platis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако нямахме загуби никой нямаше да каже "Стоичков да си ходи" , нали? ... "разбирачи"... На мен лично ми хареса мача! <{POST_SNAPBACK}> Ако нямахме загуби значи Стоичков щеше да става за треньор. Само че имаме тамън три и едната е срещу Хърватска тука. А преди една-две години ги опукахме без да могат да кажат нищо. Щом има загуби значи нещо не е наред. А със същите тези футболисти ни класираха на европейското. Може да бяхме 16 там, ама бяхме. А сега световното на телевизора! Някой предложи Гочето. Единственият доказал се треньор извън България. Също може и Балъков. Вече две години е помощник-треньор в Германия. А Стоичков без никаква квалификация и айде треньор. Също прочетох в друга тема да се направи нещо като при шведите. Да имаме два треньора - Балъков, който да бъде тактика; и Стоичков, който да избира играчите. Много разумна идея според мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако нямахме загуби никой нямаше да каже "Стоичков да си ходи" , нали? ... "разбирачи"... <{POST_SNAPBACK}> ми за кво да си ходи ако бием Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Еми тренирам има-няма 10 години футбол и пак смятам,че нямаме тренъор,а не самочувствие. <{POST_SNAPBACK}> Човек, който тренира от 10 години все още нищо не разбира от футбол Само да те питам - ако някой твой съотборник ти подаде топката в защита, а ти направиш смешно движение и сложиш топката на волето на противник сам срещу вратаря, в решаваща минута и падне гол, какво ще стане ? Сигурно след мача ще се съберете и ще викате срещу треньора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Човек, който тренира от 10 години все още нищо не разбира от футбол <{POST_SNAPBACK}> ам, на теб кой ти е казал, че разбираш от футбол вече много взех да се повтарям, но ако той направи смешно движение и вкарат гол на отбора му - ДА тренъорът ще е виновен, защото ТОЙ го е пуснал в игра, ТОЙ носи отговорността за играчите, а не някой друг. абе, хора, кво ви става?! разбира се че тренъорът е виновен за слабото представяне на отбора, навсякъде по света е така, само тука дето всичко е наопаки та и във футбола сме така Стоичков мога да ви кажа, че има някаква далавера за да поеме отбора. той има толкова много пари, да припомня и преди как плюеше батето и казваше, че никога няма да се върне в България, защото не иска да има нищо общо с нашия футбол. а сега изведнъж му стана милно и жално за родния футбол- няма такъв филм едит: забравих да ви дам един пресен пример със загубата на англия от северна ирландия. ами слабо представяне на отбора и като гледам ериксон ще си замине, но не видях някъде да обвиняват футболистите, защото те просто нямат вина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 едит: забравих да ви дам един пресен пример със загубата на англия от северна ирландия. ами слабо представяне на отбора и като гледам ериксон ще си замине, но не видях някъде да обвиняват футболистите, защото те просто нямат вина. <{POST_SNAPBACK}> 1.Няма нищо общо между играчите на Англия и тези на България. 2.Противниците на Англия са значително по-слаби от тези на България. 3.Това не е първият провал на англииския национален отбор... Английският национален отбор отстъпи от 116-ия в света, загуби в Белфаст за първи път от 78 години, допусна да бъде победен от тим, който дори не е вкарал гол срещу “Трите лъва” от 1980 година насам и който според ранглистата на ФИФА е по-слаб от Руанда, Туркменистан и Габон. P.S. Казваш, че Стоичков е виновен, защото той е пуснал в игра тези защитници... А ти кой би пуснал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Моят коментар за мача е: Мартин Петров - Исландия 3:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Нека си стои Ицето, кой друг да дойде? Някой смешник ли? Може би му трябва време, а може би наистиан дава всичко от себе си? Имам чуството, че правите само догадки? А това някой футболист да се издъни се случва навсякъде и не винаги носи отговорност треньора. Иначе наистина сме слабички, но не винаги за това носи отговорност треньора, повярвайте ми. Аз лично съм ЗА Стоичков да си остане на поста, щото ако не друго има поне тежест и е твърд такъв. Няма хър-мър. И да, наистина не разбирам, в началото като биехме "Браво, браво на Стоичков", после заради 2-3 мача "Айде долу!". Българска работа пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 1.Няма нищо общо между играчите на Англия и тези на България.2.Противниците на Англия са значително по-слаби от тези на България. 3.Това не е първият провал на англииския национален отбор... P.S. Казваш, че Стоичков е виновен, защото той е пуснал в игра тези защитници... А ти кой би пуснал ? <{POST_SNAPBACK}> 1.чакай малко, човече. данеби аз да му ги бутам тея играчи на стоичков, той сам ги пуска в отбора. никой не му е виновен 2. ами може да са значително по-силни нашите съперници, обаче от всичките само швеция са стойностен отбор. другите да ни правят на нищо насред софия си е направо смешно 3.това срещу исландия не беше и нашия 1-ви провал :ПП не ми плащат за да редя отбора. аз съм фен и функцийте ми са да мрънкам като не се представят добре едит:@KnoppiX, навсякъде е така просто не се замисляте. побеждава ли отбора всички се радват на тренъора, ако започне да губу вън от чадъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Stenli, трябва да приемеш, че вече не сме 4-тите в света. Всеки си върши работата но просто няма изход, с тези играчи - толкова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Stenli, трябва да приемеш, че вече не сме 4-тите в света.Всеки си върши работата но просто няма изход, с тези играчи - толкова.... <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен че всеки си върви работата-БФС не си я върши!!!И аз съм ЗА Стоичков заради всички причини които бяха изброени и прочетох в предните постове.Няма смисъл да повтарям неща които вече са изписани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Още когато БФС се чудиха кой да назначат след Пламен Марков си виках да не дойде Стоичков.Първо да беше хванал някое отборче от Б група,а не веднага да го зимат за нац. отбор. С неговото поведение.... Обаче както каза Дончо Донев на полувремето на мача,че Стоичков не е треньор в момента,а просто един селекционер,който си избира играчи. Явно и това още му е рано. Много ми е интересно след България при кой отбор ще отиде Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Вижте какво прочетох днес в един спортен ежедневник: "На 7 юни 1995г. България обърна бъдещия европейски шампион Германия от 0:2 до 3:2. Тогава не знаехме, че в Исландия се играе организиран футбол-просто не ни интересуваше. Днес вече знаем.На това му се вика прогрес! А на това му се вика точен коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.