iVAAN Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Много мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Каналчето го бива. А някой да знае дали ЕК ще пуснат новия музилен канал Балканика? Имах възможност да го гледам, но не в Пловдив и трябва да кажа, че е музиката е добре подбрана - от всички балкански страни - най-доброто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Някой защо не каже как става тая работа, някакви кабели прекарват ли се или идват работници и ти програмирват телевизора или как... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Някой защо не каже как става тая работа, някакви кабели прекарват ли се или идват работници и ти програмирват телевизора или как... <{POST_SNAPBACK}> Просто си разгледай каналите, все някъде трябва да се е появило, няма кабели, няма декодери, нищо не плащаш Пък ако провериш всички канали и го няма пробвай да звъннеш в Еврокома Тва Fox Life няма ли си собствен сайт на български ... нещо като на AXN ? Така би било много по удобно за следена на програмата и за допълнителната информация за сериалите; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 От тук-Програмата-избираш от падащия списък FOX LIFE и датата <{POST_SNAPBACK}> Супер амм ме е яд че не дават всеки ден О.С Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 А някой да знае дали ЕК ще пуснат новия музилен канал Балканика? <{POST_SNAPBACK}> Когато пускаха Фокса, на един канал въртяха много програми една след друга и... за момент се появи и Балканиката. Което би трябвало да означава, че няма голяма пречка да я пуснат, поне така си мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Когато пускаха Фокса, на един канал въртяха много програми една след друга и... за момент се появи и Балканиката. Което би трябвало да означава, че няма голяма пречка да я пуснат, поне така си мисля. <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз мисля, че няма, но... Балканиката я видях по кабелната в Слънчев бряг. Там използваха същия тип кодировка като на ЕК. Но за разлика от ЕК там в цената на HBO, която май беше 11 или 12 лева, влизаше и Диема Екстра и Cinemax. Имаше и един канал eTV, по който пускат денонощно само яки клипове (като почнеш от Металика и Гънс и стигнеш до най-новите летни хитове), а отстрани си върви постоянно информация - новини, спорт, валути и сякви други хави. Дано скоро да го пуснат, защото много ми допадна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Тази Балканика е музикална нали Щото аз я имам на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Къде е тоя фокс лайф? Никъде го няма, днеска цял ден сканирах и такова животно не намерих нито след дискавъри, нито след джеографика нито никъде.. Някаква точна честота няма ли, точно местоположение??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Начи е заради ТВ-то Амм иначе "ресни го ша са опрай" хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Канала е хубав, ама ме дразнат рекламите, където казват 'Открий себе си' ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Канала е хубав, ама ме дразнат рекламите, където казват 'Открий себе си' ... <{POST_SNAPBACK}> Много са глупави или пък оная дето е като на Бекс - Някой биха казали че тази чаша е полу пална други че е .............Иначе има хубави сериалчета също ме издразни това че вечер гледаш да кажем 10ти епизод на приятели а през деня 1 или 2 неска пак гледах 1ви. ЕДИТ:Качеството е супер както на звука така и на картината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Уф да ... много реклами праскат по тоя канал и то само "открий себе си" дето ме депресират или пък Пършевица ... млечни прудукти ала бала Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Уф да ... много реклами праскат по тоя канал и то само "открий себе си" дето ме депресират или пък Пършевица ... млечни прудукти ала бала <{POST_SNAPBACK}> Програмата по европейски стандарт ли е ? Защото ако е така, рекламите са дори малко. Когато бях в Испания, рекламите по време на филми бяха между 15-25 минути . Един филм, който съм го гледал по ТВ-то в България, продължил общо 2 часа, там продължава 3 . И ние сме се запътили на там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Програмата по европейски стандарт ли е ? Защото ако е така, рекламите са дори малко. Когато бях в Испания, рекламите по време на филми бяха между 15-25 минути . Един филм, който съм го гледал по ТВ-то в България, продължил общо 2 часа, там продължава 3 . И ние сме се запътили на там. <{POST_SNAPBACK}> Т'ва не е много добре ... верно и по чуждите телевизии рекламите са много , но по FoxLife просто се повтарят "опознай себе си" ... ебати рекламата . Иначе зарибява телевизииката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 След първата седмица впечатленията ми са доста положителни. Определено това беше най-гледаната от мен телевизия и смятам да продължа. Поздравления! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Аз много се радвам, че дават Приятели и Малкълм Малкълм не са го давали от много време, bTV не го пускат... но сега имам възможност да го гледам по fox life.И при мен това е най-гледания канал. МАЛКЪЪЪЪЪЛМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Аз вече гледам почти само FOX Life-a.Дават много яки сериалчета.Мноо са зарибих и по Семейство Симпсън .Мноо яко тфа детско насирам са да са смея .АААААА и хора кажете от каде мога да видя програмата му по нета?Имам предвид да видя кфо дават де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Аз вече гледам почти само FOX Life-a.Дават много яки сериалчета.Мноо са зарибих и по Семейство Симпсън .Мноо яко тфа детско насирам са да са смея .АААААА и хора кажете от каде мога да видя програмата му по нета?Имам предвид да видя кфо дават де <{POST_SNAPBACK}> Тук можеш да я нямериш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Тенкс много дюде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Гледам че от както пуснаха фокс лайф имам вече и HBO Някой знае ли дали е само зарибявка или ще го оставят и него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Гледам че от както пуснаха фокс лайф имам вече и HBO Някой знае ли дали е само зарибявка или ще го оставят и него ? <{POST_SNAPBACK}> HBO е некодирано до утре доколкото знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Е мноо ясно,кво се надявам и аз ... То пък като гледам и кви филми дават тея дни ша кажеш че са знаели че ша го пускат на аванта малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.