petia_ Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Здравейте! Значи искам да гледам филм от компютъра,на телевизора.Телевизорът ми е на 3 год.и е sony.Взех си кабели,сварзахме ги,снимки,икони предава,но филмите нe тръгват .Кажете ми какво да направя за да тръгнат.Пропуснах да кажа,че инсталирахме winxpmce_english_whql. Моля ви помогнете ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Важно е да споменеш каква е видео картата. Различните карти имат различни настройки за ТВ-аут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Мда.. общо взето всичко е до настройките Тъй като филмите са върху Overlay a не върху стандартния дисплей.. ако мога така да се изразя.. което значи че просто трябва да се пипне малко във: Десен бутон на десктопа.. Properties.. Settings .. Advanced... и там някъде из настройките на драйвера за видеокартата. Успех. Edit: как очаквате някой да решава подобни проблеми чрез форум?! или чрез IRC примерно.. няма как да стане просто.. ако не пипне човек.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 zukash desen buton vurho filma i ako nastroikite sa ti nared nai doly trqbwa da ima play on my i sled towa izbirash tv i trqbwa da trugne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА МОЛЯ ВИ!!! p.s.: и ги спазвайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.