Jump to content
BulForum.com

Lord of the rings:The battle for middle earth 2

t_tunchev

Recommended Posts

Даве и на мен ми е тъка някой да даде крак :) че ако може този крак да е за 1.02 версия на играта :)

Едит:ся видях че не подържа МХ проблема ее от тва че картата ми е МХ : (

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Smqtam 4e porblema ne e v kartata no dori da be6e 6te6e si akze a to mi kazva4e onq fail games.dot ne e validen ili ne6to to toq rod.Svalqh nqkvi drugi game.dot files i pak ne stava.na4i ni6to ne mi varvi osven hodovata igra.Si4ko drugo na 97% me kickva i kazva 4e games.dot ne stava.Aide ako znaete drug crack pi4ove pomognete 4e mnoo mi haresva igrata

• 1 month later...

Да попитам само:

Някой може ли да ми каже защо по дяволите ми се бъгна играта???Като мине определено време,независимо на добри или лоши и всичките ми хора умират и всичките ми сгради се разрушават наведнъж.Трябва ли преинсталация или е нещо поправимо?Щото и на двете сам до 6 мисия на нормална трудност и хич не ми се сбогува с тия игри,а ако реша да прехвърлям може и новото копие на играта да се "зарази" и да почне да си пуска самоунищожения...

Данке(Thanks(Благодаря)) предварително на който ми отговори. :punk ;)

• 6 months later...

Искам да питам някой който си е инсталирал играта по време на инсталацията дали го е изхвърляло? На 76 процента спира и след 20 минути мислене ми пише че има проблем с файла, който се опитва да го копира и не става.Пробвах няколко пъти да инсталирам,но без успех.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...