redmadman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ами какво да ви кажа аз съм потребител в арената от 36 седмици и до сега не съм давал пари за нищо така че не виждам какъв е проблема в момента в който ми поискат пари за нещо просто ще престана да го ползвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Да си супер потребител в арена-та не е нищо особено (е освен ония неща на wwe и top100). Един приятел се излъга да даде 5 лева и като сваляше неща на wwe (само тези,които могат да се download-ват от супер потребители) коефицентът му спадаше, а там не може да се ъплоудва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Това е кофти наистина, дето коефициента ти пада, когато сваляш от каталозите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Могат ли да те изритат от Арената ако ти е нисък коефициента? И какво друго губя? Защото на мене не ми трябва да съм Супер Потребител, не използвам каталозите и FTP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Могат ли да те изритат от Арената ако ти е нисък коефициента? И какво друго губя? Защото на мене не ми трябва да съм Супер Потребител, не използвам каталозите и FTP-то. Нищо не губиш,по едно време имаше скрипт,който трие сам акаунтите на тези,които само свалят без да сийдват...но не на всички-нещо като рулетка,ако те уцели кофти По принцип ако си крепиш акаунта около 1.05 (СП) си ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Могат ли да те изритат от Арената ако ти е нисък коефициента? И какво друго губя? Защото на мене не ми трябва да съм Супер Потребител, не използвам каталозите и FTP-то. Мисля, че не. Аз до скоро (2 месеца ) бях с 0.12 , ако под това имаш предвид "нисък" Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Могат ли да те изритат от Арената ако ти е нисък коефициента? И какво друго губя? Защото на мене не ми трябва да съм Супер Потребител, не използвам каталозите и FTP-то. Не, мисля че няма опасност да те "изритат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ммм.. всеки с мнението си .. но всичко най-ново излиза първо там. Аз съм супер потребител ... да но без да давам пари за глупости. Просто като си свалиш нещо го оставяш да се сийдва, толкова ли е сложно. Че има правила има да .... но както казват някои човеци тука ... да си супер потребител, не е кой знае какво !! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Искам нещо да питам.Значи регнах се в арената и цликнах върху линка от пощата ми за да активирам акаунта си и после ми излезе някво там да въвеждам някви кодове.И после като пробвах да се конекна в арената ми написа че АЦЦ-то ми не съществува.Та за да се регестрирам и за да свалям от арената или там к'вото се прай тряаа да се плаща ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Искам нещо да питам.Значи регнах се в арената и цликнах върху линка от пощата ми за да активирам акаунта си и после ми излезе някво там да въвеждам някви кодове.И после като пробвах да се конекна в арената ми написа че АЦЦ-то ми не съществува.Та за да се регестрирам и за да свалям от арената или там к'вото се прай тряаа да се плаща ли За съжаление от около 2 месеца вече е така .. прочете ли маликия текст отгоре :-)) " Внимание! Активирането на нов акаунт на този сайт може да стане по три начина: 1.Чрез покана от съществуващ потребител 2.Чрез изпращане на SMS 3.Чрез ARENABG Card След попълване на долната форма, ще получите на посоченият от вас e-mail адрес, съобщение с инструкции за актвиране на вашият акаунт. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ммм.. всеки с мнението си .. но всичко най-ново излиза първо там. Аха, да да. Продължавай да си вярваш. Това че ползваш само арена като торент тракер и че е по-известен от другите, не значи че всичко ново излиза първо там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 След като става и с покана нека някой прати една та да видя за кво животно става на въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 2.Чрез изпращане на SMS $$$$$$$$$$$$$$$$$$$3.Чрез ARENABG Card $$$$$$$$$$$$$$$$$$ защо не направим така...нека да направим тази тема в тема за искане на покана.Всеки който иска или предлага покана да поства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Малко се отклонявам от темата ... Защо не мога да си сложа аватар в арена-та ... слагам линка , давам му да го запамети и нищо .... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Малко се отклонявам от темата ...Защо не мога да си сложа аватар в арена-та ... слагам линка , давам му да го запамети и нищо .... ? Ааа, не е нищо- мене ме изхвърля и трябва да се логвам наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ааа, не е нищо- мене ме изхвърля и трябва да се логвам наново Това и при мен става ама успяваш ли да си сложиш аватара ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Това и при мен става ама успяваш ли да си сложиш аватара ? Ми не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Айде ако някой случайно е свалял DVD-то Metallica Live Shit : Binge And Purge да сийдне малко щото съм на 79,9% от второто. Аз и в коментарите съм помолил, ама няма файда още. Или ако знаете отде другаде мога да го сваля също става. Много ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Айде ако някой случайно е свалял DVD-то Metallica Live Shit : Binge And Purge да сийдне малко щото съм на 79,9% от второто. Аз и в коментарите съм помолил, ама няма файда още. Или ако знаете отде другаде мога да го сваля също става. Много ще съм благодарен В дата-та го има , но => "0 сийдъри + 2 лийчъри = 2 общо пиъри" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 По тая тема отдавна никой не е писал.Това означава ли, че няма проблеми да станеш суперпотребител - плащаш си и готово. А няма ли да се промени нещо по този въпрос и човек да си даде напразно парите, след като от 08.05.2006 г. се очакват още санкции от НСБОП спрямо Арената, след като удариха трима "суперпотребители" и то от готините ъплоудъри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 като си платиш си суперпотребител само 1 месец после пак си обикновен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Шш, ало - ами че аз за 4,50 си купувам около 12 диска на месец и ги пълня с какво то си искам. За какъв к*р (с голямо извинение) ми е тази арена, като си имам eMule, FtpVoyager и специализирани форуми за размяна на информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 като си платиш си суперпотребител само 1 месец после пак си обикновен az platih predi po malko ot mesec ama bqh samo 15 dena superpotrebitel .... mamka my Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Според информация от други форуми, в момента регистрацията в arenabg.com e свободна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Хаха, верно бе. Току що си направих регистрация. Ей ся почвам да тегля. Малиии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.