Jump to content
BulForum.com

FX5200

Recommended Posts

Ами видео картата ми я донесоха нова уж от София..доверен човек..иначе мерси ще погледна ама не разбирам много много от охлаждания и т.н :ph34r:

Еми като е нова ,обратно в магазина :) .Ако няма гаранция потърси из форума на няколко места май се говореше за охлаждания ,а и няма нищо сложно в махането и поставянето.Само гледай да не е залепен охладителя за ядрото ,ако е на Axle картата.

• 4 months later...

Пак имам проблем. Вече 3 вентилатор сменям. Работи един ден. След това страшно бучи - ту спира ту си бачка. Сега ако аз не го завъртя с пръста не започва. Спира си когато иска. Хора дайте съвет картата се нагрява мн яко. И полудявам. Какъвто и вентилатор да ми сложат тая карта ражда.

и аз съм с такава карта , за сега нямам проблем , но след като прочетох всичко това, утре като отида на работа ще отскоча до Ера да питам , че мразя изненади ;)

Веднага ако имам компетентен отговор ще пиша :blink:

Пак имам проблем. Вече 3 вентилатор сменям. Работи един ден. След това страшно бучи - ту спира ту си бачка. Сега ако аз не го завъртя с пръста не започва. Спира си когато иска. Хора дайте съвет картата се нагрява мн яко. И полудявам. Какъвто и вентилатор да ми сложат тая карта ражда.

какви вентилатори си пробвал? залман? картата и вентилаторите добре ли са изчистени и смазани?!?

какви вентилатори си пробвал? залман? картата и вентилаторите добре ли са изчистени и смазани?!?

Нямам представа за марка. Слага ми ги доверен човек. Знам че са евтинки някакви. А чисто нов ми го сллага майна преди 4-5 дена ся бучи и спира и картата е вряла.. :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...