snake_mauke Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 dunata защо за заряза играта Като четох един твой пост си писал за мен че съм лесен за договаряне (често) .Аве хора играйте играта за кеф има бъгове и то не малко но все пак това е още бета тест на играта Играта преставлява точно булфа в миналото Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 dunata защо за заряза играта Като четох един твой пост си писал за мен че съм лесен за договаряне (често) .Аве хора играйте играта за кеф има бъгове и то не малко но все пак това е още бета тест на играта Играта преставлява точно булфа в миналото Тогава да беше прочел и друг, за да видиш причината - играта беше яка, но имаше страшно много бъгове и когато аз играх искаха да връщат нещата с няколко дена на зад, а аз се бях развил прилично и не ми се занимаваше. И писна ми от такива оправдания "Играта е бета, извиняваме се". Еми като ще има само бъгово - по-добре да не я играя - това и направих . Надявам се ти отговорих.ЕДИТ - Като толкова те интересува има си Скайп, АйСиКю, ЛС ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake_mauke Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тогава да беше прочел и друг, за да видиш причината - играта беше яка, но имаше страшно много бъгове и когато аз играх искаха да връщат нещата с няколко дена на зад, а аз се бях развил прилично и не ми се занимаваше. И писна ми от такива оправдания "Играта е бета, извиняваме се". Еми като ще има само бъгово - по-добре да не я играя - това и направих . Надявам се ти отговорих. Да отговорими след като пуснат официалната версия на играта ще играеш ли пак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Съжалявам че пиша чак сега (половин година по-късно), но искам да предупредя потребителите че играта вече е рестартирана и бъговете вече липсват Нека всички които са се били отказали заради бъгове или дори не са успели да се регнат - да я пробват сега (няма да съжаляват) ОЧАКВАМЕ ВИ :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Съжалявам че пиша чак сега (половин година по-късно), но искам да предупредя потребителите че играта вече е рестартирана и бъговете вече липсват Нека всички които са се били отказали заради бъгове или дори не са успели да се регнат - да я пробват сега (няма да съжаляват) ОЧАКВАМЕ ВИ :allien И си пригответе парички за ВИП акоунт, ако искате да бъдете добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.