MaDn3sZ Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Даве и на мен ми е тъка някой да даде крак че ако може този крак да е за 1.02 версия на играта Едит:ся видях че не подържа МХ проблема ее от тва че картата ми е МХ : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Smqtam 4e porblema ne e v kartata no dori da be6e 6te6e si akze a to mi kazva4e onq fail games.dot ne e validen ili ne6to to toq rod.Svalqh nqkvi drugi game.dot files i pak ne stava.na4i ni6to ne mi varvi osven hodovata igra.Si4ko drugo na 97% me kickva i kazva 4e games.dot ne stava.Aide ako znaete drug crack pi4ove pomognete 4e mnoo mi haresva igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Да попитам само: Някой може ли да ми каже защо по дяволите ми се бъгна играта???Като мине определено време,независимо на добри или лоши и всичките ми хора умират и всичките ми сгради се разрушават наведнъж.Трябва ли преинсталация или е нещо поправимо?Щото и на двете сам до 6 мисия на нормална трудност и хич не ми се сбогува с тия игри,а ако реша да прехвърлям може и новото копие на играта да се "зарази" и да почне да си пуска самоунищожения... Данке(Thanks(Благодаря)) предварително на който ми отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 ami opitai s drug krak... maina az na purviq bfme 2 go imah toq problem kum kraq poslednite 4 misii mnogo kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Искам да питам някой който си е инсталирал играта по време на инсталацията дали го е изхвърляло? На 76 процента спира и след 20 минути мислене ми пише че има проблем с файла, който се опитва да го копира и не става.Пробвах няколко пъти да инсталирам,но без успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.