RaZoR Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ами видео картата ми я донесоха нова уж от София..доверен човек..иначе мерси ще погледна ама не разбирам много много от охлаждания и т.н :ph34r: Еми като е нова ,обратно в магазина .Ако няма гаранция потърси из форума на няколко места май се говореше за охлаждания ,а и няма нищо сложно в махането и поставянето.Само гледай да не е залепен охладителя за ядрото ,ако е на Axle картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Що ли ми се върти в главата, че някой чип памет му прави мизерийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Пак имам проблем. Вече 3 вентилатор сменям. Работи един ден. След това страшно бучи - ту спира ту си бачка. Сега ако аз не го завъртя с пръста не започва. Спира си когато иска. Хора дайте съвет картата се нагрява мн яко. И полудявам. Какъвто и вентилатор да ми сложат тая карта ражда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 и аз съм с такава карта , за сега нямам проблем , но след като прочетох всичко това, утре като отида на работа ще отскоча до Ера да питам , че мразя изненади Веднага ако имам компетентен отговор ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Пак имам проблем. Вече 3 вентилатор сменям. Работи един ден. След това страшно бучи - ту спира ту си бачка. Сега ако аз не го завъртя с пръста не започва. Спира си когато иска. Хора дайте съвет картата се нагрява мн яко. И полудявам. Какъвто и вентилатор да ми сложат тая карта ражда. какви вентилатори си пробвал? залман? картата и вентилаторите добре ли са изчистени и смазани?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 какви вентилатори си пробвал? залман? картата и вентилаторите добре ли са изчистени и смазани?!? Нямам представа за марка. Слага ми ги доверен човек. Знам че са евтинки някакви. А чисто нов ми го сллага майна преди 4-5 дена ся бучи и спира и картата е вряла.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.