A55A551N80R Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ati Radeon a9550 128MB TVOUT+DVI iziskva agp8x ot 60-70 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 proizvoditel..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Марка,точният модел? Какви памети? Окомплектация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Дай телефон за вразка мисля че ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 хмммм ... а ве батка като ша продаваш нещо айде даи пълно инфо ве ! Производителя кой е ? тва а9550 демек асус ли да го разбирам ? Закво толкова евтино я даваш да не би да има некъв дефект или ... Клоквал ли си я някога ?!? Виво предполагам няма (предполагам от цената) И аз съм заинтересован ама дай повечко инфо иначе цената е добра .... Направо лепни един скреен шот от Everest or Aida32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 аве само ми званни и я взимам... 0885587756 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 operator аз съм 1ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Цялата обява е пален блаф исках да закупя картата utrepko_ ми даде някакав телефон на който ми затваряха постоянно а след това ми прати това. utrepko_ -Ами извинявай пич, аз даже не знаех, че са я пуснали тая обява.Тоя пич ми е налучкал паролата във форума и... Продължавай да му звънкаш, белкем вдигне, ако не съжалявам. Тайче моля модераторите да затворят темата. Извинявам се за 2та поредни поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Затворете темата, тъй като не съм я пускал аз.Просто паролата ми във форума е много лесна и един фр я е налучкал и си е измислил тая обява, без наистина да иска да продава картата си(само да види колко пари може да и вземе).Чак днеска следобяд разбирам за обявата, като виждам тея ЛС. Дал съм ГСМ-а му на @ДЕвил-ин-плд, обаче, аз го познавам пича и знам, че е несериозен и няма да я продаде тая карта.Още днеска си правя 8 цифрена парола, за да няма повече такива изцепки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.