veseo Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 а втората........не искам да я коментирам,кой по дяволите харесва подобни безобразия :ph34r: Хора, които харесват симпатични мадами ? А и гърдите са добре, докато са облечени Дадените от Камен са симпатични, но миниатюрни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Ей това са хубави гърди: http://zna.nu/vg.php?id=1126186414&pic=1 Мен пък тая не ме кефи.Като започна да е тропам ще се разтропа като стара печка щото е само кожа и кокал.Не ме кефи изобщо Вероника Земанова си е друго нещо Тя си ми е любимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 new Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 new Не е кой знае кво и много и са отпуснати,но за една вечер стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Da we malko sa i pootpusnati,ama duparata e 6 to4ki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Голям гъз и цици тип "щори"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Яка дупара,отпуснати цици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Мен пък тая не ме кефи.Като започна да е тропам ще се разтропа като стара печка щото е само кожа и кокал.Не ме кефи изобщо Вероника Земанова си е друго нещо Тя си ми е любимката. хаха бая тропане ще да е Тази бих разклатил като печка раховец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Това за "Раховеца" нещо не го схванах... ...иначе "онази" на линка не е зле. Малко силиконче си има, но е умерено. Като заговорихме за силикон - ето още една с умерено количество от него: преден изглед заден изглед бонус: "легнал" изглед Нещо не ти работят линковете... Работят, работят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Нещо не ти работят линковете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 да освежим темата и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 да освежим темата и тук Първата има мноо гадни гърди тъп лисичи муцунки, а пък втората е бахти косматото чудовище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 да освежим темата и тук Първата,първата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 а пък втората е бахти косматото чудовище Е, не навсякъде са разпространени епилаторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Относно "Раховеца" както го нарече имах предвид че ако правя "Кекс" с таз мадама няма да се чува характерното плющене а тропане на кокали щото друго няма Пък и като е хвана за дупето примерно пак кокал а не мекичко такова Същото и за ръката.То хубаво слаби ама поне да има малко мръвка се закача за някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 http://fishki.net/comment.php?id=4007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 http://fishki.net/comment.php?id=4007 Бая старичко поне за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 да освежим темата и тук Втората ми харесва защото е истинска.Браво имаш вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 много естественно Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 да освежим темата и тук първата е ужас втората е още по-голям ужас,космясал на всичкото отгоре! много естественно а,тук- моля те спри се!откъде ги изравяш тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 първата е ужас втората е още по-голям ужас,космясал на всичкото отгоре! а,тук- моля те спри се!откъде ги изравяш тия Това е тема за гърдите, нали така? Не мога да разбера какво не им харесваш и на трите вида гърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Това е тема за гърдите, нали така? Не мога да разбера какво не им харесваш и на трите вида гърди аз пък не мога да разбера кво им харесваш толкова,че и на трите вида гърди(забравих) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 http://fishki.net/comment.php?id=4007 taq me kefi sorry za maimunicata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 много естественно Ами наистина са яки.Кефят ме аз пък не мога да разбера кво им харесваш толкова,че и на трите вида гърди(забравих) Ами како ти като си толкова критична дай снимка на твойте да ги оценим дали ги биват или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 farrell ако си спомням от тебе трябваше да покажеш цици и дупе кво стана?!?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.