Botev1912 Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 темата вече е затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Ако някой иска покана за TorrentLeech.org да праща ПМ с emailа си на харата които съм дал покани вече знаят за какво става въпрос тракера е номер 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Плюхме го, плюхме този тракер, ама вече е в Холандия и са наредили знамената за основните езици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Плюхме го, плюхме този тракер, ама вече е в Холандия и са наредили знамената за основните езици. А да не говорим,че могат да се гледат филми и онлайн(макар и малко за момента).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 някой може ли да ми прати покана за TorrentLeech.org или аrenabg.com na ftp1@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 някой може ли да ми прати покана за TorrentLeech.org или аrenabg.com na ftp1@mail.bg ако искаш мога да ти дам акаунта си за лийча.толкова ми го хвалеха тоя сайт ама трябва да знаеш че за новите неща се чака по 48 часа и докато минат всички са ги свалили и не можеш да направиш коефициент...моят сега е 0.1 и нещо си.ако искаш пиши ми пм да ти кажа име и парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ако искаш мога да ти дам акаунта си за лийча.толкова ми го хвалеха тоя сайт ама трябва да знаеш че за новите неща се чака по 48 часа и докато минат всички са ги свалили и не можеш да направиш коефициент...моят сега е 0.1 и нещо си.ако искаш пиши ми пм да ти кажа име и парола Това за Wait е кофти наистина но не си ли се замислил че всеки е минал по този път Ratio: 13.955 Uploaded: 377.98 GB Downloaded: 27.09 GB това ми е статистиката за сега, да не говора че ПС-то ми стои включено по цял ден за да Upload-вам но като си направиш нужния коефициен оставаш доволен! (друг е въпроса че Upload короста е много ниска на Д+ съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ако искаш мога да ти дам акаунта си за лийча.толкова ми го хвалеха тоя сайт ама трябва да знаеш че за новите неща се чака по 48 часа и докато минат всички са ги свалили и не можеш да направиш коефициент...моят сега е 0.1 и нещо си.ако искаш пиши ми пм да ти кажа име и парола аз имам акунт там от 2 седмици. За 2 дена направих 8 ГБ upload и ми се махна wait time. А сайта е един от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 аз имам акунт там от 2 седмици. За 2 дена направих 8 ГБ upload и ми се махна wait time. А сайта е един от най-добрите къв ти е уплоуда и даунлоуда щото първо трябва да се изтегли,поне така забелязах и чак тогава да се ъплоудва а и май не може да дърпаш 2 файла едновременно щото аз исках да остава компа през ноща ама единия файл не почваше да се сваля въпреки че имаше достатъчно сийдъри...сайта наистина е много добър,но и в арената качват всичко най интересно със същата бързина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 В тоя сайт, двд филмите имат ли бг субтитри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 къв ти е уплоуда и даунлоуда щото първо трябва да се изтегли,поне така забелязах и чак тогава да се ъплоудва а и май не може да дърпаш 2 файла едновременно щото аз исках да остава компа през ноща ама единия файл не почваше да се сваля въпреки че имаше достатъчно сийдъри...сайта наистина е много добър,но и в арената качват всичко най интересно със същата бързина uploada ми е 45 кб/с. Даже съм го намалил на 34, за да ми се отварят страниците нормално. Downloada ми е над 760 kb/s. Иначе аз в началото направих много лесно коефициент, защото точно беше излезнала фифа 2007. Като ми изтече wait time изтеглих САМО първия рар 48 МБ и с него направих над 8 ГБ upload, защото имаше над 300 лийчъри постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Lil Scrappy prati edna pokana ako moge na mirovasi@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Абе това е тема за арената! Така че ако някой може да прати покана за arena.com моля, ще съм благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Абе това е тема за арената!Така че ако някой може да прати покана за arena.com моля, ще съм благодарен! за arena.com едва ли някой има покана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Много ме е яд за Арената. Имах си акаунт там, който си потдържах с достата добър коефициент, около 2. Заминах за няколко месеца извън България, където нямъх достъп до интернет, а забравих да си паркирам акаунта. И сега съм го загубил, а от вас научавам, че за нов трябва да заплатя 15 евро. Не че ги нямам, но за момента се съмнявам, че ще ги дам за Арена. Ще си стоя и ще се ядосвам на своята глупост. Дано се появи друга възможност, Арена не е никак лош тракер. Загубил съм акаунтите си във всички тракери, в повечето със страшно добър коефициент, но за Арена най-много ме е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 след 4 дена нон стоп работа на компа и постоянен ъплоуд направих коефициент в торентлийч.искам да питам хората който имат акаун там ако сега коефициента ми падне ще се появят ли пак часовете за чакане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 да, за това гледай да не пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Може ли да ми пратит и на мен една покана за торентлийч? dgigov@abv.bg Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 За Арената разбрах че от около седмица са пуснали свободна регистрация за хора извън бг.Ся пробвах с прокси става работата ама като се логнеш с бг ип и те дропва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 наистина от чужбина е свободна регистрацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Айде ако има още покани за torrentleach да пратите една и на midass@abv.bg. А иначе за подобряване на коефициента си има програмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 А иначе за подобряване на коефициента си има програмка и след това бан Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 А иначе за подобряване на коефициента си има програмка Много програмки има: BitComet, Azureus, uTorent Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 и след това бан Ако не внимаваш ша има бан Все още чакам покана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Ако не внимаваш ша има бан Все още чакам покана в момента съм сигурен, че и 1 МБ чийт да направиш в torrentleech или scenetorrents веднага ще те усетят. Дори и в арена може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.