charsi Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Досега пробвах и не иска Казва ми Make sure you have permission to put files on server.И като влизам в ФТП-то ми иска ник нейм и пас,пиша си ги тея от на play.evrocom.net форума и изобщо не иска да ги приеми!!! Еми незнам защо така става.На мен никога не ми е правило проблеми upload-а там Ако искаш прати ми го по DC++ и аз ще го кача. EDIT Или пък може да ги качиш като използваш моя ник и парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Готово,качиx демото в ДС++,търсете toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Готово,качиx демото в ДС++,търсете toto Еми пробвах да свалям от теб само че скороста беше 20-30к ,но няма значение защото след час и половина ще съм го свалил цялото от торент и ще го кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 http://play.evrocom.net/dl/incoming/LOTR/ Които ша тегли да тегли защото furizio ще го затрие рано или късно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 на мен ли ми се струва само че третата редица на меле войните се държи доста неадекватно Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Хъм много от нововъведенията гледам не са намерили място във втората част , липсата на стени нещо не ме радва .. но пък свободно можеш си строиш сгради наляво надясно. Малко неитуитивно ми се виждат менютата ... и небалнсирана играта като раси ... ма като излезе ще видим кое кво защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Хъм много от нововъведенията гледам не са намерили място във втората част , липсата на стени нещо не ме радва .. но пък свободно можеш си строиш сгради наляво надясно. Малко неитуитивно ми се виждат менютата ... и небалнсирана играта като раси ... ма като излезе ще видим кое кво защо Грешиш има стени!Първо се строи една сграда(която е като кула) и след това от нея можеш да строиш колко си искаш голяма стена(стига ди имаш достатъчно пари).А менютата не са ли като на старата част,защото на мен ми изглеждаха почти същите??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 да ама не е същото като преди да качиш яко стрелци.също така стената изглежда супер криво ако има неравности нещо което ми напомни за Age of Empires.иначе идеята да опожаряваш горите е доста добра. Саурон кърти яко.Интересно ми е с какво може да бъде убит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 ей хора аре да ви върна за малко на първата част да помогнете че нещо се узорих значи инсталирах си я и хванах да играя но на втората минута всичко ми гърми и ми изписва че съм загубил защо е така? и какво не е наред играта неможе да се играе има проблем но на какво се дължи спомням си само че преди време имаше е една друга игра която правеше този номер но така и не помня как точно се оправи та ако някой знае и може да помогне нека да го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 ей хора аре да ви върна за малко на първата част да помогнете че нещо се узорих значи инсталирах си я и хванах да играя но на втората минута всичко ми гърми и ми изписва че съм загубил защо е така? и какво не е наред играта неможе да се играе има проблем но на какво се дължи спомням си само че преди време имаше е една друга игра която правеше този номер но така и не помня как точно се оправи та ако някой знае и може да помогне нека да го направи Другата игра е Generals(или нещо такова ).Проблема се оправя с преинсталация на играта.Да знаеш че ако свагаш разни модове и такива неща ще става така Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Другата игра е Generals(или нещо такова ).Проблема се оправя с преинсталация на играта.Да знаеш че ако свагаш разни модове и такива неща ще става така точно за тази игра става дума но така и не запомних тогава как я оправиха в момента преинсталирам играта не съм на ясно какво е модове и т.н но слагам това което съ си свалел то играта никакви екстри надявям се че ще стане този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Честито на печелившите: Electronic Arts съобщиха, че работата по The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II най-накрая е приключила. Официалното продължение на вдъхновената от Властелинът на пръстените на Дж. Р. Р. Толкин стратегия в реално време е златнo и ще се появи на пазара на 2 март. Докато първата част се основаваше единствено на филма на Питър Джаксън, двойката ще се позовава и на самата книга и ще включва герои и ще пресъздава сцени, които не сме виждали в холивудската продукция. Ще командваме армиите на шесет фракции: мъже на Запада, елфи, джуджета, гоблини, Исенгард и Мордор, ще можем да създадем свой собствен и уникалек герой/аватар, ще имаме възможност да строим базите си навсякъде и прочие. Ако сте пропуснали да си свалите нейното гигантско демо, последвайте този линк. Предварително представяне на The Battle for Middle-earth II може да прочетете в брой 01/2006 на PC Mania. Информацията е от PC Mania Еми освен да чакаме още 15 дена и да се надяваме че ще е по-добра от 1-вата част! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Вече я има в gamez-а!!!Много бързо дойде!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 http://movies.co.jp:8080/FTP/GameZ/Lord.of....CLONE.DVD9-bC/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Вече я има в gamez-а!!!Много бързо дойде!!! Да бе направо да не повярваш.Като си спомням първата част я чакахме 1-2 седмици след като излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 Да бе направо да не повярваш.Като си спомням първата част я чакахме 1-2 седмици след като излезе Ахам,а официалното пускане на играта в продажби е 2-ри март!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Ахам,а официалното пускане на играта в продажби е 2-ри март!!! Еми няма лошо На мен обаче не ми отваря FTP и не мога да я пусна да се сваля П.П Демото го махнах от play.evrocom.net тъиче си едитни темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 I na men ne mi go otvarq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 I na men ne mi go otvarq. На мен в началото ми го отваряше,ама вече не!!! Скоро ще го оправят сигурно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Преместили са я просто http://gamez.com.tw:8083/gamez/Lord.of.the...rth.2-RELOADED/ GF4MX не е поддържана? Баси педалите.. EDIT: Май CLONE версията са я затрили и са я заместили с тази на RELOADED, която е с crack, a не със SD4 hider или някви други подобни шитни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 EDIT: Май CLONE версията са я затрили и са я заместили с тази на RELOADED, която е с crack, a не със SD4 hider или някви други подобни шитни. Перфектно!Ако трябваше да mount-вам за да играя щеше да ми заема 12 гб а нямам толкова свободно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 hora imam vaprosche kato si svalih igrata Battle of Miedle Earth 2 i mi svali 57 file po 97 MB i kato se opitam da gi saedinq v 1 fail mi izpisva che e mnogo golqm faila ili neshto Хора имам въпросче.Като си свалих играта The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II (2006) и ми свали 57 файла като се опитах да ги направа сичките файлове в 1 ми изписва че било много голямо или нещо от сорта.Моля някой да ми каже как мога да го оправа.Да ми обясни как да си инсталирам тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 hora imam vaprosche kato si svalih igrata Battle of Miedle Earth 2 i mi svali 57 file po 97 MB i kato se opitam da gi saedinq v 1 fail mi izpisva che e mnogo golqm faila ili neshto Хора имам въпросче.Като си свалих играта The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II (2006) и ми свали 57 файла като се опитах да ги направа сичките файлове в 1 ми изписва че било много голямо или нещо от сорта.Моля някой да ми каже как мога да го оправа.Да ми обясни как да си инсталирам тая игра. WHAT??Хахахаха.Закво ти е да ги обединяваш ? Отваряш един от всичкити и ще видиш фаил.Extrack-ваш го и с Daemon Tools инсталираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 току що я изтеглих поразцъках малко на туротъла и ми хареса играта е много добра графиката е чудесна,геймплея е бърз.чудя се дали ще може да се играе онлайн или ще иска оригинален сд-кий Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 WHAT??Хахахаха.Закво ти е да ги обединяваш ? Отваряш един от всичкити и ще видиш фаил.Extrack-ваш го и с Daemon Tools инсталираш da ama kogato go naprava tva i to pochva da mi go pravi obache kato stigne 41-fail i mi izpisva che ne moje da zavarshi instalaciqta zashtoto poveche ot 4GB ne mojelo da extract dea znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.