Jump to content
BulForum.com

Продава се компютър

Recommended Posts

Asrock K7VT6

256 DDR Ram

Sempron 2200+

Realtec 10/100MB lan card

Monitor - Dell 17'' P790

LG CD/RW-DVD 52/32/52/16

GF 5200 Tv out 64Mb

HDD 80GB EXCELSTOR /7200

Mouse

Keyboard

Собственика му иска 500лв. Очаквам предложения.

Ако никои не прояви желание към целия предполагам че ще се продава на части но това подлежи на уточняване.

Цената на монитора е 100лв. За снимка ще проввам да сложя тези дни(актуална)..иначе http://informatique.kelkoo.fr/b/a/ps_14149089/114401.html. За цената без мотитор можете да смятате.:)

HDD ще се продава отделно ако няма желаещи за целия.

A bre kak gi mislite tezi ceni! Malko sme6no mi se struva da dam 500 lv za taia mashina sled kato 4isto nova da si q kupia ot magazin izliza 528,06 lv. Ne mislite li 4e triaa da proverite kakvi sa cenite na komponentite v momenta a ne da gledate da si varnete parite koito ste dali!

До колкото ми е известно частите вече не са в гаранция.Копютъра вече се продава на части...поради липса на време да обевя цените точно в този момент..очаквам вашите предложения на ПМ..и нека офертите са сериозни :)

Ако все пак ще се продава на части, защото гледам 4е има интерес от колегите, интересува ме цена за писачката, дъното, паметта и харда.

поздрави...

още ме интересуват тези неща

дай цени....

Не разбрах само ще се продава ли нещо от този комп или не, ако ще се продава на части дай някакви цени, ако няма да се продава на части казвай, защото като гледам всички писали в темата се интересуват от продажба на части! А относно цените които предлагаме вземи прочети правилата, защото ти си продавач и ти трябва да определиш цени, а не ние! Та ако не ти се дават цени за всички компоненти, дай само за тези, които те питаме, ако нещо се притесняваш дай ги на Л.С. мен специално ме интересуват кутията, писачката и харда!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...