Jump to content
BulForum.com

Hanovete:новата онлайн игра

Defekt

Recommended Posts

Кажи на лидера им да ми прати ЛС в играта с подтвърждение на НАП-а и ще го обявя официално в инфото на съюза. За момента само НАП, за да не вземе някой клановете, с които воюват, да нападне нас - не мисля, че сме готови за война. Когато станем поне 4-рима 4-то ниво, всеки с поне 50 човека армия (без да броим Бързоходите) ще видим, но засега нека не се навираме между шамарите.

Иначе аз вече почнах да трупам и армия - ако нещо не се бъгне утре ще имам 10 Бързохода и известен брой Стрелци Малък Лък.

Еми ок, ще му кажа

П.П. Шефе, бива. Малките имат голям брой възможмошност за товар, все пак 25 не е малко ;). Пък и са евтини, но за жалост и слабички :(

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Аз вече имам:

10-Пиконосеца

15-Меченосеца

10-Брадваря

10-Стрелци с малък лък

10-Бързохода

утре ще пускам още така че ако ви трябва да нападаме ми кажете....

Как се правят други единици?Като тежка Кавалерия и Боец с Боздуган?Щот не ми са открити за строене какво тряя да строя за да се появат?

na dnikolaev43 nicka v igrata mu e Велис .... toi si go e napisal ama qvno ne si go vidql.

Виж кога си е едитнал поста... ;)

Как се правят други единици?Като тежка Кавалерия и Боец с Боздуган?Щот не ми са открити за строене какво тряя да строя за да се появат?

Еми отиди на работилница, разгледай бойците и кликни върху желания и то си пише какво трябва ;). На доста им трябва казарма 5, а моята е 3 :(

http://www.hanovete.com/doklad.php?id=29929

някво теле ме е нападнало презноща  :)

от съюза Spown

:ph34r:

Ууу, фани :pirate , тоя е леко луд ;). Супер яка армия има (като за сега) и доста ресурс е свил, с който да прави армия и да те погне пак ;). Прави стена и скривалище , и оставай колкото се може по-малко ресурс ;), когато си лягаш или ставаш от РС-то за по-дълго време :punk

ne6to nemoga da otvorq sainata na hanovete ... nqkoi drug da ima sa6tiq problem ?

И аз съм така от вече няколко часа...

Махнете ме от съюза.Тези глупаци не се научиха как да ги правят тези игри.Явно са върнали назад данните,защото забелязвам,че всички сме с по-малко точки,аз лично съм с 10000 назад и нямам намерение да продължавам.

като гледам в неделя пак ще занулят почти всичко :angry1

Здравейте!

Това е съобщение изпратено до всички играчи в бета версията на Хановете. Моля прочетете внимателно:

Вечерта 19-20 Септември възстановихме бекъп от вчерашния ден. През следващите 3-4 дни ще се работи изключително по походите и оправянето на всякакви проблеми по тях.

С екипа взехме решение да рестартираме армиите, сградите, точките и уменията на всички играчи в неделя по обед. Всеки играч ще получи 3 ниво мини и по 500 от всеки ресурс. Така отново, 15 дни след първия старт, ще започнем всички отначало.

Съзнаваме, че ще има много недоволни, не обещаваме, че няма пак да се наложат такива мерки, но все пак ще се постараем с тези мерки да направим от Хановете безгрешна, перфектна графично и софтуерно игра ... и за да стане това, просто такива мерки са необходимо.

С уважение: RiverRun, Zecho, Jorkata, Verg, Demon и останалите.

хитрите мечоци щели ми цъкнат 3 левел мин :laughing:

аз имам от сички по 8 левел ко ли не още е тва е баси зора

що не пише за кво ша правят ая далавера и то в неделя явно се чудят ко да правят почивните дни :confused

:ph34r:

Е, това беше - да ни е честит първия рестарт.

Аз лично няма да се откажа - упорит съм. Дано скоро да няма още подобни изпълнения, че иначе играта ще остане без играчи.

Ако не си го слагате толкова присърце и играйте само когат сядате пред пц-то и то за няколко минути и не мислите само за тва , няма да сте толкова разочаровани! Това е просто игра... :)

е верно играе ама все пак като си помислиш с колко търпение и зор си постигнал това и на следващия ден нищо да няма си е кофти

мисля и аз да кажа не на Хановете незнам тая игра нещо неми аиресва по ме радва империята незнам защо :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...