Jump to content
BulForum.com

Най-секси гърди(женски!)

Recommended Posts

И тъй като те знам, че често си сменяш аватарите, ето още едно предложение към колекцията ти (ако разбира се не си го използвал вече по-преди). :lol:

sdasdas7qg.gif

Ххахахахахахахах чесно напиках се от смях .Тази е фенка на пловдивския локомотив

smiley_140.gif :woot

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply
как ще куца в лицето бре! Супер си е! :punk :wub:

kуца й ,щото няма онова шаврантийското излъчване,сещаш се за кво говоря ;) :P

kуца й ,щото няма онова шаврантийското излъчване,сещаш се за кво говоря ;) :P

Goliama razbira4ka se okaza ti na jenskata krasota

samo ne razbrah koga 6te vidim cicite na jenskata 4ast ot pi6e6tie v temata

Стига, бе, Карамане, еб@ ти, тая жена трябва да ми плаща разноските при психотерапевта... Откровено ужасна е.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dai boje sekimu takava jena

super iaka e i az ne bih e varnal :D

Стига, бе, Карамане, еб@ ти, тая жена трябва да ми плаща разноските при психотерапевта... Откровено ужасна е.

Не че искам те обиждам ама кога жените почнаха да разбират от жени? ;) Тва е все едно аз да казвам кой мъж е красив кой грозен.Това го оценява срещуположния пол.За теб може да е гадна нас си ни кефи момичето.Особенно като се има предвид че темата е "Най-секси гърди." опрделено гърдите и са много секси според мен. :)

Не че искам те обиждам ама кога жените почнаха да разбират от жени? ;) Тва е все едно аз да казвам кой мъж е красив кой грозен.Това го оценява срещуположния пол.За теб може да е гадна нас си ни кефи момичето.Особенно като се има предвид че темата е "Най-секси гърди." опрделено гърдите и са много секси според мен. :)

Прав си момичето си го бива. :)

Чефо, де*ба и гада само тази тема гледеш... :bgrin:

Прав си момичето си го бива. :)

Чефо, де*ба и гада само тази тема гледеш... :bgrin:

Taка си е. Иначе от видяните мадами до сега ме кефят КЕЙТИ ПРАЙС дето аз я дадох и една мадама с шоколад по циците :love

ами от тогава от когато хората са свободни да си изказват мнението ,без значение дали е културно и аргументирано ;) ,без значение какъв пол си!а когато ти не можеш да коментираш собствения си пол,не се сърди на другите ,които очевидно могат!

аре peace ,и да мацката е......... :wacko: оппа,както и "гърдите' й :wacko:

аре peace ,и да мацката е......... :wacko: оппа,както и "гърдите' й :wacko:

Много мъже намират Бербатов, Брад Пит и подобни женски любимци за гейски изглеждащи, но като го кажем се сърдите ;)

Тая (която обсъждате) и мен не ме кефи ;)

Като поразгледах тази тема мога да кажа че някои хора ме шашнаха с вкусовете си

Някои от нещата тук мен би ме било срам да ги постна...

ЕТО ТУК съм качил малка част от някои красоти, които общо взето показват това което аз харесвам като женски гърди /силиконови кауни не понасям/

Вие сами преценете...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...