Teddy-King Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Да си Супер Потребител не ти дава право да пращаш покани наляво и надясно. Мисля, че се отпускаше по една покана на всеки 100GB качени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 А тези покани за какво са ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 За да се регистрират хората в тракера. Аз бързо бих го натрупал тоя трафик , щото ъплоуда ми е 1,5мб и през ноща скача двойно...,но трудна работа намирането на покана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Да си Супер Потребител не ти дава право да пращаш покани наляво и надясно. Мисля, че се отпускаше по една покана на всеки 100GB качени. Май не е така, защото преди да реснат статистиката имах почти 200Гб ъплоуд и нито една покана, така че... Отговарях и на другите условия. Коефициента ми беше даже 1.50 по едно време а бях регистриран от повече от 50 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Дават по 1 покана на всеки качени 100 GB в рамките на 1 месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 ... преди да реснат статистиката ... а защо са я занулили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 а защо са я занулили? Според тяхната версия, са били хакнати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Според тяхната версия, са били хакнати. ?! e, кой има интерес да ги хаква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 ?! e, кой има интерес да ги хаква? Именно! http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=36476 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Дават по 1 покана на всеки качени 100 GB в рамките на 1 месец С 30К в секунда тва и да се съдера не мога да го ъпна Искаме увеличение на ъплоудааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Oще като ги занулиха и като им казах, че само лъжат хората и че това си е чисто прикриване на доказателства. И на следващия ден вече поста ми го нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 а бе, не знам и не ме интересува какво става там, ама един ден като влезнах и прочетох следното - "Ако харесвате този уебсайт и ако желаете да продължава да ви радва, моля изпратете своята помощ", просто ми стана весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 ?! e, кой има интерес да ги хаква? az Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Опаче забелязахте ли след като гепинаха csdemo кфо пише под акк-а на един от админите с големи бели букви Този акаунт е административен и се използва от повече от едно лице. Той е достъпен от всякъде в Интернет чрез криптирана връзка до VPN сървър от чийто адрес се публикува. Анонимноста на всеки негов ползвател е гарантирана от Закона, както и от технологията, която се използва при публикуването. Вие не можете да се позовавате на данни и факти публикувани от този акаунт.Насраха тея от арената тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Аз сега като влязох и видях, че от преди 2 седмици съм минал от суперпотребител, на платен суперпотребител. След това ще искат да им плащам, ама най-много да хванат дъртия за мекия. Те са баси и баламурниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Аз сега като влязох и видях, че от преди 2 седмици съм минал от суперпотребител, на платен суперпотребител. След това ще искат да им плащам, ама най-много да хванат дъртия за мекия. Те са баси и баламурниците. Ако имаш хубав ъплоуд да ти дам моя акаунт да го напрайм Супер Потребител и да цъкним една покана Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Някой регистриран в арената ще може ли да провери дали имат Това там, за да знам струва ли си да давам 5 лева за един акаунт ? А ако е възможно да дръпне само торент файла ще съм му много задължен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Някой регистриран в арената ще може ли да провери дали имат Това там, за да знам струва ли си да давам 5 лева за един акаунт ? А ако е възможно да дръпне само торент файла ще съм му много задължен. аз до колкото знам вече няма платени акаунти, само с покани Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 аз до колкото знам вече няма платени акаунти, само с покани За съжаление си прав. Остава втория вариант - ако някой може да дръпне торент файлловете и да ги качи на по-достъпно място. Големи благодарности на k-otixxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 аз до колкото знам вече няма платени акаунти, само с покани Точно това го няма.Има някакъв release в 6 диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Генератор за покани. http://arenabg.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Генератор за покани. http://arenabg.hit.bg/ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 не баца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ?! e, кой има интерес да ги хаква? от кога 'хакерите' се водят от интереси ? в програмата има malware....май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 мда тая програма понамирисва опаа стана някъв фалллл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.