Da_Devil Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 na kakva 4estota e ? EDIT: namerih go tva purvite serii na spe6noto li sa ? i kade e programata ima li teletext 6toto pri mene ne6to nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Супер якооооо! Спешото с Goerge Clooney!! Рекламките наистина са доста тъпички!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ама после ще я кодират,нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ама после ще я кодират,нали <{POST_SNAPBACK}> не, няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Сигурен ли си? Мисля,че ще е като HBO-то....няколко дена зарибявка и оп декодерчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 не, няма <{POST_SNAPBACK}> Сигорен ли си Щото те пускат за зарибявка и после го секват КодИраТ го ахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ми ако си бяхте направили труда да прочетете темата щяхте да разберете. четете последното изречение http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=4520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ми ако си бяхте направили труда да прочетете темата щяхте да разберете. четете последното изречение http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=4520 <{POST_SNAPBACK}> Абе ти не глей к'во пише хехех.По-нататък ще се измисли нещо. EDIT:Да взема и аз да е намеря тая програма EDIT:Дейба т'ва ОТКРИЙ СЕБЕ СИ.Бърка ми в гъзъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Абе ти не глей к'во пише хехех.По-нататък ще се измисли нещо.EDIT:Да взема и аз да е намеря тая програма EDIT:Дейба т'ва ОТКРИЙ СЕБЕ СИ.Бърка ми в гъзъ. <{POST_SNAPBACK}> Интелигенте - за какво да го кодират като е официално обявен за свободен по кабелната мрежа и има реклами? Ама за какво ни е да мислим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Абе на мен само сутринта ми даваше а ся гледам BBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Абе на мен само сутринта ми даваше а ся гледам BBC <{POST_SNAPBACK}> смениха му честотата, търси след national geographic или след discovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Йехаа. Намерих го, при мен е след дискавъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 aз го намерих то4но за 2 серии на приятели и там няква мизерия за шарън стоун ,и според мен канал4ето няя да е лошо ,даже и Бъффи дъ вемпайър слейър щом ще дават на4и става.. брау на Мърдок тоя път Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Интелигенте - за какво да го кодират като е официално обявен за свободен по кабелната мрежа и има реклами? Ама за какво ни е да мислим? <{POST_SNAPBACK}> Добре прав си! :ph34r: Абе на мен само сутринта ми даваше а ся гледам BBC <{POST_SNAPBACK}> Ахахах Не ми обръщайте внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Мене ме изкефи Семейство Симпсън. Не е като Саутпарк, но то си е към друга таргет група, по-скоро е по-близо до Семейство Флинтстоун.- Изкефих се и на първи епизод на Ориндж Каунти, този сериал преди не съм го гледал и ме грабна . Приятели са си номер едно, но малко прекалено много ги въртят и съм гледал всичко . Бъфи не съм го гледал но се надявам да е яко. А бе каналът ще е готин - само сериали и то не латино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Мене ме кефят Симпсън рулират отвсякъде хубаво че ще дават О.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Става каналчето , жалко , че 90% от сериалите , които дават вече съм ги гледал по БТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 не, няма <{POST_SNAPBACK}> Ако е така ще се откажа да запаля офиса на Еврокома Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Семейство Симпсън хубаво ама кога ще пуснат нов епизод? Днеска в 15.00 пак даваха първия епизод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Семейство Симпсън хубаво ама кога ще пуснат нов епизод? Днеска в 15.00 пак даваха първия епизод! <{POST_SNAPBACK}> Ахаххаххахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Семейство Симпсън хубаво ама кога ще пуснат нов епизод? Днеска в 15.00 пак даваха първия епизод! <{POST_SNAPBACK}> Логично- тая вечер от 8! Рекламата за Симпсънс е "всяка делнична вечер от 8" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Логично- тая вечер от 8! Рекламата за Симпсънс е "всяка делнична вечер от 8" <{POST_SNAPBACK}> Т'ва значе и че всяка делнична вечер от 9 или от 10(май) ще дават "Квартала на богатите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Т'ва значе и че всяка делнична вечер от 9 или от 10(май) ще дават "Квартала на богатите" <{POST_SNAPBACK}> ми... ако са казали така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Абе на тия някъде публикувана ли е цялата програма? Нямам намерение за да разбера кога дават определен сериал да вися и да им гледам глупавите реклами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibito Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 От тук-Програмата-избираш от падащия списък FOX LIFE и датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.