Jump to content
BulForum.com

Fox Life ?

zynth

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Каналчето го бива. А някой да знае дали ЕК ще пуснат новия музилен канал Балканика? Имах възможност да го гледам, но не в Пловдив и трябва да кажа, че е музиката е добре подбрана - от всички балкански страни - най-доброто :)

Някой защо не каже как става тая работа, някакви кабели прекарват ли се или идват работници и ти програмирват телевизора или как... :confused

Някой защо не каже как става тая работа, някакви кабели прекарват ли се или идват работници и ти програмирват телевизора или как...  :confused

Просто си разгледай каналите, все някъде трябва да се е появило, няма кабели, няма декодери, нищо не плащаш :) Пък ако провериш всички канали и го няма пробвай да звъннеш в Еврокома :)

Тва Fox Life няма ли си собствен сайт на български ... нещо като на AXN ? Така би било много по удобно за следена на програмата и за допълнителната информация за сериалите; )

А някой да знае дали ЕК ще пуснат новия музилен канал Балканика?

Когато пускаха Фокса, на един канал въртяха много програми една след друга и... за момент се появи и Балканиката. Което би трябвало да означава, че няма голяма пречка да я пуснат, поне така си мисля. :unsure:

Когато пускаха Фокса, на един канал въртяха много програми една след друга и... за момент се появи и Балканиката. Което би трябвало да означава, че няма голяма пречка да я пуснат, поне така си мисля.  :unsure:

Ами и аз мисля, че няма, но...

Балканиката я видях по кабелната в Слънчев бряг. Там използваха същия тип кодировка като на ЕК. Но за разлика от ЕК там в цената на HBO, която май беше 11 или 12 лева, влизаше и Диема Екстра и Cinemax. Имаше и един канал eTV, по който пускат денонощно само яки клипове (като почнеш от Металика и Гънс и стигнеш до най-новите летни хитове), а отстрани си върви постоянно информация - новини, спорт, валути и сякви други хави. Дано скоро да го пуснат, защото много ми допадна :D

Къде е тоя фокс лайф? Никъде го няма, днеска цял ден сканирах и такова животно не намерих :( нито след дискавъри, нито след джеографика нито никъде.. Някаква точна честота няма ли, точно местоположение???

Канала е хубав, ама ме дразнат рекламите, където казват 'Открий себе си' ...

Много са глупави или пък оная дето е като на Бекс - Някой биха казали че тази чаша е полу пална други че е .............Иначе има хубави сериалчета също ме издразни това че вечер гледаш да кажем 10ти епизод на приятели а през деня 1 или 2 неска пак гледах 1ви. :punk

ЕДИТ:Качеството е супер както на звука така и на картината.

Уф да ... много реклами праскат по тоя канал и то само "открий себе си" дето ме депресират :lol: или пък Пършевица ... млечни прудукти ала бала :ghost

Уф да ... много реклами праскат по тоя канал и то само "открий себе си" дето ме депресират  :lol: или пък Пършевица ... млечни прудукти ала бала  :ghost

Програмата по европейски стандарт ли е ? Защото ако е така, рекламите са дори малко. Когато бях в Испания, рекламите по време на филми бяха между 15-25 минути ;). Един филм, който съм го гледал по ТВ-то в България, продължил общо 2 часа, там продължава 3 ;). И ние сме се запътили на там.

Програмата по европейски стандарт ли е ? Защото ако е така, рекламите са дори малко. Когато бях в Испания, рекламите по време на филми бяха между 15-25 минути ;). Един филм, който съм го гледал по ТВ-то в България, продължил общо 2 часа, там продължава 3 ;). И ние сме се запътили на там.

Т'ва не е много добре :bgrin: ... верно и по чуждите телевизии рекламите са много , но по FoxLife просто се повтарят :angry1 "опознай себе си" ... ебати рекламата :blink: . Иначе зарибява телевизииката :zzz

След първата седмица впечатленията ми са доста положителни. Определено това беше най-гледаната от мен телевизия и смятам да продължа.

Поздравления!

Аз много се радвам, че дават Приятели и Малкълм :) Малкълм не са го давали от много време, bTV не го пускат... но сега имам възможност да го гледам по fox life.И при мен това е най-гледания канал.

МАЛКЪЪЪЪЪЛМ

Аз вече гледам почти само FOX Life-a.Дават много яки сериалчета.Мноо са зарибих и по Семейство Симпсън :D .Мноо яко тфа детско насирам са да са смея :D .АААААА и хора кажете от каде мога да видя програмата му по нета?Имам предвид да видя кфо дават де :P

Аз вече гледам почти само FOX Life-a.Дават много яки сериалчета.Мноо са зарибих и по Семейство Симпсън :D .Мноо яко тфа детско насирам са да са смея :D .АААААА и хора кажете от каде мога да видя програмата му по нета?Имам предвид да видя кфо дават де :P

Тук можеш да я нямериш!!! :read:

Гледам че от както пуснаха фокс лайф имам вече и HBO :blink: Някой знае ли дали е само зарибявка или ще го оставят и него ?

Гледам че от както пуснаха фокс лайф имам вече и HBO  :blink:  Някой знае ли дали е само зарибявка или ще го оставят и него ?

HBO е некодирано до утре доколкото знам...

Е мноо ясно,кво се надявам и аз ... То пък като гледам и кви филми дават тея дни :sick ша кажеш че са знаели че ша го пускат на аванта малко :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...