Jump to content
BulForum.com

Ultimate Spider-Man

PiBaTa

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Аххх мамка му още не мога да мина първото състезание. :cry Тамън е на сто метра зад мене и изведнъж се блъсна в някав блок :( Някав съвет :confused

Ами на мен ми тръгна.Играта е много лека и върви перфектно на старата ми бръкма.Сложете си по нови драйвери и пробвайте.

С каква бракма си? Понеже аз съм с athlon 2500+,512ram,radeon 9550 и ми лагва на 800/600 :Д..може би трябва да сложа някви омега драйвери?

С каква бракма си? Понеже аз съм с athlon 2500+,512ram,radeon 9550 и ми лагва на 800/600 :Д..може би трябва да сложа някви омега драйвери?

Vij otdolu s kfa ma6ina sum i mi lagva kato clipping distance mi e na max namalete si go pod polovinata i 6te vi varvi dobre.

Абе не е много лека. Като съм дал на най-далеко да се вижда лагва леко на моменти на 1280х1024 с 16 АФ и 4АА. По принцип никоя друга игра не лагва с тези настройки.

с кви видео карти и драйвъри сте

Моята е доста стара Ati all in wonder radeon (Някъде от преди 2-3 години можеби), a драйвърите са новички (скоро съм ги свалял) Такаче явно е от картата :blink:

Абе не е много лека. Като съм дал на най-далеко да се вижда лагва леко на моменти на 1280х1024 с 16 АФ и 4АА. По принцип никоя друга игра не лагва с тези настройки.

За 7800GTX ли говорим...?

Преди малко си я качих и играх малко.Не е лоша само че нещо камерата и движението на паячко не ми харесват , въртя се наляво-надясно като муха без глава.А и времето за златен медал не е ли прекалено малко или аз съм некадърен :)

Преди малко си я качих и играх малко.Не е лоша само че нещо камерата и движението на паячко не ми харесват , въртя се наляво-надясно като муха без глава.А и времето за златен медал не е ли прекалено малко или аз съм некадърен :)

И на мен ми се стори малко времето за златото... но не е непостижимо :).

Камерата верно мирише но аз почти невъртя мишката .. използвам я само заради копчетата.. така е по лесно:). Тя си върви с погледа... поне при мен :huh:

С камерата се свиква много лесно хора.Аз си изключих това да ми се върти с мишката и тя сама си се оправя.Свиква се :zzz.А иначе някои дето вратна играта ще ми каже ли как да мина оная мисия в която аз съм Spider Man и тоя Venom се мъчи де бутне един човек в хеликоптер и аз уж трябва да го спра ама...тоя Venom ма прасне няколко пъти и аз съм OUT :wir

С камерата се свиква много лесно хора.Аз си изключих това да ми се върти с мишката и тя сама си се оправя.Свиква се :zzz.А иначе някои дето вратна играта ще ми каже ли как да мина оная мисия в която аз съм Spider Man и тоя Venom се мъчи де бутне един човек в хеликоптер и аз уж трябва да го спра ама...тоя Venom ма прасне няколко пъти и аз съм OUT :wir

Аве глеам май си по напред от мен .. та .. на "електро" съм там дето паяка е пребит наземята електро е един такъв син и си лети като пич нагоре надоло а аз с веном доло.. как да го пребия да го еба.. само с мятане на коли ли?Много бавно :Д И като му смъкна кръвта иди на някоя табела и се зареди наново ... чупя табелите ама те май се "respawn"-ват :Д...?

Та има ли друга цака или просто му мятам коли?..

Аве глеам май си по напред от мен .. та .. на "електро" съм там дето паяка е пребит наземята електро е един такъв син и си лети като пич нагоре надоло а аз с веном доло.. как да го пребия да го еба.. само с мятане на коли ли?Много бавно :Д И като му смъкна кръвта иди на някоя табела и се зареди наново ... чупя табелите ама те май се "respawn"-ват :Д...?

Та има ли друга цака или просто му мятам коли?..

Мнее.Трябва да счупиш всички такива електронии табели защото се зарежда с тях и после като няма повече го обиваш като му мяташ коли и като е паднал го ломиш

az ve4e 2 dena nemoa mina parviq race s Johny Stirn

Оффф и аз се мъчих на тая мисия 2 дена ама и хванах цаката.Значи няма да натискаш дясното копче на мишката за да пускаш паяжина ами ша натискаш и двете(дясно-ляво)така преднината ми беше мн голяма.

И ся да си излея мъката.Стигнах там дето тряаа да се бия с оня Носорог(да му блъскам оня гъз на гърба че да се развали).Мн е трудна майка й.....Също не знам как да мина :confused Моята цака тука не върши работа :(

Дайте някав ъкъл :blink:

Мноо съм зле :cry :cry :cry

Оффф и аз се мъчих на тая мисия 2 дена ама и хванах цаката.Значи няма да натискаш дясното копче на мишката за да пускаш паяжина ами ша натискаш и двете(дясно-ляво)така преднината ми беше мн голяма.

И ся да си излея мъката.Стигнах там дето тряаа да се бия с оня Носорог(да му блъскам оня гъз на гърба че да се развали).Мн е трудна майка й.....Също не знам как да мина :confused Моята цака тука не върши работа :(

Дайте някав ъкъл :blink:

Мноо съм зле  :cry  :cry  :cry

Скачаш като луд за да избягваш ударите му.

HELP!!! Инсталирах си играта , кракнах иконката от Deviance , пуснах играта и ми излезе това:

capture30920051231202sy.jpg

Моля , ако някой може , да ми помогне да се справя с този проблем :cry

Mайка му стара ся и на мене ми излезе абсолютно същото самоче като минавах една мисия(оня с оня електрическия педал,тамън изпочупих почти всички свеещи гъзоже и ми се прецака :angry1 :cry :angry1 )Мн ме е яд. :angry1

Споко и на мен така ми стана след тая мисия.Ми единственото което мога да ти прадложа е да минеш мисията по-бързо.Поне на мен помогна.А Joey_Wheeler преинсталираи играта

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...