Jump to content
BulForum.com

продавам Ламинатор TCM

Recommended Posts

Ламинатора е чисто нов и работи перфектно.

Продавам го защото го взех по-погрешка, преди няколко седмици.

Даже ми написаха и гаранция от 3м.

Цена: 40лв.

TCM%20Laminator.JPG

Сега ... значи гледай ква ми е молбата :bgrin: колкото и тъпо да ти прозвучи незнам кво е ламинатор ... чувал съм за ламиниран паркет, и от там асоциацията за някаква гладка повърхност. Та мисълта ми е следната ... :wir

преди известно време надрасках полировката на италианския гардероб на майка ми с байка (без да искам естествено) и ся като си дойдат от щатите за празниците и ще ми се стъжни живота :cry . Та ... тая твоита машинка може ли да го фиксне тоя дефект ми е въпроса ... :confused

P.S. моля офтопици като "хахахахаха блахахахаа уахахахахаха грухахаха" да се избягват до колкото е възможно :blush:

Нормално е да не знаеш...човек все научава нещо за пръв път. :)

Представи си едно свидетелство за правоуправление, лична карта или подобен документ - този слой, който е отгоре и прилича на тънък найлон, целофан или на каквото там ти прилича....се прави с ламинатор.....което ще рече, че работата с гардероба няма да се получи. :P

Благодаря за инфото Midex :)

Предполагам че ще трябва да си понеса последствията, освен ако Grosmaster не изкара за продам машина за оправяне на италиански гардероб надран от крос-кънтри байк :D

P.S. Извинявайте за излишния флууд по темата. Успех с продажбата Grosmaster :music

:thumbs-up:

колко пари излиза консуматива за ламиниране на парче хартия размер А5 да речем? ако знаеш де

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...