Jump to content
BulForum.com

Fox Life ?

zynth

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Ами предполагам, че ще е по-добър от едно 90% от бозите, които ни предлагат Евроком  :angry1  :angry1  :angry1

И естествено ще е платен! :) Така че бозите си остават.

Това че е платен,не означава,че ще може да се гледа от хората с декодери :P .Аз имам декодер,и в момента от 5 кодирани канала само 3 ми се разкодирват :woot :angry: :blink: .Премиерето пък винаги го махат когато трябва да се дава бундеслигата,и по този начин съм принуден да гледам па Евроком 1 мач вместо 8,и да слушам тъп коментар :angry: :argue .

Сега по темата-може ли нещо по-подробно за този канал,защото аз май го чувам за пръв път :huh:

И естествено ще е платен!  :)  Така че бозите си остават.

да,а ние нали не си плащаме ;) някой се борят марката им да вдъхва доверие сред потребителите,други омраза,трети берат плодовете :)

6te davat razni seriali ot roda na Ali McBill i priqteli, no gotinoto e 4e ste davat i The Sipmpsons! :woot

off: Sajalqvam 4e pi6a taka no kirilitzata mi ne6to se bugna :cry

6te davat razni seriali ot roda na Ali McBill i priqteli, no gotinoto e 4e ste davat i The Sipmpsons! :woot

off: Sajalqvam 4e pi6a taka no kirilitzata mi ne6to se bugna :cry

Maй и South Park дават по Fox Life. канала ще е супер як. дано да го пуснат.

Е щом ще е безплатен ще му се наслаждаваме ли от Понеделник и по Еврокома?? Някой да каже щтот ще се побъркам! :P

Пък и The Simpsons e super, а дано да дават и South Park! :punk

Само да не стане след 3 - 4 месеца зарибявка тряс кодировка. И тогава ако искаш да гледаш - бецален:)

Еми ти кво очакваш...

С тия темпове на развитие в нашата държава скоро и на СКАТ и на канал 3 може да им праснат кодировка, ти ми говориш за тия канали. Нали знаеш що за работа е българската. 100% ще има някакви шашми пак!

Аве СКАТ е много по-добре от нашия Евроком...Дават същите си телевизии,които дава и Еврокома,но дава още супер много,които повечето от вас не са чували...още към 2-3 музикални и т.н......Пък цената е 12 лева :D

Да ни е честит новия канал! Вече е пуснат! Но рекламите са ужасно тъпи:( и безсмислени :blink: и дълги :cry ! Иначе в 15.00 ще дават The Simpsons! :punk

Да ни е честит новия канал! Вече е пуснат! Но рекламите са ужасно тъпи:( и безсмислени :blink: и дълги :cry ! Иначе в 15.00 ще дават The Simpsons! :punk

На някоя нова честота или са заменили някой смислен канал ?

По канала казват програмата за през следващите 5-6 часа по време на рекламите а тук са обяснени някои подробности за канала - http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=4520

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...