Defekt Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Това е новата онлайн игра от създателите на Bulfleet.com. В нея има няколко народи като Българи Византиици Араби и други. Очаквам да е хубава като Bulfleet.com . Регистрации се приемат до 10 септември когато стартира играта. За повече инфо тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Очаквам да е хубава като Bulfleet.com <{POST_SNAPBACK}> Тя щото беше много хубава де...като идея да.Но като реализация...имам предвид многото бъгове и спирането на играта в най-неподходящя момент. Аз не смятам да я играя...почнал съм си империята и мисля че тя е по-добра от Хановете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Само един въпрос към създателите или към някой, който знае - ще има ли пак платени "по желание" елементи, които дават нечестно преимущество над другите играчи, както в Булфлийт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Дано да няма. Този път изглежда по-интересна. Може би за някой от вас няма значение какви ще бъдат единиците, но при мен лично удоволствието е по-голямо с хора и подобни бойни единици на хората отколкото само кораби и т.н. Дизайна на сайта е доста по-приятен от този на Бф. Изглежда добре, ще взема да се регна, пък ще видим дали ще е нещо интересно нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Само това, че е от създалите на булфлийт, води автоматично до няколко неща - много бъгове, слаба поддръжка, администраторите не дават пет пари за играчите и тяхното мнение и не на последно място висене нон стоп пред компютъра, което в началото не е толкова страшно, но после.... ПП Доколкото знам ще има възможност да се плаща за "бонуси" Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 сигурно ще е голяма тъпотия и се чудя зашо ли се регнах, ама ако някои иска да е мултиакаунтер мога да му дам моя акаунт.. да си праща ресурси Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 днес беше открита официално играта .. единствено оше има малък проблем при някои ISPта понеже не се е рефрешнал домейна, но това предполагам ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Личи си, че е от създателите на булфлийт. Едва се регистрирах, активирах ъкаунта си и ... не мога да си влезна в ъкаунта - позната история "ВНИМАНИЕ!! В играта ще може да влезнете на 10. Септември по обед! До тогава се извършва само записването." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Личи си, че е от създателите на булфлийт. Едва се регистрирах, активирах ъкаунта си и ... не мога да си влезна в ъкаунта - позната история "ВНИМАНИЕ!! В играта ще може да влезнете на 10. Септември по обед! До тогава се извършва само записването." <{POST_SNAPBACK}> Аз си влизам безпроблем и си върви нормално за сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 И аз не мога да влезна в играта.. Еми случва се. Още от самото начало започнаха бъговете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 При мен пък въобще не ми отваряше сайта на играта първоначално. Пробвахте ли в Command prompt-a да напишете ipconfig /flushdns ? Иначе много хора не могат да влязат - причината била в домейна: мисля че проблема идва от домейна, който беше пренасочен на друг сървър за старта на играта и още на много хора не се е рефрешнал (аз лично успях да се логна чак преди 2 часа, същият проблем).така че изчакайте, за жалост този проблем не зависи от нас. предполагам че утре вече няма да има проблеми. успех на всички Това е положението. Поне не сте само вие - много хора не могат да влязат. Ако все пак влезете, вижте в настройките дали изгледа е Пергамент. Ако не е - сменете го. Средновековния е нов (от вчера) и все още се изчистват бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 всичко е оправено, заповядайте в Хановете Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Мда, личи си . Сега дори и сайта не мога да отворя... Ехх, колко белези има, че играта е от създателите на булфлийт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 яка е играта...честно казано останах разочарован от империята....абе мога само да кажа , че си заслужава и то много btw някой цъка ли Ogame.org в 8-ми universe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Охо. Подкарах я игрицата . Това е средновековен bulfleet . Храница как се получава ? С коя сграда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Сега я пробвах играта и да ви кажа е по-добра от Bulfleet а относно бъговете аз не съм срещал Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Охо. Подкарах я игрицата . Това е средновековен bulfleet . Храница как се получава ? С коя сграда <{POST_SNAPBACK}> Ми с Ферма, как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Играта в бета ли е? Забравете че питах! В бета е! Но засега е луда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Играта е яка, ама малко е цактната . В момента имам 89 желязо, а "Дърводелницата" иска 87 и ми пише "Недостатъчно желязо" . Не е за пръв път Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Вие по колко хора имате в династията? Аз имим два принца и една принцеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 и тая игрица яка ся се разчеквам между 3 игри шоу голямо дави кажа и в империята и в хановете има много оригинални идеи които ако се комбинират ша стане жестока игра :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Вие по колко хора имате в династията? Аз имим два принца и една принцеса. <{POST_SNAPBACK}> Аз имам 3 принцеси и 1 принц. Много гадно изглеждат. Някой иска ли да сключим брак между децата , dunata ми е името . Очаквам някой да вземе сърцето на принцесите :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Aз вече ожених 2-ма принца (или там квото са ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Aз вече ожених 2-ма принца (или там квото са ) <{POST_SNAPBACK}> Еее късметлия . Мойте деца никой не ги ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Бахти лудницата аз имам 3 принца и 3 принцеси . Ако някой ги иска да каже kravariat ми е акаунта дано някой да ги хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.