Jump to content
BulForum.com

Ultimate Spider-Man

PiBaTa

Recommended Posts

HELP!!! Инсталирах си играта , кракнах иконката от Deviance , пуснах играта и ми излезе това:

capture30920051231202sy.jpg

Моля , ако някой може , да ми помогне да се справя с този проблем :cry

пробвай този крак...може да оправи нещата... :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Споко и на мен така ми стана след тая мисия.Ми единственото което мога да ти прадложа е да минеш мисията по-бързо.Поне на мен помогна.А Joey_Wheeler преинсталираи играта

Да наистина т'ва ми помогна-бързото минаване на мисията.

Да си призная обаче много съм слаб на догонванията или по точно на прследванията и за т'ва много им се дразня.А то к'во все тряаа да преследвам някой и не тряаа да го изпускам :( Ся съм на един огнен скоклив олигофрен :) Мамка му на тоя...

Значи догоних го онзи огнения дет подскача само и ся тряаа да се бия с него.Има ли някав начин да изгася огъня че да не се подсилва тоя пич.Изобщо имали нещо особено в тая мисия или просто трябва да чакам да му свърши огъня че да го налея?? :)

Значи догоних го онзи огнения дет подскача само и ся тряаа да се бия с него.Има ли някав начин да изгася огъня че да не се подсилва тоя пич.Изобщо имали нещо особено в тая мисия или просто трябва да чакам да му свърши огъня че да го налея?? :)

Както ти каза,просто чакаш да изстине :P .Той си прави ударите,ти подскачаш наляво-надясно и по едно време ще видиш как около него няма вече огън,и го наливаш.Само да те предупредя,че ще се биете на 2 рунда,така че в първия гледай да не даваш много кръв.А тоя е Green Goblin btw.

Както ти каза,просто чакаш да изстине :P .Той си прави ударите,ти подскачаш наляво-надясно и по едно време ще видиш как около него няма вече огън,и го наливаш.Само да те предупредя,че ще се биете на 2 рунда,така че в първия гледай да не даваш много кръв.А тоя е Green Goblin btw.

Мерси много!Току що я минах.Първия рунд беше малко труден щото много стреляше :D 2-рия рунд беше мн по-лесен щото само скачаше :) Коя е най-трудната мисия???

За мен най-трудната мисия е след като превъртиш играта и после Джони Сторм те кани да се състезавате пак.Е такова животно като тая мисия няма.Btw след като минеш за втори път Джонито (което аз не успях,а брат ми)те кани за 3 път да се състезавате.Много е трудно.

• 10 months later...

Абе хора може би от доста време е отшумяла тая игра но...Искам да угодя на брат ми и ша ви помоля ако случайно някой още не я изтрил тая игра и има сейв с отключен VENOM да ми пише ЛС... Ша съм ви мноо благодарен!Брат ми ми наду главата за тая игра а ся не ми се занимава пак да я връткам ...Дано някой има т'ва дет ми тряаа :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...