Jump to content
BulForum.com

[слята] Savage

user

Recommended Posts

znachi nabiram si ipto na evrokom servera, trqgva da zarezda dosta failove kam 10-15 secundi i tocno predi da me pusne v igrata mi dava nqkakva greshka ot roda na world file does not match ili nesto takova. predi da vlezna proverih ima li mqsto - beshe palen 12/32 - toest servera ne beshe palen. ako sam si napravq igra stava bez problem. qvno nesto ne e nared v evrokom servera ili az nesto ne pravq kakto trqbva makar che to nqma kakvo da se sgreshi - pishesh ipto ne evrokom i davash connect i ako ima mqsto bi trqbvalo da me pusne ama ne. ako nqkoi moze da dade nqkakva ideq plz

Така...Във форума на play.evrocom.net има секция за играта и там можеш да полу4иш компетентен отговор от админите на сървъра.Доколкото знам сървъра не е update-нат и ако си update-нал играта много ясно,4е няма да можеш да влезеш.

Ако имате други питания относно Savage ползвайте форума на play.evrocom.net

mda procetoh vav foruma - dano da nameriqt barzo cracknat patch zastoto poznavam sumati hora deto q imat igrata ama sa se patchnali i sega ne mogat da vleznat - da ne govorim che patchovete opravqt mnogo bugove i geimplaya e po-dobar

• 3 weeks later...

Imam mnogo osoben problem s tazi igra. Sled kato ia instaliram davam na updater.exe i sled kato si svali 3te patch-a slagam cracka ot cd-to. I kato iapusna ot silverback.exe mi dava The SILVERBACK.EXE file is linked to missing export FMOD.DLL .... Probvah i bez da ia update-vam ama sled kato dam play i mi zabiva. Napravo niamam dumi :wir Niakoi ako se seshta kade moje da e problema da pishe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...