VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Като почнем да вадим армия - да! Но засега да просто да направим Warez.ru - ще стане! А като се съберем.... ще видим! Аз пък не видях че го edit- на Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 @the_alien, как ти е ника в играта за едно бракче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 @the_alien, как ти е ника в играта за едно бракче ? <{POST_SNAPBACK}> alien иначе аз имах 2 принца, но ги ожених и сега останаха 2 принцеси близначки Ако ти хареса някоя може да я вземеш.Ето ти снимка и на двете: Принцeса Ивана Принцeса Гергана Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 alien иначе аз имах 2 принца, но ги ожених и сега останаха 2 принцеси близначки Ако ти хареса някоя може да я вземеш.Ето ти снимка и на двете: Принцeса Ивана Принцeса Гергана <{POST_SNAPBACK}> Аз имам едно принц-че и сега ще ти предложа. Мойте 3 дъщерички са еднакви също, сигурно всички деца са близнаци - очаквай предложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Vedi be6e izmislil dobro ime za sauiza Warez Khanz . men mi haresva ... daite da glasuvame za ime i koito e navit da prai sauiza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Оправили са го (или поне така изглежда) - при използване на Изход вече ви връща на лог ин екрана без да се правят опити за гласуване. Дано така и да си остане. Моите координати са 70:72. Имам три Принцеси и три Принца, така че ако някой е наблизо, приемам предложения за бракове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Warez Khanz и на мен ми харесва много . Дайте да решим този, който има най-много точки да направи съюз и всеки да си каже точките Ето ги и мойте : dunata 9352 Точките да са за момента, не след като пуснете още 489308 сгради Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 VEDi - 6812 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Тъпо . И аз не излизам с Изход и няма да го правя Та кажете за съюз ? Име ? Аз предлагам да е както беше в булфлийт - WBB? Вие какво ще кажете. За сега съм в Мафиа , но ако кажете веднага ще направя наш съюз . P.S. @VEDi, предложих ти брак <{POST_SNAPBACK}> Е аз съм в ЦСКА ние сме в коалиция бе. Ама наистина ако направим клан пишете ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Е аз съм в ЦСКА ние сме в коалиция бе. Ама наистина ако направим клан пишете ме и мен <{POST_SNAPBACK}> Значи няма да те нападам . Не, че имам армия де . Ама пишете си и точките до момента, а не чекайте да станете 32989 и тогава да си ги напишите с идеята да сте лидер Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ниво: 1 Опит: 19467 Следващото е на 20100. Пускам още една сграда и съм готов (само да събера ресурса). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ниво: 1 Опит: 19467 Следващото е на 20100. Пускам още една сграда и съм готов (само да събера ресурса). <{POST_SNAPBACK}> Уоу. Мисля, че е ясно кой ще е лидер , ако направят нещо като под тема като булфлийт можем да направим pool. Или можем да помолим някой Модератор Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ниво: 1 Опит: 19467 Следващото е на 20100. Пускам още една сграда и съм готов (само да събера ресурса). <{POST_SNAPBACK}> Чакай някой да е повече а междудругото от играчите от нашия форума мисля , че ruskia_bg е най-много точки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 az sam 5451 . emi mislq 4e shadowblack e nai mnogo to4ki ... Ostava da oto4nim imeto i lidera da prai klana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Чакай някой да е повече а междудругото от играчите от нашия форума мисля , че ruskia_bg е най-много точки . <{POST_SNAPBACK}> ruskia_bg определено е повече точки от мен - последният път, когато гледах класацията, беше 2-ро ниво, само че беше в някакъв клан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Еми то сега повечето сме в някакви съюзи . Така че ако искаш драсни едно съюзче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Shadowblack - как се пишеш в играта? П.П. За последно името Warez Khanz ли остава или Warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Shadowblack - как се пишеш в играта?П.П. За последно името Warez Khanz ли остава или Warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Shadowblack = shadowblack Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Разберете се тази вечер как да се казва съюза и ми пратете ЛС с името. Утре при първа възможност ще пробвам да го създам. Ако не, ще го избера сам, но предпочитам и другите да си кажете мнението - все пак няма да съм само аз в тоя съюз. Клан Warez.ru вече има, така че нека да не е нещо подобно, за да не става объркване. Warez Khanz става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Warez Khanz и аз ! Ще влезна когато го създадеш, shadowblack! Някой да има друга идея за име или сте съгласни и с това. Ако до 19:50 никой не е против, приемаме Warez Khanz окончателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 az sam saglasen s tova . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 И аз съм съгласен Ама тва Warez нещо е малко тъпо Не е ли по-яко Shadow Khanz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Препоръчвам ви да не играете игри като тази и bulfleet. Изгубва се страшно много време за нищо.В началото играта зарибява, ама чак после осъзнаваш тя каква е наистина.Говоря за bulfleet. Няма никакъв смисъл. Стратегия почти не се изисква.. ако искате да играете игри от този бранш(стратегия) - забавлявайте се с игри като Age of Empires III (demo), Rise of Nations и много други, които си заслужават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 shadowblack ще прави съюза, така че той да избере Warez Khanz или Shadow Khanz Според мен ще е готино и Khanz of Chaoz. Warez Khanz го избрах щото всички сме от Wareza и да се знае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 и аз съм за Warez Khanz маи решението е зето като гледам няма други предложения :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.