60$ :) аз намерих в магазин за 70$ ако искаш пиши ми и ще ти дам инфо.

Късно е вече. Имам ги от 2 дни.....и съм много доволен. Още не съм ги разположил както трябва, щото сега не ми се прекарват кабели навсякъде, но определено се забелязва разликата в сравнение с двете колони.

незнам какви са ти 2те колони но аз лично си имам и Creative P5800 да си се кефа на филмчета и също така и 2х120 вата JAMO да си се кефа на музика ;)

според мен точно са си направени така... стерео->музика ... съраунд->филми,игри

този P5800 за едно скромно компютърче си е бижу направо

enjoy;) :punk

Още не съм видял нещо хубаво вградено. Класиката е Креатив лайв 5.1. Абе общо взето вземи първо колони, пък после ако имаш проблеми ще мислиш за друга звукова карта.

А има едно хубаво нещо вградено SoundStorm-а на nVidia :-) :punk

С две ръце зад Creative Inspire P5800.

За нормална стая озвучава идеално, въпреки малката му мощност. Ако си направиш съраунда както трябва филмите са приказка;)

Моя си го купих преди месец от Технополис струваше 130 лв. Съвсем достойна цена, за качеството, което предлага.

Ако трябва пак да си зимам колони пак такива бих избрал:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...