paspartu Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ами търсих тема като тази която пускам ама нещо не намерих, а май съм виждал. Та значи пускам темата защото ми писна от тоя Windows XP. До преди няколко месеца нямах никакви проблеми след инсталация на Windowsa, но след това започнаха да ми излизат съобщения за регистри които били развалени и ми дават някви сайтове да си сваля няква програма за да ги оправя ама нещо не ги оправя. мислих че някоя програма ми прави тези проблеми ама последния път още с качването на Windows XP започнаха съобщенията, без да съм качил нищо. От какво става така и как преди не ми правеше такива мизерии а сега ги прави??? и другия вапрос как мога да ги оправя тея рагистри за да не се явяват тея съобщения (вече си мисля че е невъзможно) мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 vij kyv gotin pengvin imash probvai s nqkoi linux na live cd moje prolema da ti e za sekciq hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Хаха, това е 99% от услугата Messenger, ти да не си повярвал на съобщениет, че и да си свалил 'препоръчваната' програма за оправяне на несъществуващи проблеми?! Много пъти съм го писал начина за оправянето: Start - Run... - services.msc [OK] Намираш Messenger, двойно цъкане, по средата от списъка избираш Disabled, натискаш Stop, OK, и затваряш Services. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 И как очакваш да ти помогнем като дори не казваш какво пише на съобщенията ??!!! "Появяват ми се там едни съобщения за грешка, от какво може да са според вас?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Случайно да ти излиза Registri Guard съобщението че има някав "болен" регистър и те пита да я свалиш от на MS сайта,и кат я свалиш те пита да ли искаш да я купиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Пробвай със Norton SystemWorks. В него има една програма Norton Win Doctor, която оправя И регистрите. Ако я пуснеш за първи път може да има дори осезаема разлика в бързината. Въпреки че много хора отричат Нортън, смятам че има полза и от тях. alchemy - най-точната българска дума, която ми е известна за service е УСЛУГА Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 И как очакваш да ти помогнем като дори не казваш какво пише на съобщенията ??!!! "Появяват ми се там едни съобщения за грешка, от какво може да са според вас?" <{POST_SNAPBACK}> savsem qsno sam pisal 4e izlizat saob6teniq za razvaleni registri. saob6tenieto ne moga da ti prepi6a za6toto ve4e smenih windowsa. no vse pak iskam da znam za6to se polu4ava taka. a mom4etata koito predlagat programi var6at rabota ama samo za nqkolko dni i postoqnno trqbva da se zanimava6 da 4isti6 registri. P.S. sajalqvam za latinicata no na kompiutara nqmam kirilica sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 99% съм сигурен, че не четеш внимателно. Няколко поста по-нагоре @tedy даде отговора на твоя въпрос. И наистина поне 50 пъти във форума се е питало точно за проблем, породен от месинджър-сървиса. И 1000000 пъти да си преинсталираш Уин-а, пак ще ти се появяват разни съобщения, ако не изключиш този сървис (не мога да намеря най-подходящата българска дума). Този път ти вади съобщение за регистри, следващия път ще ти извади за подобряване на антивирусната защита, Ен-тия път ще е кой знае за какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ми и на мен ми излизаха такива шитс, но при последната преинсталация на уина инсталнах ZA и се оправи. като спра програмта пак почват и затова е винаги включена сега ще пробвам да направя това което каза tedy дано да спрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 начина е много лесен качваш си Spybot - Search & Destroy и я пускаш да чисти тва са шпиони и качваш една стена и като ти иска разрешение на нещо незнаино се конекне към нета му забраняваш тва и на мен ми излизаше ама след манипулацията със програмата и ZOna alarm неам проблеми иначе и вариянта на tedy става ама ония лаина си остават :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 начина е много лесен качваш си Spybot - Search & Destroyи я пускаш да чисти тва са шпиони и качваш една стена и като ти иска разрешение на нещо незнаино се конекне към нета му забраняваш тва и на мен ми излизаше ама след манипулацията със програмата и ZOna alarm неам проблеми иначе и вариянта на tedy става ама ония лаина си остават :ph34r: Ония 'лайна' не остават, поне доколкото е намесена услугата Messenger. Тя просто ти изкарва такива прозорци с рекламна цел. А иначе ZoneAlarm наистина е най-добрия файруол за Windows не-сървър. При high настройки, дори при включена услуга Messenger, зонето си е зоне Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 99% съм сигурен, че не четеш внимателно. Няколко поста по-нагоре @tedy даде отговора на твоя въпрос. И наистина поне 50 пъти във форума се е питало точно за проблем, породен от месинджър-сървиса. И 1000000 пъти да си преинсталираш Уин-а, пак ще ти се появяват разни съобщения, ако не изключиш този сървис (не мога да намеря най-подходящата българска дума). Този път ти вади съобщение за регистри, следващия път ще ти извади за подобряване на антивирусната защита, Ен-тия път ще е кой знае за какво. <{POST_SNAPBACK}> видях поста няколко минути след като tedy писа по темата. не се оправи windowsa от това и сложих друг. както писах няколко поста по на горе програмите оправят регистрите, но временно. явно няма да мога да ползвам този windows. както Gorgar каза може пак проблема да е hardware-н. мерси на всички опитали се да ми помогнат. ако модераторите искат могат да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 1во изключваш Мессенгера ... става и с start->run->msconfig->servicec ... виждаш къде е messenger-a и му махаш отметката .. след това си сваляш system mechanic ... оправяш си регистрите .... има спайуеар ... и адуеар ремулвер ... и си ти човека .. преди време си бях прецакал компа точно така като теб ... никога невярвай на такива съобщения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.