Jump to content
BulForum.com

България - Исландия

CTAH4O

Recommended Posts

Топузаков е много печен,напраооо  :angry1

Честит гол на Исландия

Грешката според мен беше на Кишишев - даде прекалено силно топката назад ..

Тоя мач съдията свири яко :) Явно са се стреснали от коментарите на Ицата(да бе) :P

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

мани мани как са се събрали навалица голяма е ужас горките как ли си намерили места тия 15 човека:)

кои е гол чи и бреии начи е хубав ГОЛ :ph34r:

Трагични сме :cry С тази защита и този треньор - толкова. Срамната серия от мачове продължи с победа измъкната с клизма :D

И тия глупаци сега по канал3 :angry1 се разприказваха.

Тити Папазов: "от 2:0 до 3:2 - героизъм" :allien :lol:

Бахти тъпотията :angry1

Е сега пак ли ще се оправдаваме със съдията :P По-хубаво за нас не виждам как можеше да свири този човек (въпреки че беше турчин :devil ) То май Стоичков като не ни води имаме по-голям шанс :D :) Айде честита победа :D

много зле! стоичков е време да се маха. със същите футболисти бяхме на европейско 2004, друг е въпрос, че там нищо не нраправихме, но ПРИСЪСТВАХМЕ. а сега какво прави- не можем да бием исландия :lol:

Еми Пламен Марков ни показа че точно с тези футболисти става работата.Според мен бе по добре дори да загубим,поне щеше да има сериозна причина да ритнат Стоичков(не че сега няма де).Но съм 100 % сигурен как ще почнат приказките за характера на Камата и т.н.,който е предал на отбора.А истината е че можеше да паднем с 3-4 гола разлика от един от най-слабите отбори на континента в момента.Нека дойде някой който не е играл с повечето мениджъри и някой,който няма да се учи на занаят на кормилото точно на нашия национален отбор.За мен най-логично е този човек да бъде чужденец,и то класен!Но естествено отново ще си остана само с надеждите,а истината е че в нашата мила Родина се раждат доста кадарни момчета! :bgrin:

Аз викам малко по-полека!

Явно за сега нещата не вървят обаче нека да си припомним че само преди 4 дни загубихме с 0-3,загубихме шансове да играем на световното.

Защитата ни не е трагична тя е много трагична ама трябва също да си припомним че тази защита играе заедно за 2-ри мач.Еми трябва малко време да се обиграят и да постигнат синхронизация деба!

За смяната на треньора също не съм приварйаник защото той вече започна една политика към изграждане на нов отбор с гръбнак от предишните квалификации.

Стоичков даде шанс на Янков,Благои,Божинов,караславов,генков,янев,георги илиев,валио илиев и т.н.

Запази гръбнака а именно: Бербатов, Матрин, Стилиян, Кишишев.

Сега е времето да подкрепим отбора въпреки слабата игра, но за сметка на това показа дух.Защото аз помня само веднъж да сме обръщали мач от 0-2 а именно 1995 срещй германия с 2 дюзпи на Ицо.Вярно това не е Германия но все пак!

Сега е момента не да го плюем а още на мача с Унгария през началото на октомври ако не да напълни стадиона то поне да има повече от тези 5000 души.

Нещо друго!чухте ли как великия отбор на Хърватия направи равенство на Малта 1-1!!!Еми слуцва се да има и слаби мачове.

Ако все пак се стигне до треньорска смяна си мисля че вариант за националния е Георги Василев.Трябва да се даде шанс на "Гочето" да се опита защото той е един голям треньор според мен!!!

Супер! Много се радвам, че победихме, но при резултат 2:0 много ми беше гадно, защото 2 поредни загуви за 3 дена, нямаше да се отрази добре на всички и най-вече на ръководството, феновете ...

мача беше голяма комедия

играха 2 слаби отбора и се левачеха, едните главно в защита, другите когато можеха да вкарат

днес и съдията и късмета ни помогнаха

исландците ни надиграха. след толкова техни пропуски и съдийска помощ, не може да се оплакваме. просто сме слаби.

Поредната тъжна вечер за националния отбор... поне взехме 3 точки. Исландия са супееееееер зле. Че те имаха 5-6 идеални положения, в които даже не уцелиха вратата. Иска да обележа, че Иванков е в добра (като за него) форма и в последните два мача се представя задоволително. Защитатата ни е пълен леш. Толкова зле никога не е било. С тази игра никой не може да заподозре, че Кишишев е играч на Чарлтън - та той направи елементарни грешки! Топузаков и Илиев - за мен са несъвместими, просто са безкрайно безориентирани и лошо сработени. Ивайло Петков - от години не съм го виждам да направи свястен мач. За халфовете също не може да се каже нищо добро. Единствено Георги Илиев заслужава похвала за доброто си включване! Дано да играе редовно в Локото занапред. А Лазаров е абсолютна дупка - нападател, играещ с левия крак, който Стоичков налага като десен външен халф :confused За мен е пълна мистерия присъствието му в отбора!

Стилян Петров и Бербатов за пореден път разочароваха. Все пак голът на Бербо до някъде го отсрамва, както и няколкото добри удара през 2-рото полувреме. Мартин Петров направи силен мач - сдържаше нервите си, вложи цялата си енергия в създаване на положения за Бербатов. За мен той е №1 в този мач!

Занапред ще се надлъгваме с отбори като Исландия ли :confused Или пък Малта ... и ще се радваме като паднем с по-малко от 3 гола от Швеция :( . От както Балъков го няма националният ни отбор ... запада ...

no Comment  :sick

Много зле.И аз No comment :sick  :sick  :sick

Много сте прави :(

мача беше голяма комедия

играха 2 слаби отбора и се левачеха, едните главно в защита, другите когато можеха да вкарат

днес и съдията и късмета ни помогнаха

исландците ни надиграха. след толкова техни пропуски и съдийска помощ, не може да се оплакваме. просто сме слаби.

Тва за съдята май само ти си го разбираш. Тва че е свирил както трябва не означава че е свирил за нас. Мисля че не даде по една дузпа и за двата отбора. Една засадка май на резнаха. В края на мача там дето показа два жълти картона на Исландците (единия на Гудьонсен за разправяне) си беше абсолютно по правилата. Срещи Швеция ако беше съдята щеше да се насере. Неслучайно Узунов след мача със Швеция каза, че съдята на мача Швеция 0-1 Хърватия не е свирил оттогава международен мач.

Иначе верно отзад е трагедия, но напред се справяме. Лазаров само дет са опита два пъти да влезне с топката във вратата. На осми октомври смятам да подкрепя наще на живо и призовавам всички които могат да го направят също. Трябват ни две победи иначе става лошо. Може да изпаднем в по-долна урна и тогава никога няма да видим първенство. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Бе това беше супер як мач... Нали чухте Дончо на полувремето?! Размаза ме с тоя лаф:

-- Все пак стана хубав мач, имаме 3 гола...

Ебаси... Стана хубав мач - имаме 5 гола. Супер як мач.

Стоичков да си ходи!

:angry1

стоичков е време да се маха.

Стоичков да си заминава за Барцелона незабавно :punk

И да дойде кой? Или и вие ще се изцепите "Ами някой, все ще е по-добре от Стоичков". Бързо забравихте първите мачове, в които биехме наред и никой не се досеща как точно от мача с Унгария, където заради левашки късен гол изгубихме реалните шансове за класиране, се развали играта ни. Вика се "паднало самочувствие" и "неувереност в успеха", драги зрители. Потренирайте няколко години футбол и ще разберете, че футбола не е само боцане по топката.

И да дойде кой? Или и вие ще се изцепите "Ами някой, все ще е по-добре от Стоичков". Бързо забравихте първите мачове, в които биехме наред и никой не се досеща как точно от мача с Унгария, където заради левашки късен гол изгубихме реалните шансове за класиране, се развали играта ни. Вика се "паднало самочувствие" и "неувереност в успеха", драги зрители. Потренирайте няколко години футбол и ще разберете, че футбола не е само боцане по топката.

Еми тренирам има-няма 10 години футбол и пак смятам,че нямаме тренъор,а не самочувствие.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...