VaNkO Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 ami 4e tova e pulna glupost ,pylno e sas 4iitari samo deto ti go iska za da vlezne6 igraia i na drugi mesta ama v evrokom syrvarite e istinski ko6mar. taka ili ina4e pove4e niama da vlizam da igraia tam no ako niakoi ima sy6tite nabludenia hubavo e da go spomene ta da ne sam edinstven deto vigda kak se razvalia hubavata igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 samo 1 ot 4-te servera ima cheating death, drug e na 1.6 i se predpolaga che ima vgradena zashtita, ostanalite 2 nqmat, ako govorish za tezi dvata deto nqmat e normalno, ako e i za drugite losho. ako imash po dobro reshenie slusham Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNkO Posted September 24, 2003 Author Share Posted September 24, 2003 Govoria za syrvara s cdeath .Vleznah tam za da igraia malko normalna igra ama to si be6e ko6mar. Niakakvo konkretno predlojenie edva li moga da dam ,pyk i edva li 6te ima niakakyv efekt za jalost.Prosto biah mnogo vyzmuten. vazmojno li e na miastoto na CS+WC Mod (tam ne vijdam niakoi da vliza) da se pusne CS+Matrix Mod.Vse pak e ne6to novo i na dosta hora 6te im byde interesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 Моето предложение е бан по ИП за целия play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 nqmam nishto protiv, trqa da reportnete nick i vreme kogato e igral Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 Spored men survara bez Cheating-Death trqbva da se maxne, taka 4e koyto iska da igrae da igrae s nego (vse pak ne moje da ne pravi ni6to). I iskam da popitam ne6to. Do predi okolo sedmica ili dve vsi4ko si mi be6e Ok, no sega ne moga da vlqza v survara CS+CDeath, kakto i v survara na halfata. Nqkoy da znae, za6to e taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 da ne si bannat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 Spored men problema e 4e malko hora vlizat da igraiat v syrvara i to poradi tazi pri4ina(hakovete) ,ako biaha pove4e 6te6e i po 4esto da ima hora koito da gledat da niama 6mekerii .Drugo e kogato znae6 4e vseki moment mogat da te bannat. Za da ne prava nov topik 6te popitam tuk niakoi igral li e cs matix i neka da pi6e za6toto na men mi haresa. ako sme pove4e jelae6ti moje pyk i edinia syrvar da go pusnat na matrix.Ako niakoi ne e igral 6te mu dam IP ta ta vidi za kakvo stava vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 HAKERA®, zashtoto portovete im sega sa drugi a sa drugi zada se vijdat v local games ot tezi za koito mashinite se qvqvat local koi sa portovete mojesh da vidish na us stranicata na syotvetniq server Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 Blagodarq furiozo. S tvoq pomo6t uspqx da se opravq, no se 4udq dali naistia Cheating-Death ne var6i nikakva rabota. Taka de, tova vse pak e napraveno sre6tu cheateri i bi trqbvalo da pravi ne6to pove4e ot spirane na nqkoi drebni cheatove, bi trqbvalo da spira vsi4ki takiva i ako e izpusnat nqkoy da update-vat programata 4esi4ko taka, 4e pone v tozi host da nqma cheatery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 25, 2003 Share Posted September 25, 2003 vyrshi dosta rabota, samo nai novite hacks rabotqt, to kakto i virusite s antivirusnite programi si e postoqnna nadprevara za tezi entusiasti koito si poddyrjach cheatovete na grebena na vylnata i vlizat samo za da razvalqt igrata na drugite - ban po IP kakto kazah, prosto trqa da kajete koi sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Da, Cheating-Death var6i dosta rabota, ako se ima na predvid, 4e az li4no ne sam vijdal cheateri v tozi host i 6to se otnas6 do banvaneto e dobra ideq, no da se banvat za po da kajem edna sedmica, ta da razberat i ve4e da cukat bez cheatove . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 ...vlizat samo za da razvalqt igrata na drugite - ban po IP kakto kazah, prosto trqa da kajete koi sa emi furiozo 6tom taka stoq ne6tata stavam lovec na 4iit1ri i hakeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Nadqvam se da nqma6 ni6to li4no za nick-a mi . A 6to se otnasq do cheaterite i az 6te nabludavam i 6te pi6a v tazi tema, za vseki, koyto sum absolutno siguren, 4e e cheater (nadqvam se da spodelq6 mnenieto mi Slain) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Nadqvam se da nqma6 ni6to li4no za nick-a mi . A 6to se otnasq do cheaterite i az 6te nabludavam i 6te pi6a v tazi tema, za vseki, koyto sum absolutno siguren, 4e e cheater (nadqvam se da spodelq6 mnenieto mi Slain) nqma poblemi za nika we :-) taka za hakerite: 4esto si smenqt nikovete i stava trudno tva da mu uceli6 nicka(ne vaji za si4ki) drugi po4vat da igraqt bez hakove oba4e kato vidqt nqkoi s hack i si puskat i tehnite nqkoi samo si puskat i izklu4vat hakovete i nqkoi igraqt prez cqloto vreme s hakove taka teq deto zabelqzah 4e igraqt s hakove sa: EMINEM www On3 | KaL17k0 Jewel | C/|y4aeH nu4 Jewel | K0ko ne moda da s1m 100% siguren za si4ki no mislq 4e teq sa s hakove Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Sus sigurnost sum saglasen za "On3 | KaL17k0" i "Jewel | C/|y4aeH nu4", no 6to se otnasq do vtoria toy ponqkoga se kazva "X-Man | C/|y4aeH nu4" no tova be6e predi. Predpolagam, 4e i Eminem e s hack, a "www" i "Jewel | K0ko" do sega ne gi bqx vijdal v host-a. E az 6te prodaljavam da nabludavam kogato imam vuzmojnost, za6toto dori kogato imam vreme za igrane predpo4itam da igraq v "CS+CDeath" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 offf aide kato ne razbirash da zamulchish neka na servara da ima cheatin death da e poslednata versia i da vlezne cheater NEVUZMOJNO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Kakto furiozo kaza ne moje Cheating-Death da spira absolutno vsi4ki cheatove, za6toto postoqnno izlizat novi. Vupreki tova ne sum vijdal cheateri v CS+CDeath no nie v momenta dori ne govorim za CS+CDeath , a za survara bez Cheating-Death, koyto ne razbiram za6to o6te ne sa go zamenili s ne6to po-dobro . P.S. 6to se otnasq do poslednata versiq moga da ti kaja, 4e Cheating-Death-a se update-va izklu4itelno rqdko . P.P.S. Vupreki tova az sum mnogo dovolen ot deystvieto na Cheating-Death. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 az dneska se pusnah s hak da vidq koi sa drugite s hakove. Potvurjdavam za "Jewel | C/|y4aeH nu4" i sushto taka "|demon|". na 1000% sum siguren za tqh. imashe i oshte no dovechera pak shte proverq... *** ako se pitate zashto mi e hak, za da gi vijdam ako me streqt prez stenata, shtoto ako sum bez hak moje da obvinq nqkoi chesten user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Produljavam da dokladvam . Do predi malko cukax na CS+Warcraft i ima edin, deto vijda prez steni. Ka6iral sam se nqkade, toq se podava ot ugala i me gramva . Vie mi kajete kak toy znae, 4e sam tam . Nick-a mu be6e "exe.kiko" (nadqvam se da ne si go e smenil ). Nadqvam se da bude napraveno ne6to po vaprosa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 na bazata na edinichni reporti e riskovano da se predpriemat merki, osven v sluchaite kogato te idvat ot naistina dovereni hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 Napulno si prav furiozo. Za jalost nikoga ne mojem da xvanem vsi4ki cheateri . Za tova spored men ima samo edno vuzmojno re6enie: survara bez Cheating Death da se zameni s nqkoy drug naprimer CS+The Matrix (nikoga ne sum igral, no mislq, 4e nqma da e lo6), koyto estestveno da ima Cheating Death . Su6to taka na survara CS+Warcraft moje da se sloji Cheating Death . Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 taka nqma da gi nakarash da si slojat CD a da vlqzat v drug server ili da ne igraqt izobshto shtoto sa kuhi i nemogat da zacepat kvo stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNkO Posted September 27, 2003 Author Share Posted September 27, 2003 100% sam saglasen a matrix e super qko moda e mnogo gotin ima rasi ebni minavat prez steni ,drugi streliat s lazeri ,ima agenti samo s 1.3 (eagle) i t.n v kraina smetka ne e lo6o da se probva i da se vidi dali 6te se haresa pyk i v tozi mod mai ne e nujno da izpolzva6 4iitove P.S. Mejdu drugoto si biah addnal niakolko syrvara a predi ddva dni kakvo stana neznam ama sega na internet game mi vadi 3200 syrvara??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 27, 2003 Share Posted September 27, 2003 P.S. Mejdu drugoto si biah addnal niakolko syrvara a predi ddva dni kakvo stana neznam ama sega na internet game mi vadi 3200 syrvara??????????? emi nai-veroqtno si natisnal updatei te sa se updatenali.ako iska6 dai na filter i ot tam si izberi nqkoi raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.