Yorikkk Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 HELP!!! Инсталирах си играта , кракнах иконката от Deviance , пуснах играта и ми излезе това: Моля , ако някой може , да ми помогне да се справя с този проблем <{POST_SNAPBACK}> пробвай този крак...може да оправи нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Споко и на мен така ми стана след тая мисия.Ми единственото което мога да ти прадложа е да минеш мисията по-бързо.Поне на мен помогна.А Joey_Wheeler преинсталираи играта <{POST_SNAPBACK}> Да наистина т'ва ми помогна-бързото минаване на мисията. Да си призная обаче много съм слаб на догонванията или по точно на прследванията и за т'ва много им се дразня.А то к'во все тряаа да преследвам някой и не тряаа да го изпускам Ся съм на един огнен скоклив олигофрен Мамка му на тоя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey_Wheeler Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 пробвай този крак...може да оправи нещата... <{POST_SNAPBACK}> 10x ей сега ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Значи догоних го онзи огнения дет подскача само и ся тряаа да се бия с него.Има ли някав начин да изгася огъня че да не се подсилва тоя пич.Изобщо имали нещо особено в тая мисия или просто трябва да чакам да му свърши огъня че да го налея?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Значи догоних го онзи огнения дет подскача само и ся тряаа да се бия с него.Има ли някав начин да изгася огъня че да не се подсилва тоя пич.Изобщо имали нещо особено в тая мисия или просто трябва да чакам да му свърши огъня че да го налея?? Както ти каза,просто чакаш да изстине .Той си прави ударите,ти подскачаш наляво-надясно и по едно време ще видиш как около него няма вече огън,и го наливаш.Само да те предупредя,че ще се биете на 2 рунда,така че в първия гледай да не даваш много кръв.А тоя е Green Goblin btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Както ти каза,просто чакаш да изстине .Той си прави ударите,ти подскачаш наляво-надясно и по едно време ще видиш как около него няма вече огън,и го наливаш.Само да те предупредя,че ще се биете на 2 рунда,така че в първия гледай да не даваш много кръв.А тоя е Green Goblin btw. <{POST_SNAPBACK}> Мерси много!Току що я минах.Първия рунд беше малко труден щото много стреляше 2-рия рунд беше мн по-лесен щото само скачаше Коя е най-трудната мисия??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 За мен най-трудната мисия е след като превъртиш играта и после Джони Сторм те кани да се състезавате пак.Е такова животно като тая мисия няма.Btw след като минеш за втори път Джонито (което аз не успях,а брат ми)те кани за 3 път да се състезавате.Много е трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Абе хора може би от доста време е отшумяла тая игра но...Искам да угодя на брат ми и ша ви помоля ако случайно някой още не я изтрил тая игра и има сейв с отключен VENOM да ми пише ЛС... Ша съм ви мноо благодарен!Брат ми ми наду главата за тая игра а ся не ми се занимава пак да я връткам ...Дано някой има т'ва дет ми тряаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.