Stenli Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 много ми е интересно къде са сега защитниците на стоичков? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 видя,че кораба потъва и се изниза по най долния начин,изобщо не му прави чест.дано поне сега мениджърчетата като лъчо танев да спрат да се месат в нареждането на състава Яко е как всички го псуваха и му искаха оставката, а като се махна - изнизал се и дезертирал. Вие кви сте, тийнейджърки в мензис? Как да ви се угоди? По темата - дано дойде Пламен Марков, първите мачове коефите за under 2.5 гола ше са стабилни. Особено срещу по-слабите отбори Магат не го виждам много вероятен вариант, а Мъри+Люпко както чух вчера - фантазьорски истории. Пламен Марков, в малко по-мечтан вариант - Георги Василев. Все дефанзивни и скучни треньори, които ще налагат пенсии. Дано поне направят нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Дано дойде Краси Балъков Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Яко е как всички го псуваха и му искаха оставката, а като се махна - изнизал се и дезертирал. Вие кви сте, тийнейджърки в мензис? Как да ви се угоди? По темата - дано дойде Пламен Марков, първите мачове коефите за under 2.5 гола ше са стабилни. Особено срещу по-слабите отбори Магат не го виждам много вероятен вариант, а Мъри+Люпко както чух вчера - фантазьорски истории. Пламен Марков, в малко по-мечтан вариант - Георги Василев. Все дефанзивни и скучни треньори, които ще налагат пенсии. Дано поне направят нещо. той пък стоичков супер офанзивния треньор не можахме да бием албания колкото до новия нали щеше да е йешич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Яко е как всички го псуваха и му искаха оставката, а като се махна - изнизал се и дезертирал. Вие кви сте, тийнейджърки в мензис? Как да ви се угоди? По темата - дано дойде Пламен Марков, първите мачове коефите за under 2.5 гола ше са стабилни. Особено срещу по-слабите отбори Магат не го виждам много вероятен вариант, а Мъри+Люпко както чух вчера - фантазьорски истории. Пламен Марков, в малко по-мечтан вариант - Георги Василев. Все дефанзивни и скучни треньори, които ще налагат пенсии. Дано поне направят нещо. весео,приятелю,нит си ми на годините,нит си ми на чикиите...тия тинейджърки в цикъл...не зная,сигурно ги сънуваш по разголени аз стоичков никога не съм го плюл,няма и да го плюя.просто казах,че не му прави чест така да постъпва.ако беше останал до края сигурно пак щеше да си подаде оставката,ама така се предава без бой.както се каза вчера на полувремето на тотнъм-севиля-ние нямаме загубен мач и още таим някаква надежда за класиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Обяснете ми колко съм глупава и че нищо не разбирам от футбол, като ми кажете защо когато отборът потъва, го отнася трньорът? Той може и даима страхотна стратегия и да е изработил верния план, но ако играчите са неспособни да го изпълнят?! Няма значение как се казва треньорът. Като дойдат следващите: Петър Йорданов, Сашо иванов и т.н. (примерно), пак ще ги критикуват. Струва ми се, че хората оплюват самия пост на треньор, отколкото човека, който го заема. Да не би като дойде следващият, и да станем световна футболна сила?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ние имаме много добър състав,поне една класа сме над румънците но както бяха казали Марто Петров и Стилиян Петров имаме играчи но нямаме отбор,и за новия тренер няма да е толкова трудно ако просто постави на правилните места правилните играчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Къде пък ги видя тия класи над Румъния? Много по-голяма част от тях играят в силни европейски отбори, а и клубния им футбол напоследък има доста повече успехи от нас. Факт е, че имаме постове без конкурентно способни футболисти за момента и едно 2ро място би било по-скоро изненада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Обяснете ми колко съм глупава и че нищо не разбирам от футбол, като ми кажете защо когато отборът потъва, го отнася трньорът? Той може и даима страхотна стратегия и да е изработил верния план, но ако играчите са неспособни да го изпълнят?! Няма значение как се казва треньорът. Като дойдат следващите: Петър Йорданов, Сашо иванов и т.н. (примерно), пак ще ги критикуват. Струва ми се, че хората оплюват самия пост на треньор, отколкото човека, който го заема. Да не би като дойде следващият, и да станем световна футболна сила?! Браво! И жените даже са прозряли за какво иде реч в "националната гарнитура" (една от класиките на Мрънкалника). Христо Стоичков беше велик футболист, но не е велик треньор. Дори и да е добър треньор, което също не е доказано, постоянните простотии, обсадили Националния и ръгането вътре на "наши хора", натиска, който му е оказван от определени лица да пуска този или онзи и прочее типични български схеми ТОТАЛНО демотивират отбора. То отбор бих казал че няма, говоря като колектив - никаква организация, никакъв живец и мотивация. Ми как да играят тия момчета, какво да се очаква от тях? И в крайна сметка Ицо да не е Хари Потър? Как да създаде организиран отбор и да наложи стратегия като постоянно нещо му се пречи. Смесено с факта, че самият той не е кой знае какво като треньор това е причината за печалните резултати на отбор, съдържащ много добри играчи като единици, но като цяло няма никаква организация и не действа като едно цяло. Казвал съм го и преди - преди 13 години един отбор от млади момчета, водени от един бездарен селянин разтресе света - защото бяха надъхани и защото бяха единни. Без никакви схеми и стратегии (нямаше кой да създава и организира такива - помним лафа "давайте момчета вие си знаете") победиха велики световни сили - основно със себераздаване, сърце и дух. Интересно сега след като провалилият се (далеч не само по собствена вина) Христо Стоичков си отиде кой ще да дойде (залагам че ще е отвън, щото тука кой ли не се изреди) и какво ще да направи. Аз отсега предвиждам тежки времена за Национала. И както турихме чужденци в националния си отбор - барабар с негър - така ще имаме и чужд треньор. А какво ще стане ако и той се провали??? Кого ще псуваме тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 balukov e edinstveniq tkoito spored men moje da napravi ne6to a za jenata koqto pisa emi....igra4ite ot otbora v klubnite si otbori kato gi postavqt na mqstoto im si igraqt dobre....i sega ne mi govorete 4e tam im davali pari i za tva tva sa gluposti...a balukov za sujalenie e prekaleno umen za da doide...dano da gre6a i da re6i da prieme predizvikatelstvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 За какви европейски отбори говорим имат един Богдан Лобонт на вратата който е твърда резерва на вратата на Фиорентина и от миналия сезон не е помирисвал мач,тук имаме предимство с нашия Георги Петков... в защита има Киву и Контра(който също е резерва в отбора си) срещу Вальо Илиев и Тунчев,като единствено този Киву е нещо повече!В центъра имаме Стилиян Петров и Чавдар Янков а те..един Дика ,който е далеч от класата на Стилиян , имаме крило като Мартин Петров а те...???Имаме нападатели като Бербатов и Божинов а те имат Муту и Марица....мястото за сравнение просто няма нашия отбор е поне класа над техния!!! Просто те имат отбор а ние имаме играчи! Ако новия тренер успее да сработи играчите ни,ще отнесем румънците в софия! Да не забрава и ... по дясното крилов Петре срещу Телкийски,Пеев и Благой Георгиев! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Изобщо тея нашите дето играят ж нашето първенство за играчи ли ги броиш? Не че нещо но е доказано, че тези от нашето първенство нямат грам последователност в играта си за национала. Или играят добре или са трагични. А в мача срещу албания, когато 1 от звездите ни не играе добре, целият отбор играе зле. Примера е Стелянчо. А и не мислиш ли, че е тъпо да се разчита, че Бербатов едва ли не сам ще бие другия отбор. Като колектив тоя отбор е за слаб 2. За съжаление и най-успелият тренъор да сложат да ни ръководи все същите ще ги направи. А дали Стоичков е некадърник или в национала не му се даваше поле за изява, ще разберем скоро в Испания Иначе според мен Стоичков и да е бил офънзивен тренъор след мачовете с Швеция му е минал тоя мерак... там ясно се видя, че когато Стенли и Чавдар се пуснат да играят напред и защитата изпада в хаос... резултата е ясен. А за напускането му... аз го разбирам. Всички го плюят, а от Селта идва добра оферта... тая оферта няма да я има след края на квалификациите. Така и така той не ръководи отбора както той иска, плюят го и с тази добра оферта... а кажете ми за какво да стои на този пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Пламен Марков с много по-слаб и неопитен отбор ни класирта на Европейско като първи отбор в групата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Пламен Марков с много по-слаб и неопитен отбор ни класирта на Европейско като първи отбор в групата... остави, за тях това нищо не значи. явно е по-добре да правим равенства срещу албания, отколкото да идем на европейско и макар и последни сме 16ти по сила в европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Според мене новия треньор на националите трябва да се казва Сашо Станков. А иначе много се радвам ,че махнаха простака Стоичков ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Пламен Марков с много по-слаб и неопитен отбор ни класирта на Европейско като първи отбор в групата... Хайде да не е по-слаб, а? Щото Бала и на години си беше величина, която сега няма кой в БГ да достигне. А за опитността да не говорим, щото когато капитана ти знае как да канализира действията на отбора е едно, съвсем друго е да се чудиш кой да избереш за капитан, щото всичките са една и съща стока. А за споменатият Телкийски... на полувремето с Албания Сираков се скъса да го хвали. Не бил играч за 1 полувреме и кви ли не глупости. В мача с ЦСКА го извади на полувремето и се скъса да го плюе... не играел със сърце, не бил в кондиция и не показвал нужното желание. Ама винаги си е било така - играем силно срещу силните и слабо срещу слабите. Просто чакаме сами да се бият. Специално срещу Албания какво можеше да направи Стоичков? Да влезе той да вкара гола ли? Че Тода, Божинов и Янков не можаха да оцелят празно между сглобката. Или може би да върже играта в центъра, че Петров и Янков да могат повече да подремнат докато другите се мъчат. Единственият шанс отбора да играе добре е, когато играем срещу не много силен и не много слаб отбор. Тогава се мобилизират за победа, вярват си, че могат да победят и понеже отбора не е пълна дупка ще знаят още от началото, че за да бият трябва и тичане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Пламен Марков с много по-слаб и неопитен отбор ни класирта на Европейско като първи отбор в групата... Сложи ни в група, в която от първа урна е Белгия, а от втора - Хърватска, помогни на Хърватска да се издънят срещу Белгия и дори Стоичков ще те класира. И при факта, че с милиардите на оня индиец стана за смях в ЦСКА, ВСЕ ОЩЕ ГО ИСКАТЕ В НАЦИОНАЛА? Вие сте заслепени стоичков-хейтъри... Дано поне ся ви се стабилизира състоянието, след като го няма тръна в очите ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Сложи ни в група, в която от първа урна е Белгия, а от втора - Хърватска, помогни на Хърватска да се издънят срещу Белгия и дори Стоичков ще те класира. И при факта, че с милиардите на оня индиец стана за смях в ЦСКА, ВСЕ ОЩЕ ГО ИСКАТЕ В НАЦИОНАЛА? Вие сте заслепени стоичков-хейтъри... Дано поне ся ви се стабилизира състоянието, след като го няма тръна в очите ви. абе недей да сравняваш престоя на марков в цска с престоя на стоичков в националния. първият имаше месец да направи нещо за отбора си като в национала ни направи 16ти в ЕВРОПА, а вторият провали 2-ри квалификации като най-якото беше как не можем да бием световната сила АЛБАНИЯ. не знам как си го представяте да направим нещо на европейско/световно като изобщо не можем да се класираме. мислиш ли, че ако се бяхме класирали за световно, ако квалификациите за европейско вървяха добре щяхме да плюем стоичков? айде стига сте го защитавали тоя селянин, не знам още кво трябва да направи, за да прогледнете, че нищо не става от него. някой му казвал кви футболисти да слага, ми той треньор ли е, или лукова глава?! футболистите му бяха виновни, сега някой му нареждал състава, утре ще каже, че папата е направил черна вудумагия, за да се осере. викахте дайте му време, е колко време да му дадем бе братче, досега треньорите като се издънят и се махат, ама бат ицо нали е велик дай да го държим да преебе окончателно едно иначе не чак толкова лошо поколение НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НЕ Е УЧИЛИЩЕ ЗА ТРЕНЬОРИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Не е училище. Затва съм и против Пламен Марков, щото тоя човек успехи няма, затва съм и против Балъков за треньор. Първо е недоказан и той, второ не искам още един от златното поколение да го псуват дребусите, които не помнят САЩ 94. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Ами там е работата... аз съм реалист и не очаквам нищо смислено да се случи от това поколение футболисти. Т.е. да си го кажа направо... максимума им е класиране на евро/световно и там се дънят като кифладжии. И за да съм още по-искрен ми е все тая дали ше са 2ри и ще станат за резил на цяла европа/свят или ще са 3ти в групата си и ще са за резил само тук. Дано от под21 излезе някой по-класен играч, че да можем поне да доближим сащ 94. Проблема в нашата и други гарнитури не е тренъора,а колектива. И Англия имат играчи и не лоши тренъори имаха в последно време, но успехи никакви. Те за разлика от нас срещу още по-дребното отборче на Андора се измъчиха, че ако не беше Джерърд щяха хиксче да врътнат. А за класни играчи в двата отбора сравнение не може изобщо да става... уви колектива им е голяма 0. Тренъора в национала не е тренъор в истинския смисъл на думата, в национала той само може да нареди играчите и да стиска палци, че ще имат някакво разбирателство по между си. В Италия примерно защитата им играе почти цялата в Милан, във Франция пък играчите редовно се събират за благотворителни и друг тип мачове. Германия пък половината отбор играе в Байерн Мюнхен. В Бразилия и Аржентина почти всички добри играчи минават през едни и същи 2-3 клуба. Като цяло играчите там са по-добре сплотени и резултатите се виждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 veseo s teq raboti za 94 i takiva ne6ta me kurtite...i kvo kato nqkoi ne pomni za kvo ide re4 prez 94 /ps az pomna a i posle sum gledal ma4ovete pak/ ta kvo...sega 4e sa ni napravili 4ti sega da gi ostavim da precakata futbola li kato 6efove...6toto ne stavat ei za tva 6toto umen futbolist e 1 na mln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Станимир Стоилов поема националния отбор, засега 16 април 2007 / News.dir.bg Станимир Стоилов е новият селекционер на националния отбор, пише “Дон Балон“ (db). Назначението му е факт от понеделник сутринта. След дълги увещания от страна на БФС ръководството на Левски в лицето на собственика Тодор Батков и изпълнителния директор Наско Сираков се е съгласило Стоилов да води представителния тим на страната ни, предаде sportal.bg. Мъри ще застане начело на националния отбор само за предстоящите две квалификации с Беларус на 2 и 6 юни, като първият двубой е гостуване. Президентът на БФС Борислав Михайлов е отхвърлил всякакви други варианти за наследник на напусналия Христо Стоичков. Предвид ситуацията и липсата на достатъчно време от "Левски" са се съгласили Стоилов да води националите в двата мача, тъй като познава достатъчно футболистите и е способен да вдигне отбора на крака за бързо време. Самият Стоилов заяви, че щом неговите шефове са разрешили подобен ход, ще води тима на България, но с уговорката, че ще е само за мачовете с Беларус. "В момента мисля само за това как "Левски" отново да стане шампион на България. Разбира се, трябва да спечелим и купата на страната", каза пред db наставникът на сините. "След като това стане факт и свърши първенството, вече ще мисля за националния отбор и ще дам всичко от себе си да победим Беларус и в двата мача", добави Станимир Стоилов. Пред Дарик обаче той заяви: “Искам да се концентрирам единствено върху работата си в Левски. Целта ми е да стана шампион, а в момента мислите са ми насочени към мача със Славия“. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 СТОИЛОВ: КОНЦЕНТРИРАЛ СЪМ СЕ ВЪРХУ РАБОТАТА СИ В ЛЕВСКИ По повод появилите се слухове, че Станимир Стоилов е новият селекционер на националния тим, специалистът заяви за Гонг, че не иска да го занимаваме с глупости. „Искам да се концентрирам единствено върху работата си в Левски. Целта ми е да стана шампион, а в момента мислите са ми насочени към мача със Славия”, заяви категорично Стоилов. След оставката на Христо Стоичков едно от имената, което бе спрягано за поста национален селекционер бе точно това на наставника на „сините”. „БФС да разговаря първо с шефовете на Левски”, допълни още старши треньорът на Левски. Източник - gong.bg. Някак си повече вярвам на гонг, отколкото на тъпспорт. ----- А и да е вярно, важи само за мачовете с Беларус. Още по-зле, че нямаме постоянен треньор, а ще ги връткаме за по мач-два. Иначе Мъри е перфектен за работата, просто не вярвам да е толкова луд да си рискува реномето, което създаде в Левски за една загубена кауза - национал, в който капитана си отива и се връща когато му скимне, а голмайстора почти заслужава Златната топка с изявите си в клубния си отбор, а в национала не играе хич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 А ве Стоичков се ореди на брега на океяна в добър отбор..даже биха вчера,а ние тук си тровим нервите,националите ще се класират на световното искаме или не искаме,има един проблем трябва мачовете да се играят в Пловдив,защото в София публиката не струва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Много добър отбор... това им беше 2та домакинска победа за сезона, който върви към преключвване Единстврния довод мачовете да се играят в Пловдив е ако няма достатъчно места за желаещите да гледат мачовете наживо и се ремонтира основно Стадион Пловдив, който има по-голям капацитет от В. Левски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.