sk8er Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 iзвиняаай,но това е леко казано ужасно дайте нещо за душата Да бе!Тва момиче как са го прецакали не е истина!Белезите от силикона се виждат от 5км!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Аве гърдите и не са много големи, ама просто като я гледам тая пичка и Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 farrel ти като фенка на циците, що не вземеш да ни покажеш твойте ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 farrel ти като фенка на циците, що не вземеш да ни покажеш твойте ?!? Да,да,да!Искаме циците на farrel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Go-Go farrel!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Да си направим тема "Най-секси гърди (на съфорумки)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Да си направим тема "Най-секси гърди (на съфорумки)" Хайде farrell, постави началото оо,даааа,разбира се!!очаквайте включване тия дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 оо,даааа,разбира се!!очаквайте включване тия дни ako nqma6 fotoaparat , az imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 ako nqma6 fotoaparat , az imam не са с моя апарат ама стават цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Няма да дам по разголено ! Ето още 1 момиче... по разголените ще ги запазя за мене...Все пак не са мои пиковете !Не са кои знае кво ама предпочитам тях от колкото да мечтая за няква си там...Щот за тия не мечтая...Те се притежатав ! Малеее, пропуснах всичко! Repair links pls ^^. Дайте да видим тез девойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Малеее, пропуснах всичко! Repair links pls ^^. Дайте да видим тез девойки Пробваи пак...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Xe, нарадвах им се и аз , мерси! Btw на момичето от втория линк как й е името? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 Аве гърдите и не са много големи, ама просто като я гледам тая пичка и Elyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 е това е гот - мен много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 не са с моя апарат ама стават цък ее,не !тва е прекалено! тая като я гледам и си мисля за онези високо моралните,дето не кръшкат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ее,не !тва е прекалено! тая като я гледам и си мисля за онези високо моралните,дето не кръшкат! There are NO such animals... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Yes, there are... И точно това е, което ни различава от животните... Прекалено святите и Господ не ги харесва...*цитирам по памет... Е, всеки си има пороци, аз също, само гледам да не преча на околните с тях, кога успявам, кога не е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Прекалено святите и Господ не ги харесва... *цитирам по памет... Верния цитат е: Прекаления светец и Богу не е угоден... 10х то Neovampirism Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ставате банални вече, ще Ви бия А по темата - аз съм фенка на естествените големи гърди Ария Джовани пак ах не издържам Ето на тази снимка гърдите на Парис ми харесват ТууууК Ето я без сутиен айде стига толкова, че не ми се занимава повече ;> По принцип съм фенка на естествената красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 По принцип съм фенка на естествената красота А на практика слагаш сенки, червило, фон дьо тен и т.н... P.S. But I really love your tattoo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 А на практика слагаш сенки, червило, фон дьо тен и т.н... P.S. But I really love your tattoo... На практика единственото нещо, което слагам е - ГЛАНЦ или БАЛСАМ за устни, защото са ми много големи, и аз не си ги харесвам като седят сухо, друго си е да лъскат. Фон дьо тен не слагам, защото като го чистя вечер и цялото ми лице става на люспи, и ми излизат отвратителни пъпки от него.., а сенки не слагам - просто, защото не знам как червилото не ме кефи, защото го изяждам! На всички снимки, които съм поствала тук съм без грим. Повече да не си посмял да ми говориш, че слагам някакъв грим, защото ще те изям с парцалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 не са с моя апарат ама стават цък Тая да си беше измила кирливите крака като се снима за пред хора. тц тц тц иначе е хубава де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 .... аз съм фенка на естествените големи гърдиАрия Джовани Парис По принцип съм фенка на естествената красота Хммм...и кой ти каза, че тия двете разчитат само на майката природа? Бас ловя, че имат поне по две коригиращи интервенции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Malko offtopic za koeto se isviniavam. Moga da vi pokaja edni strashni i sa istinski ama ne znam kak da sloja snimkata Mnogo sym bos v tasi rabota vse oshte, ako niakoi pomogne, 6te vi zaradvam : Faila mi e v c:\ i kato dam upload picture ne6to ne se poluchava - Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed" kak da deistvam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Malko offtopic za koeto se isviniavam.Moga da vi pokaja edni strashni i sa istinski ama ne znam kak da sloja snimkata Mnogo sym bos v tasi rabota vse oshte, ako niakoi pomogne, 6te vi zaradvam : Faila mi e v c:\ i kato dam upload picture ne6to ne se poluchava - Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed" kak da deistvam? http://bgphoto.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.