Jump to content
BulForum.com

Hanovete:новата онлайн игра

Defekt

Recommended Posts

Като почнем да вадим армия - да! Но засега да просто да направим Warez.ru - ще стане! А като се съберем.... ще видим!

Аз пък не видях че го edit- на

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply
@the_alien, как ти е ника в играта за едно бракче  :bgrin: ?

alien

иначе аз имах 2 принца, но ги ожених и сега останаха 2 принцеси близначки ;) Ако ти хареса някоя може да я вземеш.Ето ти снимка и на двете:

female.gif female.gif

Принцeса Ивана Принцeса Гергана :laughing:

alien

иначе аз имах 2 принца, но ги ожених и сега останаха 2 принцеси близначки ;) Ако ти хареса  някоя може да я вземеш.Ето ти снимка и на двете:

female.gif                female.gif

Принцeса Ивана  Принцeса Гергана  :laughing:

Аз имам едно принц-че и сега ще ти предложа. Мойте 3 дъщерички са еднакви също, сигурно всички деца са близнаци :) - очаквай предложение ;)

Оправили са го (или поне така изглежда) - при използване на Изход вече ви връща на лог ин екрана без да се правят опити за гласуване. Дано така и да си остане.

Моите координати са 70:72. Имам три Принцеси и три Принца, така че ако някой е наблизо, приемам предложения за бракове.

Warez Khanz и на мен ми харесва много ;). Дайте да решим този, който има най-много точки да направи съюз и всеки да си каже точките

Ето ги и мойте : dunata 9352

Точките да са за момента, не след като пуснете още 489308 сгради ;)

Тъпо  :sick . И аз не излизам с Изход и няма да го правя

Та кажете за съюз ? Име ? Аз предлагам да е както беше в булфлийт - WBB?  Вие какво ще кажете. За сега съм в Мафиа , но ако кажете веднага ще направя наш съюз :).

P.S. @VEDi, предложих ти брак  :excl:

Е аз съм в ЦСКА ние сме в коалиция бе. :lol: Ама наистина ако направим клан пишете ме и мен

Е аз съм в ЦСКА ние сме в коалиция бе.  :lol:  Ама наистина ако направим клан пишете ме и мен

Значи няма да те нападам ;). Не, че имам армия де :bgrin: . Ама пишете си и точките до момента, а не чекайте да станете 32989 и тогава да си ги напишите с идеята да сте лидер ;)

Ниво: 1

Опит: 19467

Следващото е на 20100. Пускам още една сграда и съм готов (само да събера ресурса).

Уоу. Мисля, че е ясно кой ще е лидер ;), ако направят нещо като под тема като булфлийт можем да направим pool. Или можем да помолим някой Модератор :)

Ниво: 1

Опит: 19467

Следващото е на 20100. Пускам още една сграда и съм готов (само да събера ресурса).

Чакай някой да е повече :blink: а междудругото от играчите от нашия форума мисля , че ruskia_bg е най-много точки ;) .

Чакай някой да е повече  :blink: а междудругото от играчите от нашия форума мисля , че ruskia_bg е най-много точки ;) .

ruskia_bg определено е повече точки от мен - последният път, когато гледах класацията, беше 2-ро ниво, само че беше в някакъв клан.

Shadowblack - как се пишеш в играта?

П.П. За последно името Warez Khanz ли остава или Warez.ru

Разберете се тази вечер как да се казва съюза и ми пратете ЛС с името. Утре при първа възможност ще пробвам да го създам. Ако не, ще го избера сам, но предпочитам и другите да си кажете мнението - все пак няма да съм само аз в тоя съюз.

Клан Warez.ru вече има, така че нека да не е нещо подобно, за да не става объркване.

Warez Khanz става.

Warez Khanz и аз :D ! Ще влезна когато го създадеш, shadowblack!

Някой да има друга идея за име или сте съгласни и с това.

Ако до 19:50 никой не е против, приемаме Warez Khanz окончателно.

Препоръчвам ви да не играете игри като тази и bulfleet. Изгубва се страшно много време за нищо.В началото играта зарибява, ама чак после осъзнаваш тя каква е наистина.Говоря за bulfleet. Няма никакъв смисъл. Стратегия почти не се изисква.. ако искате да играете игри от този бранш(стратегия) - забавлявайте се с игри като Age of Empires III (demo), Rise of Nations и много други, които си заслужават.

shadowblack ще прави съюза, така че той да избере Warez Khanz или Shadow Khanz

Според мен ще е готино и Khanz of Chaoz. Warez Khanz го избрах щото всички сме от Wareza и да се знае!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...