Jump to content
BulForum.com

Hanovete:новата онлайн игра

Defekt

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply
Ami zna4i vsi4ki i vsi4ko da zapo4ne ot na4alo. Sgradite, armiqta ... nishto nqma da ima, moje i novi koordinati da imash.  A be vse edno sega zapo4vame vsi4ki. Ama az se otkazah !

ААА гадост :angry1 Тамън станах 49000точки и ся ще ми развалят играта Ама аз няма да се откажа ще продължа :D Dunata не се отказвай де :cry

ААА гадост  :angry1  Тамън станах 49000точки и ся ще ми развалят играта Ама аз няма да се откажа ще продължа :D Dunata не се отказвай де :cry

A da da. Sled 1 mesec pak shte napravqt restart, zashtoto sa pylni kreteni. Tova sa typite syzdateli na bulfleet. I koito e igral bul-a toi znae shto za idioti sa teq :angry:

Честно казано империя онлйан е по-готина ;) . Хановете просто се развива по динамично. Все пак ще продължа да я играя!

Ще играете ли бе момци?

Съюзът ни е много зле - половината не са почнали.

А как има наглеци с по 30к мога само да гадая...

Аз играя откак рестартира и строя само мини - без захранке и мулти не е възможно тва - 30к?!?!?

Аз действам

Аз също King_Kanar съм впрочем...

Фреш инфо - съюзът ни много серизно изостава в играта...

МАФИЯ елиминираха ЕЛО за отрицателно време и според мен няма кой да ги стигне.

Btw мен ме мародерстват всеки ден.Няма кой да ни защити ако имате повечко войници пратете подкрепление...

Някаква профилактика или нещо такова.

Между другото по форумите четох ,че често са жертви на хакерски атаки.Може и това да е причината за това ,че не отваря адреса.Не знам защо ама чуствам още един рестарт на играта скоро и за мен това ще е последния.Много проблеми имат момчетата а те не се решават без пари...

Аз лично от дне спочвам да правя само армия (и от време на време жилища и Казарма. Причината е, че искам да проверя една моя идея. Ако се окажа прав аз се отказвам от играта тъй като няма смисъл. Ще ми отнеме няколко дни да проверя прав ли съм или не и то ако не налетя на някой бъг). Пожелайте ми успех.

Момчета срещу мен е поведена кампания, която няма как да отблъсна нито има кой да ми помогне

Явно тази игра не ви се играе

Много съжалявам но възнамерявам скоро да сменя съюза

В нашия май играят трима души

Аз лично, благодарение на "прекрасния" нет в последните дни само се опитвам да играя. Май наистина след рестарта повечето се отказаха.

Момчета срещу мен е поведена кампания, която няма как да отблъсна нито има кой да ми помогне

Явно тази игра не ви се играе

Много съжалявам но възнамерявам скоро да сменя съюза

В нашия май играят трима души

raptor,

и аз играя ама не много сериозно. кажи ако мога да ти помогна с мойта мъничка армия. мятай съобщения в играта....

Момчета сори но се прехвърлих във FELLOWSHIP

Наши хора са, играят, има напреднали и имаме шансове да продължаваме

Мобо никакъв шанс да ми помогнеш - 2-ма са срещу мен, един до друг и на 1 х♚й от мен

Единствено някой голям може да се намеси. Засега се справям, но без помощ от мощните съюзници в новия съюз дълго няма да устоя

Съветвам ви да се прехвърлите и вие ако сте решили да играете сериозно

Прекалено сме назад - съюзът ни няма никакъв шанс

Кви са тия глупости пък ся - сървъра е спрян за отстраняване на повреда в него и ще бъде пуснат другата седмица :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...