Jump to content
BulForum.com

Продавам Ati Radeon a9550

Recommended Posts

хмммм ... а ве батка като ша продаваш нещо айде даи пълно инфо ве ! Производителя кой е ? тва а9550 демек асус ли да го разбирам ? Закво толкова евтино я даваш да не би да има некъв дефект или ... :confused Клоквал ли си я някога ?!? Виво предполагам няма (предполагам от цената) :confused И аз съм заинтересован ама дай повечко инфо иначе цената е добра .... ;) Направо лепни един скреен шот от Everest or Aida32

Цялата обява е пален блаф исках да закупя картата utrepko_ ми даде някакав телефон на който ми затваряха постоянно а след това ми прати това.

utrepko_ -Ами извинявай пич, аз даже не знаех, че са я пуснали тая обява.Тоя пич ми е налучкал паролата във форума и...

Продължавай да му звънкаш, белкем вдигне, ако не съжалявам.

Тайче моля модераторите да затворят темата.

Извинявам се за 2та поредни поста :bgrin:

Затворете темата, тъй като не съм я пускал аз.Просто паролата ми във форума е много лесна и един фр я е налучкал и си е измислил тая обява, без наистина да иска да продава картата си(само да види колко пари може да и вземе).Чак днеска следобяд разбирам за обявата, като виждам тея ЛС.

Дал съм ГСМ-а му на @ДЕвил-ин-плд, обаче, аз го познавам пича и знам, че е несериозен и няма да я продаде тая карта.Още днеска си правя 8 цифрена парола, за да няма повече такива изцепки. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...