Jump to content
BulForum.com

Hanovete:новата онлайн игра

Defekt

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply
Ти ше ги пометеш с тея 13 мечоносеца  B)

Еми след като шпионирах съседа и разбрах, че няма нищо, съвсем случайно се сетих, че мойте 13 мечоносци ще победят нищото (учудващо, нали)

Ама като не ги разбирате си трайте :zzz

Еми след като шпионирах съседа и разбрах, че няма нищо, съвсем случайно се сетих, че мойте 13 мечоносци ще победят нищото (учудващо, нали)

Ама като не ги разбирате си трайте  :zzz

Само дето не можеш да го нападнеш с 13 , ама айде няма да споря ти ги разбираш , личи си :devil

Само дето не можеш да го нападнеш с 13 , ама айде няма да споря ти ги разбираш , личи си  :devil

Докато пуснат атаките ще мине мноооого време, нали ? Все пак играта е от създателите на булфлийт де. А до тогава се прави още армия, нали ?

Питам, защото ти ги разбираш ;).

Уупс, сори. Те са ги пуснали :bgrin: . Явно има промяна в ръководството на играта :blink:

P.S. Разбирач, от къде разбра, че с 13 мечоносеца не мога да нападна ?

Syjalqvam za latinicata, no sym s LINUX i o6te ne sym nau4il kak se boravi s taq OS .. :rolleyes:

niama da podavam za sega molba, no moje da razcitate na men. Tezi koito me poznavat znaiat che sum ot purvite igrachi v warez.ru ot bulf1. Ruskia_bg sum ako niakoi ne e setil

Pomnim te , i o6te kak :bgrin: :devil

Пфф...как вървят точките при вас бе? :blink:

mi tam pak e za vseki izhar4en resurs, no 1 resurs - 1 opit :)

tiq det sa po 10k to4ki sa izhar4ili 10 000 resurs :))

Подадох молба King_Kanar замък Thrace....

Drago_ ( опит) иска да се присъеди към нашия клан. Като лидер, ако желаете да го приемете кликнете тук.

Някаква идея кой е това?

Имаме трима, които не са направили 10000 точки:

Велис 7,225 (0)

velvet_underground 4,327 (0)

balki 0 (0)

Мисля след няколко дни да сложа едно ограничение всеки да стане поне 1-во ниво (10000 опит) в рамките на някакъв срок.

shadowblack  .... drago_  e edin moi priqtel az mu kazah da podade molba v na6iq klan . ina4e tva za ograni4enieto e dobra ideq . mejdo drugoto vij si saob6teniqta v igrata .

Ок, приех го. Добре че каза, иначе щеше да си чака отговор...

Впрочем ето от къде взех картинката, за да може да я сложим на съюза:http://frazetta.ragnarok.no/images/horseman.jpg

Ето я и картинката --->horseman.jpg

Number 1

Първата ми битка. Много малко ресурс взех с тези 13 мечоносеца, с които не мога да нападам :lol: :lol: , смех.

Number 2

Това е втората :P , пак малко ресурс, но вече се бих с някого, а и избяга един от брадварите, баси шубето, ся ще го търся в планините :)

Момчета аз лично никъде не видях по колко и за какво време правят мините и другите сгради за ресурси.Имам предвид за 1 ден прави колко от 4-те ресурса?

Момчета аз лично никъде не видях по колко и за какво време правят мините и другите сгради за ресурси.Имам предвид за 1 ден прави колко от 4-те ресурса?

"Владения" ти дава информация за наличните ресурси, колко получаваш на час, и колко максимум можеш да транспортираш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...