Jump to content
BulForum.com

Hanovete:новата онлайн игра

Defekt

Recommended Posts

Бахти лудницата аз имам 3 принца и 3 принцеси . Ако някой ги иска да каже :)

kravariat  ми е акаунта дано някой да ги хареса :)

Току-що ти предложих брак ;), дано да приемеш :), ника е същия :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply
Ай честито :)

Трябва да черпиш една бира :)

В следващият брак ;). Иначе какво може да стане сега като имат брак - можем ли да се нападаме :blink: . Или пък децата на Принц Крум (от негова страна) и моята красива дъщеричка да оправлявам една империя - моя и на limpbizkit_fena :bgrin:

Информация за браковете

Политическите бракове показват добрите отношения на двамата играчи. Освен това те свалят пътните такси при походи между двата играча и намаляват времето на походите с 15%.

Яко ! Сега можеш да ми пращаш ресурс по-бързо :devil

P.S. Ти си от мъжката страна , съответно ти трябва да черпиш :)

Аре аз я почанх вчера....май пак ще се караме на тоя дет е направил съюза а?Warez.ru е запазена марка тряя да направим както в империя влизаме и гоним :D

Предупреждение:

При всяко използване на "Изход" гласувате за играта в BGTop без някой да ви пита искате ли или не.

Ето какво написах във форума на Хановете по този въпрос:

Егати идиотизма/недомислицата! Не знам на кой "гений" му е хрумнала "гениалната" идея при всяко използване на Изход играчът автоматично да гласува за играта в BGTop, но да ви е хрумвало, че някой може да не иска всеки път като излиза от играта да отваря страницата на на BGTop? По този начин задължавате играчите да гласуват за играта, независимо дали те искат или не. За щастие не е нужно да ползвам Изход за да изляза от играта.

Това, което мен най-много ме ядоса и раздразни е, че не видях някъде да има предупреждение за тази промяна от рода на "При всяко използване на бутона Изход Вие гласувате за играта в BGTop". Именно по тази причина ви обещавам повече НИКОГА да не гласувам за Хановете.

Няма да се изненадам обаче ако скоро мнението ми бъде изтрито.

Тъпо :sick . И аз не излизам с Изход и няма да го правя

Та кажете за съюз ? Име ? Аз предлагам да е както беше в булфлийт - WBB? Вие какво ще кажете. За сега съм в Мафиа , но ако кажете веднага ще направя наш съюз :).

P.S. @VEDi, предложих ти брак :excl:

Какво ще кажете за Trrimountium (Тримонциум) или пък Warez Khanz

Аз си мислех че си Red_BulL щото има такъв във съюза!

emi na4i az parvo si napraih akaunt s Balgarite i vlezoh v sauza warez.ru .... oba4e posle zabelqzoh 4e germancite imat po hubava specialna boina edinica i re6ih da go zareja toq kaunt i da si napravq nov s germancite :) ...

emi na4i az parvo si napraih akaunt s Balgarite i vlezoh v sauza warez.ru .... oba4e posle zabelqzoh 4e germancite imat po hubava specialna boina edinica i re6ih da go zareja toq kaunt i da si napravq nov s germancite :) ...

1. Имаш и ти предложение за Брак :bgrin:

2. Когато искаш да допълниш някой свой пост, или да поправиш нещо, използвай "EDIT"

А когато искаш да цитираш някого, използвай "QUOTE" - под всеки пост ;)

Какво ще кажете съюза да е Warez.ru - с главна буква!!

@Red_Bull_Man - имаш предложение за брак! :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...