shadowblack Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 хммм а аз се чудя как се колонизира или още не е пусната тая опция странно ми е как се колонизира някъде сте чули нещо м??? <{POST_SNAPBACK}> В Хановете НЯМА колонизиране - ако искаш да имаш втори Замък, трябва да го завладееш - а това става с Благородник, което значи, че поне още месец-два всички ще сме с по един Замък. Ако случайно някой не е разбрал: Ако Благородника оцелее след успешна атака над вражески замък, то той сваля вражеската лоялност с 5. Когато тя стане 0 Замъкът става ваш. ояността се увеличава с 5 на вечер, като максимума е 100. Всички замъци започват със 100 Лоялност. Благородника се прави в Ордена. Без коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 kvo stana s taq kartinka ... ai izbiraite edna ot dvete i da e slagame . a mejdo drugoto 6te mi dadete li savet kakvi pehotni boini edinici da pravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 kvo stana s taq kartinka ... ai izbiraite edna ot dvete i da e slagame .a mejdo drugoto 6te mi dadete li savet kakvi pehotni boini edinici da pravq. <{POST_SNAPBACK}> Каквито си избереш - всички си имат прединства и недостатъци. По въпроса за картинката - мисля да сложа тази -> ЦЪК Ако няма възражения утре я слагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Имам следната Армия: 10-Меченосци 5-Брадвари 5-Стрелеца върху коя единица да се сасредоточа най-много?А логото е върха ама защо под коня не сложите името на съюза в черни букви?Да си знаем че е запазена марка и малко да разнообрази картинката и без тва под коня няма нищо ефектно... Бях нападнат от члена на Гилдията загубих си всички войници и част от ресурсите....вече сме съюз и е нормално да воюваме нали?Настоявам за война срещу Гилдията!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 И мен ме кефи картинката с коня Мисля че е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 И аз съм навит на война! Имам 6 мечоносеца и 2 копиеносеца. Тренирам още 5 меча и 7 с копия. Впрочем копиеносците имат 25 товар и затова е полезно да имаш 1-2 по време на битка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 И аз съм навит на война! Имам 6 мечоносеца и 2 копиеносеца. Тренирам още 5 меча и 7 с копия. Впрочем копиеносците имат 25 товар и затова е полезно да имаш 1-2 по време на битка! <{POST_SNAPBACK}> Само ? Аз имам 6, и 22 малки стрелеца , с които сега атакувам един пич до мен. Иначе общо имам 6 копиеносеца, 22 малки пича, 23 меча, 4 брадвари П.П. Имам предложение от лидера на Енигма, мой приятел, да сключим нап/алианс или к'вото ще да е. Така, че решавайте, аз съм за, шевчето и той, сега остава вашия глас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 аз съм въздържал се мен никои неме закача и аз не закачам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Само ? Аз имам 6, и 22 малки стрелеца , с които сега атакувам един пич до мен. Иначе общо имам 6 копиеносеца, 22 малки пича, 23 меча, 4 брадвари П.П. Имам предложение от лидера на Енигма, мой приятел, да сключим нап/алианс или к'вото ще да е. Така, че решавайте, аз съм за, шевчето и той, сега остава вашия глас. <{POST_SNAPBACK}> И аз съм съгласен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 1. Protiv sam voina s Гилдията .. ili koito i da e bil . pri4inite sa 4e vse o6te ne sme mnogo si4li ... nito pak sa po4nali da ni tormozqt koi znae kolko ... ako zapo4nat 4esti ataki estestveno 4e 6te voiuvame . 2. saglasen sam za alians/nap tam s koi be6e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Не мога още да строя казарма , конюшня и не знам още какво.Казва ми ,че нямам сграда.Да не би да трябва да построя Орден??? Че бая ще се озоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 не батка за казарма ти трябва 3 левел пазар и още нещо беше цъкни на името на сградата и то пише ко иска :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Не мога още да строя казарма , конюшня и не знам още какво.Казва ми ,че нямам сграда.Да не би да трябва да построя Орден???Че бая ще се озоря... <{POST_SNAPBACK}> Като цъкнеш върху сградата ти се появяват нужните сгради по-доло . Мисля, че ти трябваше пазар и ковачница 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Офф мерси то всичко си е обяснено а аз съм като сляп баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ми добре съюза ще ни се отрази добре съгласенс съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ми добре съюза ще ни се отрази добре съгласенс съм... <{POST_SNAPBACK}> Значи е решено ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако до утре някой не възрази - да, решено е да имаме НАП. В последствие може и алианс - зависи как ще се развие играта. Разберете се с лидера на Енигма дали ще е официален (т.е. дали да го напиша в инфото да съюза) - предполагам, че да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Значи е решено ? <{POST_SNAPBACK}> Не следя от началото темата ама не е ли Лидера Shadowblack?Не трябва ли да се консултираме с него?Или греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Не следя от началото темата ама не е ли Лидера Shadowblack?Не трябва ли да се консултираме с него?Или греша? <{POST_SNAPBACK}> Еми той се е изказал вече едит : сега видях , че може би сте писали мненията си едновременно и затова не си го видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ако до утре някой не възрази - да, решено е да имаме НАП. В последствие може и алианс - зависи как ще се развие играта. Разберете се с лидера на Енигма дали ще е официален (т.е. дали да го напиша в инфото да съюза) - предполагам, че да. <{POST_SNAPBACK}> Както кажеш ти . Ония лесно се обеждава, така че ще е така, както ти искаш. Ама направи така , че да имаме изгода - демек, алианс . Но всъщност, може би не, защото те имат много войни, но аз ще накарам снейк да не ни вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 С теб сме шефе Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ако има някъв начин ме изхвърлете от клана отказвам се да е играя тая игра. Много време иска а за сега такова нямам. Някой ако ми иска акаунта - ПМ. Велис Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 iskash li da skliu4im alians moqt klan e Балканите! http://www.hanovete.com/viewsauz.php?id=592 - това е съюза. Не виждам смисъл от съюз с тях (все пак са само трима) и смятам да им откажа. dnikolaev43, кой ти е ника в играта, за да те изгоня от клана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 http://www.hanovete.com/viewsauz.php?id=592 - това е съюза. Не виждам смисъл от съюз с тях (все пак са само трима) и смятам да им откажа. dnikolaev43, кой ти е ника в играта, за да те изгоня от клана? <{POST_SNAPBACK}> Спокс, вече са 4-тири . Според мен също трябва да откажем. П.П. Кога ще обявим Алианс-а с Енигма Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 П.П. Кога ще обявим Алианс-а с Енигма <{POST_SNAPBACK}> Кажи на лидера им да ми прати ЛС в играта с подтвърждение на НАП-а и ще го обявя официално в инфото на съюза. За момента само НАП, за да не вземе някой клановете, с които воюват, да нападне нас - не мисля, че сме готови за война. Когато станем поне 4-рима 4-то ниво, всеки с поне 50 човека армия (без да броим Бързоходите) ще видим, но засега нека не се навираме между шамарите. Иначе аз вече почнах да трупам и армия - ако нещо не се бъгне утре ще имам 10 Бързохода и известен брой Стрелци Малък Лък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.