plamsky Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Искам да преинсталирам,но искам да си запазя messages history на icq.Немога да открия къде се съхранява.Някой има ли представа къде се намира и под какво разширение да търся файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Имам представа но конкретно за ИСКю не знам C:\documents and settings\user\application data c:\documents and settings\all users\application data c:\program files\icq по принцип там стоят подобни неща......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ами защо не си ги запазиш сам преди преинсталацията? Нали като отвориш history-то долу има едно бутонче "Save Аs". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Хисторито се пази в: C:\Program Files\ICQ\2003b\<ICQ номера ти>\ Копираш си направо цялата папка C:\Program Files\ICQ\2003b\ и после я заместваш в новата инсталация и сичкото хистори ще си е на мястото си Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Хисторито се пази в: C:\Program Files\ICQ\2003b\<ICQ номера ти>\Копираш си направо цялата папка C:\Program Files\ICQ\2003b\ и после я заместваш в новата инсталация и сичкото хистори ще си е на мястото си <{POST_SNAPBACK}> Точно така направих последният път ама си нямаш идея как се омазва Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Ами защо не си ги запазиш сам преди преинсталацията? Нали като отвориш history-то долу има едно бутонче "Save Аs". <{POST_SNAPBACK}> Това е начинът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Точно така направих последният път ама си нямаш идея как се омазва <{POST_SNAPBACK}> Ам и на мен ми се омаза веднъж и не мога да ти кажа защо, ама останалите пъти сичко е 6 Това е начинът. <{POST_SNAPBACK}> Това е начина да се здобиеш с мноооооооооого txt фаилове...така ли си пазите хисторито? В моемнта имам 57 човека в ICQ-то...ако тръгна да си сеифъм така хисторито преди секи реинстал на винбозата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.